| נשלח ב-12/10/2020 23:03 |
|
| |
הגר"י לנדא: "הפקרות מזעזעת של התקשורת החרדית שמלבה יצרים"
תמלול מדבריו של ראש ישיבת "היכל יצחק" (לנדא) הגר"י לנדא בשיחה בפני בחורי ישיבה במלונית קורונה:
אבל בנושא של המשטרה והמכות אני חייב לומר שיש כאן, בעיניים שלי לפחות, הפקרות מזעזעת של התקשורת החרדית שמלבה יצרים במקום שלא צריך, מטיחה האשמות במקום שהן לא צריכות להיות מוטחות, וגרמה באופן ישיר להרס ולחורבן שאנו רואים בציבור שלנו היום.
ומה שקורה זה הרס וחורבן חוסר ציות לכללים, חוסר אחריות חוסר התייחסות של אנשים. העובדה שאנשים מתים בגלל שאנשים מזלזלים בהוראות זו תוצאה ישירה של ההפקרות הזו.
ולמה הכוונה?
תמיד אפשר למצוא סיפור של שוטר שנתן מכות לילד, אבל צריך להבין שכששוטר מגיע למקום ורואה התקהלות ומתנפלים עליו ילדים ומבוגרים וזורקים חפצים מכל הבא ליד וכל מה שהוא בא לעשות זה לסגור בית כנסת שעל פי חוק צריך להיסגר וגם על פי דעת תורה ייתכן שצריך להיסגר, אבל בעיניים שלו זה צריך להיסגר, ותוקפים אותו בכזו צורה עם כאלו צרחות וקללות איומים ומכות הוא צריך להיות מלאך כדי לא לזרוק דלי על איזה בחור שזרק עליו אבנים.
אז מה ההתנפלות הזו? מאיפה חוסר הפרופורציה הזו? למדנו את השיטה מהשמאלנים כל פעם שיש משהו אז צורחים צועקים ומייללים, ואז התוצאות הם מה שאנחנו רואים.
ומי שעושה את זה ומלבה את זה, זה כל הרעש הזה סביב אותם שוטרים בודדים מקרים מעטים ביחס להיקף של הפעילות המשטרתית של אנשים שמנסים בסך הכל להציל את החיים שלנו, איבדנו לגמרי פרופורציות, זה דבר לא נורמלי.
אז במה אנחנו עוסקים? בכמה שוטרים סוררים שנתנו מכות, זה הנושא? זה הבעיה? הבעיה זה אלו שמביאים אותם לזה, הבעיה זה ההפקרות שגורמת לזה, שמה נמצאת הבעיה האמיתית.
ועל זה כל הציבור צריך לעשות חשבון נפש!
איך הגענו לתקשורת כזו חסרת אחריות?!
לצפייה בדבריו:
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 14:04 |
|
| |
מישהו מחסרי האחריות הללו עשה חשבון נפש? התשובה, לא
אם הם עושים משהו היום מול התחלואה המזעזעת זה להסיט מהם את האש לעבר אחרים
צבועים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 18:49 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אהבתי את המשפט הזה: "יש כל מיני תקשורתנים ופוליטיקאים חרדים שממהרים לקפוץ כתרנגולי הודו בכל אירוע." |
|
לצערנו ולבושתנו זו מחלה מידבקת
אין ח"כ אחד שפוי אין עיתונאי אחד שפוי
כולם צווחים כלהקת תרנגולות בלי להפעיל לרגע את השכל ההיגיון והיושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 17:25 |
|
| |
אהבתי את המשפט הזה: "יש כל מיני תקשורתנים ופוליטיקאים חרדים שממהרים לקפוץ כתרנגולי הודו בכל אירוע."
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 14:29 |
|
| |
כל ציבור ומה שהוא יכול או לא יכול או לא רוצה לעמוד בו
בכל מקרה, ההתקפות, ההתלהמות וההסתה מכוונות נגד המשטרה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 14:25 |
|
| |
הבעיה היא לא המשטרה במקרה הזה. הבעיה היא המשימה הבלתי אפשרית שהוטלה על כתפיה. היא חייבת לטפל בגזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 14:15 |
|
| |
אמנם אני לא חסיד גדול של אבי גרינצייג, אבל יש לשבח את האומץ שלו, להשמיע קול שפוי בים הציוצים, הרדודים, המתלהמים והדמגוגים, והכתבות המתלהמות והפופוליסטיות.
1/5 האירוע בגבעת זאב מוציא המון אמוציות מכל הכיוונים ולכן כדאי להתמקד בו קצת. זה יהיה שרשור קצת ארוך, אבל באמת מומלץ, לטעמי לפחות.
נתחיל רגע בהנחות היסוד: 1. מי שמפר את הוראות הקורונה הוא מסכן חיים. לא בערך ולא כאילו ולא אולי. 2. למשטרת ישראל יש בעיית עודף אלימות. לא מהיום >> 2/5 לפי הסרטונים והמידע שפורסם עד כה, מתברר שהשוטרים דווקא נהגו בצורה הוגנת. אולי ההתעקשות שהאם תלווה אותם לתחנה הייתה מיותרת, אבל גם היא נעשתה בנימוס סביר ובהתחשבות.
בסך הכל, לטעמי זה דווקא החלק החיובי של הערב, שמראה שלא כל השוטרים אלימים ויש בהחלט תקווה לשקם את משטרת ישראל. >> 3/5 בני המשפחה, מלבד קיום האירוע וסיכון החיים הראשוני (עם כל האהבה לזוג הצעיר. לא מקובל להקריב קרבן אדם בחתונה יהודית), מתועדים לפחות בשתי תקיפות שונות של השוטרים, כולל האב, הדמות שאמורה לנהוג באחריות ובמקום זה מתסיסה את הרוחות ותוקף שוטרת שמצלמת את האירוע. עצוב. >> 4/5 אבל אני לא מאשים את המשפחה, כי הם מושפעים מהסביבה, ובסביבה יש כל מיני תקשורתנים ופוליטיקאים חרדים שממהרים לקפוץ כתרנגולי הודו בכל אירוע.
אין לי בעיה עם גינוי למשטרה על אלימות, אדרבה, ועדת חקירה נחוצה בעת הזו, אבל צריך לחדד - אלימות שוטרים היא בעיה, לא הצדקה. >> 5/5 אלימות שוטרים או התנהלות כושלת של המשטרה (שלא אוכפת בבלפור, בחתונות ערביות או בטישים חסידיים) אינה מהווה היתר לאחרים. אם פושע אחד חמק מהחוק, זה לא הוראת היתר לפושע אחר.
צריך לטפל בצמצום האלימות המשטרתית כמו שצריך לטפל ולאכוף אי קיום אירועים בניגוד לתקנות הקורונה. זה לא סותר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 22:40 |
|
| |
גם הערב התקשורת החרדית על כל אתריה וצייצניה עסוקה בליבוי היצרים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 19:18 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אוי השוטרים הצדיקים, שבגללינו נאלצים להכות מכות אכזריות
|
|
התגובה שלך משקפת בדיוק את הדברים עליהם הוא דיבר
זו תוצאה ישירה של שטיפת מוח, הסתה בלתי פוסקת נגד המשטרה ככלל (ולא רק נגד יחידים).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 09:50 |
|
| |
והיום בקול ברמה היו עסוקים בשאלה למה יש הרבה בציבור החרדי שרוצים לעבור לאוטונומיה חרדית ששם השלטון הרשע לא יציק לנו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 06:22 |
|
| |
אוי השוטרים הצדיקים, שבגללינו נאלצים להכות מכות אכזריות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 23:15 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | |
|
בגלל הערתך הלכתי להקשיב שוב ליתר בטחון, הוא אמר את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 23:11 |
|
| |
|
|
|
|
|