בית פורומים בחדרי חרדים

ביה"ח הדסה עין כרם טיפל בחשאי באדמור מבעלז בביתו לאחר שנדבק בקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2020 17:08 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:
חוץ מאלו שהפוליטיקלי קורקט הוא נר לרגליהם, אף אחד לא כועס.

מושגים היה מבין אם הרבי מויז'ניץ היה מקבל פריבילגיות רפואיות, ונוירולוג היה מבין אותו דבר אצל הרבי מגור, וליטאי אצל ר' חיים. (שכולם יהיו בריאים עמו"ש)

זה שעושים מזה רעש בחדשות זה פשוט בגלל שזה אייטם שמעורר עניין והתקשורת יכולה להשתמש בזה להסתה. היא היתה עושה רעש פי שתיים אם זה היה נתניהו והיה חס ושלום מקבל משהו שלא מגיע לו מבחינה חוקית.
ראה ערך הסיגרים והשמפנייה (או ניקוי יבש) שמהווה עילה לרק לא ביבי.

כועסים אלו שנצמדים בתמימות להנחיות של משרד הבריאות וכל פיפס נמדד אצלם במדד של קיום ההנחיות, ולדעתם הבהירה בתי החולים לא אמורים לתת בכלל שרות לאלו שמזלזלים בהנחיות.
נו, שוין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הגם אתה מהטרולים הדמגוגים שחושבים שאני חסיד גור?

לא

ממש לא התכוונתי לדייק בדבריי כל כך.

זה יותר רוח הדברים.

סליחה אם לא דייקתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 17:21 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:
חוץ מאלו שהפוליטיקלי קורקט הוא נר לרגליהם, אף אחד לא כועס.

מושגים היה מבין אם הרבי מויז'ניץ היה מקבל פריבילגיות רפואיות, ונוירולוג היה מבין אותו דבר אצל הרבי מגור, וליטאי אצל ר' חיים. (שכולם יהיו בריאים עמו"ש)

זה שעושים מזה רעש בחדשות זה פשוט בגלל שזה אייטם שמעורר עניין והתקשורת יכולה להשתמש בזה להסתה. היא היתה עושה רעש פי שתיים אם זה היה נתניהו והיה חס ושלום מקבל משהו שלא מגיע לו מבחינה חוקית.
ראה ערך הסיגרים והשמפנייה (או ניקוי יבש) שמהווה עילה לרק לא ביבי.

כועסים אלו שנצמדים בתמימות להנחיות של משרד הבריאות וכל פיפס נמדד אצלם במדד של קיום ההנחיות, ולדעתם הבהירה בתי החולים לא אמורים לתת בכלל שרות לאלו שמזלזלים בהנחיות.
נו, שוין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הגם אתה מהטרולים הדמגוגים שחושבים שאני חסיד גור?

לא

ממש לא התכוונתי לדייק בדבריי כל כך.

זה יותר רוח הדברים.

סליחה אם לא דייקתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מקבל את ההתנצלות

בטח התכוונת ל'חריף ומקשה' הגערער, ובטעות יצא לך הניק שלי

קורה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 17:35 לינק ישיר 

אני יעשה טיש וחתונה המונית שכמה חסידים ימותו למען כבודי ואני אקבל טיפול שאחרים לא יכולים לקבל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 17:37 לינק ישיר 

אהרן רבינוביץ: *עדכון: האדמו"ר טופל ע"י רופא מאחת מקופות החולים שישן בביתו במשך 8 ימים וטיפל בו מסביב לשעון. הרופא ביצע את הטיפול לפי ההוראות והייעוץ הצמוד של זאב רוטשטיין, פרופ' יורם וייס ובכירים נוספים בביה"ח, שהיו מעודכנים און ליין על מצב האדמו"ר דרך עסקנים רפואיים של החסידות המקושרים בהדסה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 18:44 לינק ישיר 

לפחות הוא היה אומר תודה לרופאים ומזהיר את האחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 19:29 לינק ישיר 

ישן שם כדי שלא יראו אותה יוצא ונכנס, ונשאלת השאלה, למה להסתיר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 20:27 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
ישן שם כדי שלא יראו אותה יוצא ונכנס, ונשאלת השאלה, למה להסתיר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי בגלל חשש מעין הרע

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3167180&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 20:30 לינק ישיר 

מושגים כתב:

בהתחלה התייחסתי ברצינות לשדה9 עם הזמן למדתי להנות מהטרלותיו בס"ה טרול חמוד..

הבעיה שהוא חוזר על עצמו.. שיהיה קצת מקורי אולי זה גם יצחיק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:59 לינק ישיר 
חריף_ומקשה

המרכז הרפואי הדסה:
בעקבות פרסומים שהינם פייק ניוז, כאילו הדסה הקימה יחידה לטיפול נמרץ בביתו של אדמו״ר מן המפורסמים בישראל, וכי טופל על ידי רופא צמוד ביחידת טיפול נמרץ שהוקמה בביתו,
*הדסה מבקשת להבהיר כי מדובר בפרסום שקרי מהתחלה ועד הסוף.*
האדמו״ר המדובר, על פי הפרסומים, אכן טופל בביתו והחלים כאשר הדסה לא העבירה שום ציוד רפואי ולא בנתה בביתו יחידת טיפול נמרץ.
מפרסומי עיתון הארץ למדנו כי לאדמו״ר היה צמוד רופא במשך ימי מחלתו, אך לא מדובר ברופא הדסה אלא ברופא מומחה שאינו מוכר להדסה, בדיוק כפי שתיקן העיתון את האמירה המוטעית שלו והצהיר כי בביתו של אותו אדמ״ר לא שהה כל רופא מהדסה.
בהדסה אמנם מרוצים מהחלמתו של האדמו״ר, אך המדליה לא שייכת אליה. הפרסום השקרי והמטעה גורם נזק רב להדסה, במיוחד לאור הקשר שעשה העיתון בין היותה של הדסה תחת תקציב המדינה בתקופת הקורונה, לבין הוצאות לכאורה של טיפול vip בביתו של אדמו״ר מפורסם בקהילה החרדית.
הדסה קראה לעורכי העיתונים שהיה להם יד ורגל בפרסום השקרי להתנצל, להוריד את הכתבות ולפרסם את הכחשתנו הנוכחית.
מנכ״ל הדסה, פרופ׳ זאב רוטשטיין מבקש להבהיר כי גל הפרסומים סביב טיפולים חריגים באדמו״רים או נציגי הציבור החרדי שחלו במחלת הקורונה, ושאינו נכון - לפחות בכל הקשור להדסה, מהווה נדבך נוסף ביצירת קרע בעם בין פלגיו השונים. צו השעה הוא דווקא לאחד כוחות אל מול המגפה שאינה יודעת להבדיל בין חלקי אוכלוסיה שונים ולסייע בכל מה שניתן למלחמה בנגיף שהפיל כבר למעלה מ-2000 ישראלים.
הדסה מחויבת לציין את תמיכת הקהילה החרדית בהתנדבות לתרומות פלאזמה לריפוי חולים, כמו גם את המתנדבים ביחידות הקורונה שנכנסים למחלקות לסייע לחולים.
הדר אלבוים
דוברת הדסה

ההכחשה של 'הדסה עין כרם' מגוחכת.
אף אחד לא טען שהם לקחו ציוד רפואי ששייך לבית החולים ושמו אותו בבית של האדמו"ר.
אף אחד לא טען שרופאים של בית החולים שהו פיזית בבית האדמו"ר.
אבל טענו שהם ליוו את ההליך והעניקו ייעוץ רפואי. כאשר הציוד הרפואי הגיע ממקום אחר. ורופא אחר שהה פיזית בבית האדמו"ר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 22:15 לינק ישיר 

מעשי אבות סימן לבנים וד״ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביה"ח הדסה עין כרם טיפל בחשאי באדמור מבעלז בביתו לאחר שנדבק בקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.