כבוד! אתר 'שקוף': בדיקת הנוכחות של חברי הכנסת במשכן ובוועדות במושב הקיץ מגלה כי ח"כ מיכאל מלכיאלי מש"ס, היה הכי הרבה ימים מכל הח"כים במשכן הכנסת. הח"כ החרדי הנוסף שנמצא בצמרת הרשימה- ח"כ יעקב מרגי.
אני לא יכול לבחור ש"ס. כשהתחננו לאריה דרעי בתחילת הגל השני שייקח את הניהול של הקורונה לכל מה שקשור לציבור החרדי והוא סירב - הוא הפסיד את עולמו והוא צריך ללכת הביתה. לא בשביל זה בחרו בו.
מילא תאמר בגלל חשדות בפלילים, אבל בגלל שלא רצה תפקיד? הוא ידע היטיב איזה קופה של שרצים יש בתפקיד הזה...
חשדות לפלילים זה לא רציני (נתניהו מסובך הרבה הרבה יותר ממנו כידוע) אדם חף מפשע כל זמן שלא הוכח אשמתו.
אבל כנציג ציבור היה צריך לקחת את הניהול לידיים ולעשות מה שהבטיח בבחירות שיעשה למען הציבור שבחר בו, והוא לא עשה את זה , הוא יצא קטן.
ברור שגם יהדות התורה ברגע האמת לא היו שם. וחבל. מילא אגודת ישראל לא הייתי מצפה מהם הרבה (כל אחד דואג לחסידות שלו) אבל דגל התורה שתמיד היו מקצועיים עם ראייה ציבורית כוללת הייתי מצפה מהם להפשיל שרוולים ולקחת את הניהול של הקורונה לידיים ולנהל את זה כמו שהם יודעים, והם יודעים.
נשלח ב-13/10/2020 02:22
קלעפער
תמניא_אפי כתב:
אייכלר רחוק מלהיות הכוס תה שלי, ועם כל זה אם התוצאה הוא שונא דת אחד פחות, אז כבר הרווחנו את ההוצאות
בכל וועד הבית הזה, "הפרענקים" מייצגים את דעתי ומביעים אותה בקול ברור, כשמאחוריהם גדולי הדור הספרדים, שכתפיהם רחבים לא פחות משל אחיהם גדולי הדור האשכנזים החסידים.
ש"ס מייצגת ואומרת בקול רם וצלול, דעות שאני מזדהה איתם דגל התורה רחוקה מזה...
לשס אין עקרונות זו מפלגת זיגזג גם בין שמאל לימין וגם בענייני הלכה .
הם תמיד ינסו להראות ''ממלכתיים'' ולומר את מה שמצפים מהם להגיד .
לא מה שאתה מצפה מהם אלא מה שהתקשורת מצפה .
צפיתי בראיון של אריה דרעי ודמעתי מרוב צחוק . הבחור יושב באולפן 16 דקות ! ומסרב להוריד את המסכה מהאף כששאר הכתבים סביב השולחן במרחקים וללא מסכות ואפילו אומרים לו שאין עניין בזה אבל הוא התעקש כי יש ציווי ''של ונשמרתם'' ... חחחח אויי זה היה מראה אדיוטי ומגוחך .
מגוחך לנו . אבל לא לפרענק הטיפש שיושב מול המסך ומתמוגג מנחת ואומר לבני ביתו , תראו תראו איזה יושב ראש יש לנו .... איזה זהיר הוא עם הקורונה ...
במקרה דנן אני מסכים עם אמרתו הידועה של באבא זוטא , אוי להם לספרדים הנבערים שאין להם תקנה עולמית !
חשבתי לתומי שכבר ביערנו את נגע הגזענות
השד העדתי משמש בשס קרדום לחפור בו !!זה המוטו של שס ! חברי הכנסת השרים !!ורבנים ממשפחות אצולה של שס מכניסים את הילדים למוסד אשכנזי והספרים הם בשר תותחים למוסדות לא שכחתי את מצעד המורשעים בשס ועוד עוללות שס !!
ש"ס מייצגת ואומרת בקול רם וצלול, דעות שאני מזדהה איתם דגל התורה רחוקה מזה...
לשס אין עקרונות זו מפלגת זיגזג גם בין שמאל לימין וגם בענייני הלכה .
הם תמיד ינסו להראות ''ממלכתיים'' ולומר את מה שמצפים מהם להגיד .
לא מה שאתה מצפה מהם אלא מה שהתקשורת מצפה .
צפיתי בראיון של אריה דרעי ודמעתי מרוב צחוק . הבחור יושב באולפן 16 דקות ! ומסרב להוריד את המסכה מהאף כששאר הכתבים סביב השולחן במרחקים וללא מסכות ואפילו אומרים לו שאין עניין בזה אבל הוא התעקש כי יש ציווי ''של ונשמרתם'' ... חחחח אויי זה היה מראה אדיוטי ומגוחך .
מגוחך לנו . אבל לא לפרענק הטיפש שיושב מול המסך ומתמוגג מנחת ואומר לבני ביתו , תראו תראו איזה יושב ראש יש לנו .... איזה זהיר הוא עם הקורונה ...
במקרה דנן אני מסכים עם אמרתו הידועה של באבא זוטא , אוי להם לספרדים הנבערים שאין להם תקנה עולמית !
דרעי המניפולטור שישב בממשלת שמד נגד דעת הרב שך זצל . שהיה אצמאי מידי ולא תמיד התחשב בדעת הרב עובדיה יוסף זצל . שאחרי שהוא סילק את אלי ישי ולחם בו בחרב וחנית !! ועוד מעללי דרעי שתקצר היריעה מלכתוב ! היום שס הפכה לעסק פרטי שלו!!
בתקופת הבחירות כל התמימים על גבול הטפשות קונים את הבלוף של דרך מרן !! ואבא מסתכל מלמעלה ועוד מנטרות חסרות בסיס !!
כשאני רואה את ארבל ומרגי מבטאים בקול רם ברור וצלול את הדעה שלי לגבי השמירה על הנחיות הקורונה, זה מייצג אותי הרבה יותר מהפייק קול קורא של בדצ מחזיקי הדת. והרבה יותר משתיקת הכבשים של חלק מח"כי יהדות התורה, ובוודאי שהרבה הרבה יותר מצעקות הקוזק הנגזל אייכלר.
אם הם כאלו לוחמים את מלחמת המגזר , אז למה הם שותקים ולא מדברים מילה על כך ששוטרים מכים ילדים קטנים עד זוב דם ?
אני אגיד לך למה , כי זה לא ''ממלכתי'' ולא נראה טוב לדבר בעד מפגין חרדי פורע חוק . אבל זה נראה מאדדד טוב לדבר בעד מסכות ולתקוף בעקיפין את הציבור החרדי המופקר
ועוד איך אומרים. אבל הנושא עכשיו הוא שמירת ההנחיות. ובזה הם מייצגים אותי ולא בגלל שזה ממלכתי.