|
|
| נשלח ב-13/10/2020 01:28 |
|
| |
בכל וועד הבית הזה, "הפרענקים" מייצגים את דעתי ומביעים אותה בקול ברור, כשמאחוריהם גדולי הדור הספרדים, שכתפיהם רחבים לא פחות משל אחיהם גדולי הדור האשכנזים החסידים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 13/10/2020 01:29:23
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 01:29 |
|
| |
אייכלר רחוק מלהיות הכוס תה שלי, ועם כל זה אם התוצאה הוא שונא דת אחד פחות, אז כבר הרווחנו את ההוצאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 01:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 01:32 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
אייכלר רחוק מלהיות הכוס תה שלי, ועם כל זה אם התוצאה הוא שונא דת אחד פחות, אז כבר הרווחנו את ההוצאות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 02:22 |
|
| |
קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | אייכלר רחוק מלהיות הכוס תה שלי, ועם כל זה אם התוצאה הוא שונא דת אחד פחות, אז כבר הרווחנו את ההוצאות נשלח מהאנדרואיד שלי |
| עדיף שונא דת ממשניא דת...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 09:41 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | שלג_דאשתקד כתב: |  | אני לא יכול לבחור ש"ס. כשהתחננו לאריה דרעי בתחילת הגל השני שייקח את הניהול של הקורונה לכל מה שקשור לציבור החרדי והוא סירב - הוא הפסיד את עולמו והוא צריך ללכת הביתה. לא בשביל זה בחרו בו. |
|
מילא תאמר בגלל חשדות בפלילים, אבל בגלל שלא רצה תפקיד? הוא ידע היטיב איזה קופה של שרצים יש בתפקיד הזה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חשדות לפלילים זה לא רציני (נתניהו מסובך הרבה הרבה יותר ממנו כידוע) אדם חף מפשע כל זמן שלא הוכח אשמתו.
אבל כנציג ציבור היה צריך לקחת את הניהול לידיים ולעשות מה שהבטיח בבחירות שיעשה למען הציבור שבחר בו, והוא לא עשה את זה , הוא יצא קטן.
ברור שגם יהדות התורה ברגע האמת לא היו שם. וחבל. מילא אגודת ישראל לא הייתי מצפה מהם הרבה (כל אחד דואג לחסידות שלו) אבל דגל התורה שתמיד היו מקצועיים עם ראייה ציבורית כוללת הייתי מצפה מהם להפשיל שרוולים ולקחת את הניהול של הקורונה לידיים ולנהל את זה כמו שהם יודעים, והם יודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 13:17 |
|
| |
כבוד! אתר 'שקוף': בדיקת הנוכחות של חברי הכנסת במשכן ובוועדות במושב הקיץ מגלה כי ח"כ מיכאל מלכיאלי מש"ס, היה הכי הרבה ימים מכל הח"כים במשכן הכנסת. הח"כ החרדי הנוסף שנמצא בצמרת הרשימה- ח"כ יעקב מרגי.נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|