בית פורומים בחדרי חרדים

העיתונאי יעקב אייכלר: "הוכח" שחתונות ענקיות ואירועי לג בעומר לא גרמו להדבקה המונית.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2020 23:24 לינק ישיר 
העיתונאי יעקב אייכלר: "הוכח" שחתונות ענקיות ואירועי לג בעומר לא גרמו להדבקה המונית.

עכשיו בכאן ב' בפתח התוכנית 'כאן הלילה עם יעקב אייכלר'
העיתונאי יעקב אייכלר מגיש התוכנית פתח את התוכנית ואמר: "הוכח" שחתונות ענקיות ואירועי לג בעומר לא גרמו להדבקה המונית.
כנראה שלא מספיק לו העובדה שקרית בעלז נמצאת בראש טבלת התמותה ביחס לאוכלוסייה, ולאחריה מאה שערים.
בנוסף אמר ששמע עכשיו את הפרסומת שהמסיכה מסננת רק ב85 אחוז את הנגיף. ואז תהה בטון לעגני ומטופש: מה הנגיף יכול לחדור את המסיכה?
יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה.
מנהלי התאגיד צריכים לקחת לו את המיקרופון.
הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 17:47 לינק ישיר 

מישהו בכלל מאזין לו?

כל תפקידו הוא להיות עלה תאנה פיצפון של תחנת השידור "כאן"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 13:17 לינק ישיר 

כמה אנשים אתם עוד רוצים לרצוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 09:48 לינק ישיר 
פלדלפי

חריף_ומקשה כתב:
קלעפער כתב:
קלעפער

הדיבוק כתב:
יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה.
הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.

התברר שהוא אכן מייצגם נאמנה...

אף פעם לא קניתי את הלוקשים שבעלז היא חסידות מתונה ושקולה.
היא תמיד הצטיירה בעייני ילדותית ומטופשת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

התינוקיות והילדותיות זה מחלה כלל חסידית .... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 09:45 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

הדיבוק כתב:
הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.

אף פעם לא קניתי את הלוקשים שבעלז היא חסידות מתונה ושקולה.
היא תמיד הצטיירה בעייני ילדותית ומטופשת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 23:58 לינק ישיר 
קלעפער

הדיבוק כתב:
הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם! פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 23:54 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!
פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 23:34 לינק ישיר 

מושגים כתב:
נוירולוג כתב:

נראה לי שמתבקש לכל הפחות שבתחילת כל שידור הוא יעשה גילוי נאות שהנו חסיד בעלז, וכך ציבור המאזינים ייקח את דבריו בפרופורציה הנכונה ויבין שכל הדעות וההגיגים שלו בנושא הקורונה קשורים להיותו חסיד בעלז.

כמו שתדרוש שלפני כל הפגנה בבלפור יתנו המפגינים הצהרה על כך שהם ממומנים ע"י הקרן החדשה לישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

רוב הציבור יודע שמדובר בהפגנות שמאל, ושהשמאל עומד מאחורי זה.

אני חושש שרבים מהמאזינים חושבים שמדובר בשדרן נורמטיבי והוא מייצג את הדעה הרווחת של החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 23:32 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

נראה לי שמתבקש לכל הפחות שבתחילת כל שידור הוא יעשה גילוי נאות שהנו חסיד בעלז, וכך ציבור המאזינים ייקח את דבריו בפרופורציה הנכונה ויבין שכל הדעות וההגיגים שלו בנושא הקורונה קשורים להיותו חסיד בעלז.

כמו שתדרוש שלפני כל הפגנה בבלפור יתנו המפגינים הצהרה על כך שהם ממומנים ע"י הקרן החדשה לישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 23:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העיתונאי יעקב אייכלר: "הוכח" שחתונות ענקיות ואירועי לג בעומר לא גרמו להדבקה המונית.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext