צ'מעו סיפור!! פמפום חרדה ודיסאינפורמציה על הקורונה!!
והנה הסיפור האמיתי מפי הרופאה ד"ר ענבר רותם, רופאה בכירה באגף נשים ויולדות בבי"ח שיבא:
כך מפמפמים חרדה ודיסאינפורמציה מבלי לבדוק. אצלי במחלקה: האישה הנ״ל עברה ניתוח חירום עקב סיבוך מילדותי, ולאחר מכן ניתוח חוזר עקב דימום. נזקקה למנות דם. רק מה? על הדרך חזר לה משטף חיובי לקורונה. ולכן רבותי, הועברה להמשך השגחה בטיפול נמרץ קורונה. מיותר לציין שהיתה נטולת סימפטומים. לא שיעול, לא עיטוש ולא חום. לא אובדן טעם ולא ריח. למעשה היא כלל לא ידעה. סיבוך מילדותי גרידא!! אולם מהכותרת בוואי נט, כבוד גדול בשבילם, ניתן להבין שהועברה לטיפול נמרץ עקב הדרדרות במצבה עקב הקורונה.
ליטאי
אודה להבהרה. בחור מקפלן חלה בקורונה ונותר משותק בשתי רגליו?
נשלח ב-12/10/2020 13:30
hhaavv כתב:
חלילה, אף אחד לא מכחיש את המתים. רק שזו לא קורונה, אלא ציפורן חודרנית איומה, המדביקה בתרסיסים מרחוק ובחללים סגורים, הפוגעת בריאות ובלב וכו' וכך שלושה בני משפחה נפטרים במרווחים קצרים וכו', רח"ל. רק אל תיכנסו לפאניקה, זו בסך הכל ציפורן חודרנית.
חלילה, אף אחד לא מכחיש את המתים. רק שזו לא קורונה, אלא ציפורן חודרנית איומה, המדביקה בתרסיסים מרחוק ובחללים סגורים, הפוגעת בריאות ובלב וכו' וכך שלושה בני משפחה נפטרים במרווחים קצרים וכו', רח"ל. רק אל תיכנסו לפאניקה, זו בסך הכל ציפורן חודרנית.
נשלח ב-12/10/2020 12:25
ניתן למצוא הרבה סיפורים שלכאורה החולה לא נפטר מקורונה וגם ברור שיש הרבה שמרוויחים מהמצב ... ממד"א ועד מתקין ציליות
אבל המציאות היא שאנשים מתים !!! אולי לא כמו המספרים הרשמיים אבל מעולם לא שמענו על 3 בני משפחה שנפטרים תוך שבועיים משפעת או דלקת ראות - על אנשים שעוברים משבעה לשבע או על בני זוג שאומרים קדיש ממיטת חולים דרך הווצאפ ואחרי שבוע נפטרים ניתן להתווכח עד כמה צריך להישמר ולהיזהר אבל ברור שיש סכנה !! מי שמכחיש קורונה הוא שוטה + רוצח
נשלח ב-12/10/2020 12:05
מושגים כתב:
ליטאישעבר כתב:
גם הבחור מישיבת קפלן שמשותק בשתי רגליו אליבא דתמניא זה ציפורן חודרנית
משהו לא נכון בסיפור, ואם הסיפור מדוייק הרי הם לא נדבקו אחד מהשני. המערכת הרפואית יודעת בבירור כי יש לכל הפחות 72 שעות עד להופעת התסמינים של קורונה לאחר הדבקה, כי הנגיף דוגר לכל הפחות 48 שעות לפני שהוא מתחיל לעבוד, כך שאם גם ההורים וגם הילדים החלו לחוש ברע לאחר יום ואף פחות מכך, הרי זה לא קשור לארוחת החג, ולכן אם ההורים והנכדים פיתחו תסמינים באותו היום, הרי או שזה מקרה שזה באותו היום, וכל אחד נדבק ממקור אחר, או ששניהם נדבקו מאותו המקור שהיה בקשר הן עם ההורים והן עם הנכדים, וזה כנראה מישהו מבני המשפחה שיתכן שהיה חולה ללא תסמינים. אבל לומר שכולם נדבקו בארוחה ויצאו להם תסמינים לאחר מס' שעות, פשוט לא יתכן מבחינה רפואית.
נשלח ב-12/10/2020 11:24
[quote]
יום אחרי הארוחה החלה אמה של וקסמן-פז לחוש ברע. "עלה לה הלחץ דם, היא בת 66 ולא סובלת בדרך כלל מלחץ דם. יום אחרי אבא שלי הרגיש לא טוב. שלחתי אותם לעשות בדיקת קורונה והמצב של שניהם הידרדר מאוד מהר ושניהם קיבלו תוצאה חיובית", אומרת וקסמן-פז, "באותו לילה גם הגדולה שלי התחילה להתלונן שהיא לא מרגישה טוב. את מדחיקה. זה לא הגיוני שזה זה, אבל היא התחילה לפתח חום והרגישה לא טוב. חזרתי הביתה מהר, לקחתי את הקטנים שהיו אצל אבא שלהם, נכנסנו כולנו לבידוד ועשינו בדיקות. הגדולה נמצאה חיובית ואחרי זה הקטנה ואני והילד".
נשלח ב-11/10/2020 23:02
ליטאישעבר כתב:
גם הבחור מישיבת קפלן שמשותק בשתי רגליו אליבא דתמניא זה ציפורן חודרנית
לא יודע איפה אתה מסתובב. בסביבה שלי אף אחד לא מבוהל ואף אחד לא בפאניקה. כולל אנשים שמאוד נזהרים ומקפידים על כל ההנחיות כקוצו של יוד. הכול בשלווה ובנחת.
לא יודע איפה אתה מסתובב. בסביבה שלי אף אחד לא מבוהל ואף אחד לא בפאניקה. כולל אנשים שמאוד נזהרים ומקפידים על כל ההנחיות כקוצו של יוד. הכול בשלווה ובנחת.