העיתונאי יעקב אייכלר: "הוכח" שחתונות ענקיות ואירועי לג בעומר לא גרמו להדבקה המונית.
עכשיו בכאן ב' בפתח התוכנית 'כאן הלילה עם יעקב אייכלר' העיתונאי יעקב אייכלר מגיש התוכנית פתח את התוכנית ואמר: "הוכח" שחתונות ענקיות ואירועי לג בעומר לא גרמו להדבקה המונית. כנראה שלא מספיק לו העובדה שקרית בעלז נמצאת בראש טבלת התמותה ביחס לאוכלוסייה, ולאחריה מאה שערים. בנוסף אמר ששמע עכשיו את הפרסומת שהמסיכה מסננת רק ב85 אחוז את הנגיף. ואז תהה בטון לעגני ומטופש: מה הנגיף יכול לחדור את המסיכה? יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה. מנהלי התאגיד צריכים לקחת לו את המיקרופון. הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!
נשלח ב-13/10/2020 17:47
מישהו בכלל מאזין לו?
כל תפקידו הוא להיות עלה תאנה פיצפון של תחנת השידור "כאן"
נשלח ב-13/10/2020 13:17
כמה אנשים אתם עוד רוצים לרצוח?
נשלח ב-13/10/2020 09:48
פלדלפי
חריף_ומקשה כתב:
קלעפער כתב:
קלעפער
הדיבוק כתב:
יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה. מנהלי התאגיד צריכים לקחת לו את המיקרופון. הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.
התברר שהוא אכן מייצגם נאמנה...
אף פעם לא קניתי את הלוקשים שבעלז היא חסידות מתונה ושקולה. היא תמיד הצטיירה בעייני ילדותית ומטופשת.
יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה. מנהלי התאגיד צריכים לקחת לו את המיקרופון. הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.
אף פעם לא קניתי את הלוקשים שבעלז היא חסידות מתונה ושקולה. היא תמיד הצטיירה בעייני ילדותית ומטופשת.
יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה. מנהלי התאגיד צריכים לקחת לו את המיקרופון. הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!
פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.
נשלח ב-12/10/2020 23:54
חריף_ומקשה כתב:
יש לאייכלרים האלו איזה מחלה תורשתית? ח"כ ישראל אייכלר, אחיו יעקב אייכלר, בנו דב אייכלר. כולם סוכני בורות ומעודדי אנרכיה. מנהלי התאגיד צריכים לקחת לו את המיקרופון. הזוי שמגיש תכנית בתאגיד השידור הציבורי מדבר כאלה שטויות ומעודד סיכון חיי אדם!
פעם חשבתי שהתאגיד נהנה שזה הייצוג שלנו, מבחינתם זה עושה להם טוב שזו הרמה שמדרים היחצנים של המגזר החרדי. מה שאני פחות מבין, זה למה חסידות בעלזא לא מתכבדת ביחצנים יותר שפויים לכנסת וכו'.
נשלח ב-12/10/2020 23:34
מושגים כתב:
נוירולוג כתב:
נראה לי שמתבקש לכל הפחות שבתחילת כל שידור הוא יעשה גילוי נאות שהנו חסיד בעלז, וכך ציבור המאזינים ייקח את דבריו בפרופורציה הנכונה ויבין שכל הדעות וההגיגים שלו בנושא הקורונה קשורים להיותו חסיד בעלז.
כמו שתדרוש שלפני כל הפגנה בבלפור יתנו המפגינים הצהרה על כך שהם ממומנים ע"י הקרן החדשה לישראל...
רוב הציבור יודע שמדובר בהפגנות שמאל, ושהשמאל עומד מאחורי זה.
אני חושש שרבים מהמאזינים חושבים שמדובר בשדרן נורמטיבי והוא מייצג את הדעה הרווחת של החרדים.
נשלח ב-12/10/2020 23:32
נוירולוג כתב:
נראה לי שמתבקש לכל הפחות שבתחילת כל שידור הוא יעשה גילוי נאות שהנו חסיד בעלז, וכך ציבור המאזינים ייקח את דבריו בפרופורציה הנכונה ויבין שכל הדעות וההגיגים שלו בנושא הקורונה קשורים להיותו חסיד בעלז.
כמו שתדרוש שלפני כל הפגנה בבלפור יתנו המפגינים הצהרה על כך שהם ממומנים ע"י הקרן החדשה לישראל...