בית פורומים בחדרי חרדים

אייכלר החצוף בנאום מוטרף בכנסת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2020 23:14 לינק ישיר 
אייכלר החצוף בנאום מוטרף בכנסת

אנו גאים על היותנו יהודים היודעים איך להעביר לדורות הבאים שהמסורת היהודית ממשיכה בעוז למרות כל הגזירות והניסיונות. מי שצריכים להתבייש אלו אותם שליחי השלטון והממשלה, שיצאו במהלך החג לפוגרום אכזרי שלא זכור כמותו. ברשעות וברוע לב, היכו ילדים קטנים, השתוללו בחמת זעם, וגרמו להתקהלות והפצת הנגיף הרבה יותר מכל קבוצה אחרת באוכלוסייה. לא כל השוטרים רצו את זה. יש מהם שליבם נכמר להיות קלגסים ולהוציא יהודים מבתי הכנסת, אבל גזרה המלכות". אייכלר הציג תמונות של נפגעים חרדים מאלימות המטרה ותקף: "הנה לכם התמונות המדממות שירשמו לדיראון עולם בהיסטוריה של עם ישראל. יהודים מוכים ומדממים על תפילה בבית כנסת. "מצפוני היהודי לא יאפשר לי לתת את אמוני בממשלה ששולחת קלגסים להתאכזר לילדים יהודים. לא אצביע אמון היום עם הממשלה".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 17:49 לינק ישיר 

timobl כתב:

עוד פעם אתם מסיתים ברמה רדודה ביותר ומתעלמים מהמציאות

אחוז ההדבקה בבתי הכנסת הוא אפסי.

אתם יכולים לכתוב בדמגוגיה זולה על ערימת גופות ועל תמותה מטורפת, ועוד כל מיני ביטויים בומבסטיים, הכל נכון, אך אין לזה קשר לסגירת בתי כנסיות.

אף אחד לא מבין מדוע סוגרים בתי כנסיות כשאחוז ההדבקה בהם הוא אפסי.

ואם תחזור על השקר חסר ההיגיון הזה עשר פעמים,

אתה חושב שמישהו חכם יחשוב שבבתי הכנסת לא נדבקים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:46 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:44 לינק ישיר 

ואגב מה שאתה טוען על בתי הכנסת, לא נכון בעליל.
בימה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:44 לינק ישיר 

timobl כתב:

א

על סמך מה תה כותב את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:41 לינק ישיר 

מי דיבר על בתי כנסיות?
דיברו על טישים צפופים, על שמחות בית השואבה, על עטיית מסיכה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:37 לינק ישיר 

אתם יכולים לכתוב בדמגוגיה זולה על ערימת גופות ועל תמותה מטורפת, ועוד כל מיני ביטויים בומבסטיים, הכל נכון, אך אין לזה קשר לסגירת בתי כנסיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:09 לינק ישיר 

אני עקבי בדעותיי לאורך כל הדרך.
מה שלא ביקרתי את רשב"ם בתחילת הדרך, כי אף אחד לא צפה לאן הדברים יתדרדרו.
עובדה היא שהליטאים שמרו מאד כל הזמן וחלק גדול מהם עדיין שומרים.
מי שהתחילו את ההפרות בריש גלי הם בעלז, והיום אני שומע שגם סלונים לא טמנו ידם בצלחת כבר בחודש ניסן.
ומהם נפצה כל הארץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 12:04 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:

כשבתחילת הקורונה יצאה הוראה מבית הרב קנייבסקי להמשיך את הלימודים ובכך מאז השנאה כלפי החרדים גדלה ותפחה למימדים מפלצתיים החל מהתקפות מבחילות בכל כלי התקשורת הקיימים, במתיחת גדר תיל, בשליחת עובדים מבני ברק הביתה, בהתקפות על כל מי שדומה לחרדי, על בריחה באוטובוס ממי שנראה חרדי וצעקות לכו לבני ברק ולא שמעתי את מנחה-חריף_מושגים (שהוצא מהנפטלין ומי יודע כמה שמות עוד) מאשימים את רשבם בני ברק. עכשיו אתם דואגים מה ליברמן ולפיד יגידו? הרי הם כבר אומרים על החרדים שנים דברים הכי גרועים, אז עכשיו כשסוף סוף נציג חרדי עושה את העבודה שלו ולא כמו גפני ודרעי שלקחו אפוטרופסות על כל נציגנו בכנסת ושותקים העיקר שהחילוני או העיתונאי חשבו עליהם טוב ולא עושים לטובת מי ששלחם וצועקים על העוול הנורא שמשתקף בכל הסירטונים על ההפגנות? על ההכפשות על החרדים בתקשורת? הרי ברור לכם שאם מישהו מהם יצטרך פעם הגנה בתקשורת הם לא יקבלו גם אם עכשיו הם מלקקים את התקשורת. אז הגיע הזמן שיפי הנפש שכאן נלחמים כל הזמן נגד החסידים יירגעו קצת (ולפחות יכתבו כל פעם בשם אחר ובאשכול אחר ולא יתכתבו עם עצמם.)

תוקן על ידי קרשינדו ב- 13/10/2020 10:33:42

תוקן על ידי קרשינדו ב- 13/10/2020 10:36:20

לפיד וליברמן אומרים את זה כל השנים, ועכשיו באדיבות קרשנידו ודומיו, החילונים קיבלו גם המחשה.

תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים.

הניק שלי אכן ותיק ולא השתמשתי בו זמן רב, אבל עכשיו לצורך הענין הוצאתי אותו מהבוידעם.

אף אחד לא שלח אותי, אני לא עובד אצל אף אחד, אני זועק את זעקתי האישית הלגיטימית, (האפשרית רק כאן בפורום הזה).

אני לא מתכתב עם עצמי, הניק שלי הוא "מושגים" ואני לא כותב תחת שום ניק אחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 11:38 לינק ישיר 

ההבדל הקטן הוא שכאשר יצאו הוראות, לא נראות, מרשב"ם, ניגש מי שניגש, הסביר מה שהסביר, וההוראות הושהו, כפי שקרה עכשיו עם פתיחת מוסדות החינוך, יש מקומות שאף פעם לא טועים, אף פעם לא מגיע אליהם מידע מוטעה, לא מדויק, גם אם כל הבית מדרש יתמלא גופות, וגם אם חילול ה יזעק לשמיים, אסור לומר שדרוש מקצה שיפורים או שינוי כיוון, כך היה גם בדרשה הידועה בבודםשט, שהייתה הגיונית לשעתה, כאשר איש לא היה אמור לנחש לקראת סוף המלחמה, שאחרי שמונה שבועות תתחולל הפיכה בהונגריה, הנאצים יכנסו ויקרה מה שקרה, אבל מכיון שאסור לומר שקרה משהוא שלא בהתאם להבטחות, הדרשה נמחקה, ונמצאו תרוצים מהגורן ומהיקב, שרק גרמו לשיח האנטי חרדי בשעתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 11:35 לינק ישיר 

אין סיכוי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 11:33 לינק ישיר 

אבל אפשר להוציא צלמר מהכנסת או שגם זה אי אפשר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 11:24 לינק ישיר 

ירושלמי יכול לצאת מירושלים אבל ירושלים לא יכול לצאת מהירושלמי, הוא נולד במאה שערים על יד הקנאים בתוך מאה שערים, ומשם הסלנג שלו, בושה וחרפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 10:55 לינק ישיר 

אם הכנסת נועדה להחליף את ספת הפסיכולוג אז אולי אתה צודק אני רואת זאת אחרת ובמיוחד אייכלר שכל פעם שאני שומע אותו אני מתבייש שהוא מייצג אותי כחרדי עוד מימיו בפופוליטיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 10:53 לינק ישיר 

הנציגים שבחרנו בהם הם הכתובת להוצאת התסכולים שלנו. הם לא מסתובבים בחנויות שבורחים מהם כי הם חרדים כנל לגבי אוטובוסים שהם לא ראו כנראה אף פעם מבפנים ורוב הציבור החרדי משתמש בהם. הם יכולים לעבור במחסומים כשלידם יושבים עוד אנשים ולא יתחקרו אותם אם היושבים הם בני משפחה. הם שלא מבינים את הציבור ששלח אותם אלא רק את עצמם ואת התקשורת אמורים לספר לכולם מעל כל במה בכנסת ובתקשורת על התיסכולים שלנו. על סיבלנו. הם לא נשלחו בשביל לדאוג לצורכיהם בלבד. וכו. אם אז הכותבים שתקו אז שישתקו גם עכשיו או מקסימו יכתבו על חטא שחטא כשלא יצאו אז בהתקפה על מנהיגי הליטאים (שזה בעצם ילדון אחד שעושה עם האצבע ימינה או שמאלה לפי מה שכדאי לו

תוקן על ידי קרשינדו ב- 13/10/2020 10:55:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 10:35 לינק ישיר 

נגיד שאתה צודק האם להשתטות זה הפתרון מה הוא מרוויח מהצרחות חוץ מזלזול. אתה חושב שהכנסת זה במה להפגת תיסכולים 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אייכלר החצוף בנאום מוטרף בכנסת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext