אני באופן אישי אינני רואה את עצמי מלשין על מישהו באף נושא שהוא, אבל אני כותב כנושא כללי וכמלחמה בעת הזו כשיש ענין חמור של פיקוח נפש שישנן קהילות שלימות שמצפצפות בריש גלי על ההנחיות וכמעט שהייתי אומר שרבנים או כאלה שנקראים רבנים שמחפשים היתרים מוזרים ומשונים להקל בפיקוח נפש מכל הבא ליד יתכן שבכזה מקרה ראוי וצריך להלשין ולהלשין ומצווה דאורייתא לסגור את הפרצות שקוראות למלאך המוות להכנס ויתכן שיימצאו גם רבנים להקל אף בשבת להלשין על פושעי ישראל אלה כדי שתבוא המשטרה לעוצרם. כמובן שכלי התקשורת החרדיים הרישמיים מפחדים להכריז על כך בגלוי אבל כאנשים פרטיים שחרדים ודואגים למצב יתכן שצריך לעודד ולקרוא לעוד ועוד שיבואו לעצור תופעות מגונות כאלה .יתכן וצריך גם לנקוט בצעדים נוספים כלפי מנהיגי ציבור שקוראים לזלזל בהנחיות . בהזדמנות זו אני מעודד ומחזק את ידי המשטרה באכיפת החוק כלפי כל המפירים מכל ציבור שהוא שמפר את הנחיות הבריאות ושימשיכו חזק במלאכתם .
שתי צדדים יש הצד המחמיר על הקורונה והצד המחמיר על החיים החרדיים במתכונתם כל צד טוען את שלו הבעיה מתחילה כשצד אחד כופה על השני את דרך החיים שלו
שני צדדים יש הצד המחמיר שמשתדל להמשיך ללמוד ולהתפלל עם מסכות ועם מחיצות אפילו שזה לא נח. ויש את הצד המחמיר שלא יפסיקו לו את הבילויים ואת ההווי החברתי בטישים וחתונות המוניות ויש לו שחקנים בדמות אדמורים שלא מוכנים לוותר על ההופעה והפרנסה גם אם ימותו כמה זקנים ובהופעה צריך שיהיה נח כי מה שווה בילוי עם מסיכה על הפנים ועוד שהדמות המופיעה אם אי אפשר לראות את פניה איך נהנה ממופע סטנדאפ מלהיב
נשלח ב-11/10/2020 20:33
ברכת_החמה כתב:
הנשק כנגד המכחישים הלשנות למשטרה
אני באופן אישי אינני רואה את עצמי מלשין על מישהו באף נושא שהוא, אבל אני כותב כנושא כללי וכמלחמה בעת הזו כשיש ענין חמור של פיקוח נפש שישנן קהילות שלימות שמצפצפות בריש גלי על ההנחיות וכמעט שהייתי אומר שרבנים או כאלה שנקראים רבנים שמחפשים היתרים מוזרים ומשונים להקל בפיקוח נפש מכל הבא ליד יתכן שבכזה מקרה ראוי וצריך להלשין ולהלשין ומצווה דאורייתא לסגור את הפרצות שקוראות למלאך המוות להכנס
כלומר אתה לא רואה את עצמך יורה במחבל עם הנשק שלך, ואפילו לא מתקשר למשטרה ומלשין עליו... איזו יושרה מצדך לומר זאת...
שתי צדדים יש הצד המחמיר על הקורונה והצד המחמיר על החיים החרדיים במתכונתם כל צד טוען את שלו הבעיה מתחילה כשצד אחד כופה על השני את דרך החיים שלו
הלו, אולי מספיק כבר עם השטויות והשקרים האלו?
אתם באמת חושבים שכולם טיפשים??
אין "צד מחמיר על הקורונה" לעומת "צד שמקפיד על החיים החרדים במתכונתם"
פחחחחח!
יש צד שמקפיד על "ונשמרתם", כן!
והצד השני, מקפיד על מה?
לא הייתי בטיש מעודי, אבל אתם חושבים שתמכרו לנו שמסכה על הפנים פוגעת בו?
ובבקשה אל תחזרו על השטות של ההשוואה לתאונות דרכים, כי די ברור שגם את עצמכם אתם לא משכנעים...
מתי בפעם האחרונה נסעתם בלי חגורת בטיחות?!
כל החסידים חוגרים, ואפילו האדמורים חוגרים, למה חגורת בטיחות כן ומסכה לא?!
למה כל האדמורים שכל כך מקפידים על הטישים, לא מקפידים על המסכות?!
כל המומחים בכל העולם אומרים שזה מוריד את הסיכון להדבקה באחוזים מטורפים.
לא נעים לי להגיד, נשמע כמו גאווה מסריחה. כאילו מי יגיד לי מה לעשות.
הרב איש-חשוב,
לא ראיתי תגובה שלך.
אתה חוגר חגורת בטיחות או לא חוגר חגורת בטיחות?
למה אין מסכות בטישים?
או שגם אתה, כמו טימבול, חושב שאם מישו עטה פעם מסכה ובכל זאת נדבק, עדיף לא לעטות בכלל?
מענין אם הוא חוגר חגורת בטיחות.
כל כך הרבה אנשים מתו עם החגורה.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 11/10/2020 19:03:26
נשלח ב-11/10/2020 16:31
אז ככה זה עובד, ישבו כלבלרים ככלבלרי יתד ודומיו שלאחר שקיבלו ומקבלים הון מהמקורות הרלוונטיים, החליטו שכולם צריכים להפסיק להתפלל בבתי כנסת, וזאת על אף שאחוז ההדבקות בבתי הכנסת היה מזערי ביותר.
כמו כן הם החליטו בהוראת משרד הבריאות ש"חייבים ללכת עם מסיכה" גם בשבת למי שנוהג לא לטלטל, על אף שרוב האנשים שנדבקו הקפידו ללכת עם מסיכה ולא להסתובב בין אנשים, זאת אומרת שהמסיכה בכלל לא יעילה, ובכוונה אני כותב "בכלל" כיון שמנגד ישנם הרבה שלא הולכים עם מסיכה כלל, ומסתובבים בכל מקום, ולא נדבקו.
מה שנשאר עכשיו זה לפתוח במערכת הסתה נגד מי שמהין לא לשמוע בקול גחמותיהם, ואז מותר להלשין ואם היו יכולים גם לרצוח, כי הרי זה "פקוח נפש".
וכך התנהלה תמיד מערכת ההסתה אם זה נגד היהודים, אם זה נגד החרדים, ואם זה כיום בעד החרדתיים.
נשלח ב-11/10/2020 08:46
איש_חשוב כתב:
אם הבעלזאים ודומיהם היו מסתגרים ולא יוצאים משכונתם ומדביקים את אלו שכן נזהרים, היית צודק..
חוץ מזה, שבכל ה"פלפול הקבלי" של הרב פרידמן בראיון, הוא לא הסביר ולו פעם אחת, מה הקשר בין כל טענותיהם ללבישת מסכה..
הלו, אולי מספיק כבר עם השטויות והשקרים האלו?
אתם באמת חושבים שכולם טיפשים??
אין "צד מחמיר על הקורונה" לעומת "צד שמקפיד על החיים החרדים במתכונתם"
פחחחחח!
יש צד שמקפיד על "ונשמרתם", כן!
והצד השני, מקפיד על מה?
לא הייתי בטיש מעודי, אבל אתם חושבים שתמכרו לנו שמסכה על הפנים פוגעת בו?
ובבקשה אל תחזרו על השטות של ההשוואה לתאונות דרכים, כי די ברור שגם את עצמכם אתם לא משכנעים...
מתי בפעם האחרונה נסעתם בלי חגורת בטיחות?!
כל החסידים חוגרים, ואפילו האדמורים חוגרים, למה חגורת בטיחות כן ומסכה לא?!
למה כל האדמורים שכל כך מקפידים על הטישים, לא מקפידים על המסכות?!
כל המומחים בכל העולם אומרים שזה מוריד את הסיכון להדבקה באחוזים מטורפים.
לא נעים לי להגיד, נשמע כמו גאווה מסריחה. כאילו מי יגיד לי מה לעשות.
נשלח ב-11/10/2020 04:09
זה נושא שאי אפשר לא לכפות בו, מי שבוחר לא להיזהר מדביק גם אתמי שנזהר, או בלשונך כופה את הקורונה על הנזהרים
נשלח ב-11/10/2020 03:44
בודאי שאני אחליט. אל תהיה בטוח שתוכל להסתתר בעולם הבא תחת התירוץ "הוא אמר לי" . אגב יש לדון אם אביזרייהו דשפיכות דמים אם אתם פסולים לעדות .גם למנין לא רצוי לצרף אתכם.