בית פורומים בחדרי חרדים

קריאה בחסידות בעלז לבטל את המנוי לעיתון המודיע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2020 12:48 לינק ישיר 
קריאה בחסידות בעלז לבטל את המנוי לעיתון המודיע

ודעה ובקשה לכבוד אנשי שלומינו

חסידי בעלזא די בכל אתר ואתר  

האם אתם מנויים על עיתון המודיע? האם אתם סבורים באמת  ובתמים שהעיתון הזה מייצג אתכם? 

אז חשבו על כך שוב! 

עברו יומיים מאז שמרן רבינו שליט"א נשא מדברותיו הקדושים  במוצאי החג, ואין שום אזכור לכך בעיתון הזה שמתיימר לייצג  אתכם. דבריו הנוקבים של אחד מגדולי חברי מועצת גדולי התורה  של אגודת ישראל ומזקני מנהיגי דורנו שליט"א, הוחרמו כליל  בעיתון הזה שמשום מה מייצג את עצמו כשופרה של היהדות  הנאמנה.  

האם זה בגלל שדעתו הק' של כ"ק מרן אדמו"ר מגור שליט"א  שונה? כנראה שכן. זה בסדר גמור מבחינתינו. אנחנו, בניגוד  לאחרים, התחנכנו תמיד שאלו ואלו דברי אלוקים חיים וכל אחד  ינהג לפי דעת רבותיו. אבל, בבקשה ממערכת המודיע: מהיום  והלאה אל תציגו את עצמכם בפנינו כמי שמייצגים אותנו! אל  תבקשו מאיתנו להימנות על עיתון מגזרי מצומצם שמדיר  בשיטתיות ובכוונה תחילה עדה קדושה! אל תבקשו מאתנו להיות  חלק מעיתון שמחרים אותנו ואת רבינו ברגל גסה!  

ולאחינו היקרים אנשי שלומינו הנכבדים נקרא בקול: עזבו את  העיתון הזה מהר! חושו נא על כבודו של רבינו שליט"א ובטלו עוד  היום את המנוי שלכם לעיתון המגזרי הזה שמזלזל ופוגע בכבודינו! עוד היום! 

המעוררים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 20:53 לינק ישיר 

מוחה על ביזוי "תלמיד חכם". למה אתה כותב עליו שדעתו חשובה בעיניך כקליפת השום? (למרות שזה אמת אצל רוב רובו של היהדות התורנית)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 20:50 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
לכנות תלמיד חכם עצום כרבי אשר ווייס כליצן, הוא שפל המדרגה. הלוואי יהיה חלקי בעולם האמת במחיצתו של היהודי הצדיק הזה שמקדש שם שמים ברבים ומציל רבים מרדת דומה, ואל יהיה חלקי במחיצת מנהיג מהדיוטא התחתונה.

אתה חושב שהוא היה רוצה להיות במחיצתך?
אגואיסט

זה ממש לא מעניין אותי מה הוא רוצה או לא רוצה. דעתו חשובה בעיניי כקליפת השום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 20:14 לינק ישיר 

גרשום כתב:
לכנות תלמיד חכם עצום כרבי אשר ווייס כליצן, הוא שפל המדרגה. הלוואי יהיה חלקי בעולם האמת במחיצתו של היהודי הצדיק הזה שמקדש שם שמים ברבים ומציל רבים מרדת דומה, ואל יהיה חלקי במחיצת מנהיג מהדיוטא התחתונה.

אתה חושב שהוא היה רוצה להיות במחיצתך?
אגואיסט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 18:25 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 18:13 לינק ישיר 

גרשום, שנאתך לכ"ק האדמו"ר מבעלזא שליט"א (שגם כעת רבבות יהודים גם שאינם נמנים על חסידיו, וגם רבנים וראשי ישיבות, מביעים תמיכה וקבלו חיזוק עצום מדבריו הנוקבים) ידועה, אך לא האמנתי שהיא תביא אותך (שלפעמים אוהב להתרברב כחסיד סאטמאר) לנפנף עם דברי הליצן אשר ווייס, שכבר מזמן אינו מקובל בחוגי היראים לדבר ה', ועכו"כ בחוגים שלך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 15:20 לינק ישיר 

קיבלתי באישי [הערה קצרה וקולעת]י:

שלום

במודעה הם מלינים על כך שהעיתון מדיר עדה קדושה.
שכחו כנראה שבתשמ"ט הם רצו לבחירות עם הליטאים שעזבו את אגודת ישראל בגלל שלא הסכימה להחרים עדה קדושה - חב"ד.

תוקן על ידי חצינזק ב- 14/10/2020 15:20:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 02:05 לינק ישיר 

" כל פוסקי הדור הגדולים "  ממתי הגרמי"ל לנדא נחשב לפוסק הדור גדול ? האם מישהו שאל אותו פעם שאלה בהלכות שבת או ווסתות ? האם הרב מחפוד מקובל עלינו כפוסק מעבר לראש מערכת כשרות ? 

בבראקל הוא עשה בעצם את שליחותו של מורו ורבו הגר"ש ואזנר זצ"ל שעורר כמה פעמים על כך שהמצב בעופות לא משביע רצון וזאת בלשון המעטה, עקב ההכלאות וההינדוסים שהזנים עוברים חדשים לבקרים, אלא שהרמ"ש הלך צעד נוסף ורצה לתקן את העולם בעוף שלא עבר הכלאות אבל מאידך התברר שאין לזה מסורת, וכאן הצליח הרב לנדא לגבור עליו, האם מעשה שטן הצליח או שזה סייעתא דשמיא, זאת נדע רק בעולם האמת, 

אגב. הרמ"ש קליין אינו אוכל עד היום עוף, אלא הודו או בקר,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 21:52 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:
גרשום (אבא של עובד עבודה זרה ע"פ המקורות) 

אני רחוק מאוד מלהיות בעלזער חסיד, אבל חצית פה את כל הקוים, ישנו פוסק בעל שם עולמי ושמו בישראל רבי משה שאול קליין שליט"א שנשא דברים בליל הושע"ר וגם כתב לאחרונה תשובה ארוכה ומנומקת, ודעתו גם כדעת הרבי מבעלז, ונכון שהוא גם בעל בשר והוא אכל בחייו אי אלו ק"ג של קיגל וטשולנט אבל הוא מוערך בעולם התורה יותר מאותו ת"ח שאתה נסמך עליו ושהכתיר את עצמו למאן דאמר גדול בנושא קורונה, ועוד דואג להפיץ את "פסקיו" בעיתונות וברשת, 

גם אני חשבתי פעם שהרב משה שאול קליין שליט"א הוא פוסק גדול,

כי לא הכרתי אותו,

היום אני ורוב רובו של הציבור החרדי חושבים שהוא לא פוסק גדול.

(בגלל כבוד התורה של פוסקים אחרים אינני מתבטא כמו שהייתי צריך להתבטא וד"ל)

כדאי להזכיר כאן כשעלה בזמנו הפולמוס הגדול אודות עוף הבראקל שהסעיר את עולם ההלכה,
וכל פוסקי הדור הגדולים אסרו את העוף הזה, ביניהם הגרמי"ל לנדא, רבי משה שטרנבוך, והגר"ש
מחפוד שנחשב לבעל מומחה עולמי בתחום, קם לו הרב משה שאול קליין ופסק להיתר. זה מלמד
משהו על האיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 20:53 לינק ישיר 

במחילת כבוד תורתו של הר"מ הלמדני ר' אשר וייס שהכתיר את עצמו למורה הוראה ופוסק, הבה נשמע היכן הוא רכש את השכלתו הרבנית, אצל מי הוא עשה שימוש בהוראה, ומי היה רבו בהוראה ובדיינות, (בחותמת שלו מופיע התואר ראש ישיבת דרכי תורה, כמדומני שאין כיום ישיבה כזאת) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 20:53 לינק ישיר 

אינני מכיר אישית את האדמו"ר מבעלז, אבל לאור השיטה בה ממנים אדמורי"ם, אין כמעט שום סיבה להניח שאדמו"ר כזה או אחר הוא יותר ת"ח מכל אדם אחר מהשורה כל עוד לא מוכח אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 19:09 לינק ישיר 

גם אני מתנגד להתנהגות בעלזא וכל תגובתיי נגדם, אבל לדבר נגד הרבי בכאלו ביטויים אני בטח לא ראוי. לא יודע מי אתה גרשום, אבל מניח שאם אתה מסתובב פה, אז גם אתה לא ראוי..
בלי כל קשר יש לי בטן מלאה ומפוצצת על הרב וייס, בדיוק בנושאים הקשורים לתוארו המפוצץ, ובכ"ז לא אדבר עליו כמו ביב שופכין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 17:54 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

אני רחוק מאוד מלהיות בעלזער חסיד, אבל חצית פה את כל הקוים, ישנו פוסק בעל שם עולמי ושמו בישראל רבי משה שאול קליין שליט"א שנשא דברים בליל הושע"ר וגם כתב לאחרונה תשובה ארוכה ומנומקת, ומוערך בעולם התורה יותר מאותו ת"ח שאתה נסמך עליו ושהכתיר את עצמו למאן דאמר גדול בנושא קורונה, ועוד דואג להפיץ את "פסקיו" בעיתונות וברשת, 

גם אני חשבתי פעם שהרב משה שאול קליין שליט"א הוא פוסק גדול,

כי לא הכרתי אותו,

היום אני ורוב רובו של הציבור החרדי חושבים שהוא לא פוסק גדול.

(בגלל כבוד התורה של פוסקים אחרים אינני מתבטא כמו שהייתי צריך להתבטא וד"ל)

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 13/10/2020 17:54:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 17:51 לינק ישיר 

אני רחוק מאוד מלהיות בעלזער חסיד, אבל חצית פה את כל הקוים, ישנו פוסק בעל שם עולמי ושמו בישראל רבי משה שאול קליין שליט"א שנשא דברים בליל הושע"ר וגם כתב לאחרונה תשובה ארוכה ומנומקת, ודעתו גם כדעת הרבי מבעלז, והוא מוערך בעולם התורה יותר מאותו ת"ח שאתה נסמך עליו ושהכתיר את עצמו למאן דאמר גדול בנושא קורונה, ועוד דואג להפיץ את "פסקיו" בעיתונות וברשת, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 17:22 לינק ישיר 

איפה המכתב של הגאון ר' אשר וייס? התפרסם באתר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 17:16 לינק ישיר 

מה אתה רוצה מגרשום, הרי לפי שיטת רוב הכותבים כאן בעלזא אשם בכל החולים בעולם, אז בגלל האדמו''ר מבעלזא גרשום היה חולה.

לכן זה ממש מתבקש שהוא יצעק שאשר ווייס תלמיד חכם ועוד שטויות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קריאה בחסידות בעלז לבטל את המנוי לעיתון המודיע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext