| נשלח ב-14/10/2020 08:38 |
|
| |
הרב עזרא צולק זצ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:34 |
|
| |
נניח שאי אפשר היה למנוע את החוליה האחרונה שבשרשרת ההדבקה או את זו שלפניה, אבל בודאי היה אפשר למנוע את אחת החוליות הקודמות לה וזה היה מנוע את המשך השרשרת. המתמטיקה כאן מאוד פשוטה, ככל שיותר אנשים יזהרו וככל שאנשים יזהרו יותר, כמות הנשאים תרד ובסופו של דבר כמות המתים תרד
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2020 02:27 |
|
| |
מוג לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:48 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  |
| כברהיה כתב: |  |
דברים כאלו אפשר למנוע!
ע"י שמירה על כמות נדבקים נמוכה, איתור מהיר ובידוד אמיתי של כל חולה מאומת ובני משפחתו, בידוד אמיתי של כל מי שבא במגע עם חולה, חבישת מסיכה בכל מגע עם מי שאינו מהמשפחה הגרעינית.
כל הזמן הסבירו מכחישי המגיפה שאי אפשר להכריח את כולם לשמור על ההנחיות בשביל האנשים בסיכון, ואלו צריכים לשמור על עצמם.
התשובה להם הייתה: אף אחד לא יכול לשמור לגמרי כאשר יש רמות הדבקה גבוהות!
עכשיו כשרואים את התוצאות, עוברים להסביר שזה בלתי נמנע. נו, זה מה שאמרנו לכם, לכן צריך שכל הציבור כולל מי שלא בסיכון יישמר.
|
|
אני מסכים איתך במאה אחוז, וכל מי שמזלזל בבריאות של אחרים מתוך חשבונות אגואיסטים יתן את הדין. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:20 |
|
| |
מוקדש לתמניא:

|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:11 |
|
| |
| כברהיה כתב: |  |
דברים כאלו אפשר למנוע!
ע"י שמירה על כמות נדבקים נמוכה, איתור מהיר ובידוד אמיתי של כל חולה מאומת ובני משפחתו, בידוד אמיתי של כל מי שבא במגע עם חולה, חבישת מסיכה בכל מגע עם מי שאינו מהמשפחה הגרעינית.
כל הזמן הסבירו מכחישי המגיפה שאי אפשר להכריח את כולם לשמור על ההנחיות בשביל האנשים בסיכון, ואלו צריכים לשמור על עצמם.
עכשיו כשרואים את התוצאות, עוברים להסביר שזה בלתי נמנע. נו, זה מה שאמרנו לכם, לכן צריך שכל הציבור כולל מי שלא בסיכון יישמר.
|
|
אני מסכים איתך במאה אחוז, וכל מי שמזלזל בבריאות של אחרים מתוך חשבונות אגואיסטים יתן את הדין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:46 |
|
| |
דברים כאלו אפשר למנוע!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:01 |
|
| |
אשרלשלמה
| מנחה_חדשה כתב: |  | | איך נתנו לאדם בגילו ללכת לבית כנסת בשיא ההתפרצות של הקורונה? |
|
צר לי לאכזב. מידיעה, הרב צולק כבר לא יצא מביתו כבר יותר משנתיים. הסיפור שהיה בבית הכנסת להד"ם. נדבק בקורונה מהמטפל הצמוד אליו שנדבק מחשמלאי שבא לבית לתקן משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 08:07 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | אני לא יודע אם הסיפור הזה נכון אבל בת דודתי שתחי' אישה לא צעירה (ובלי קשר צדקת) הלכה לבית הכנסת, לצידה ישבה אישה אחרת שהשתעלה עליה. היא שאלה את האישה אם היא חשה בטוב והאישה ענתה שכן, זה בסדר, יש לה קורונה אבל "לקחתי אקמול וזה יסתדר". היא נדבקה, חלתה והדביקה גם את בעלה, יהודי לא מאוד בריא. שניהם בחסדי שמים עברו את המחלה ויצאו מזה אבל עברו עליהם חודשים מאוד קשים וזה היה יכול להגמר ח"ו הרבה יותר גרוע. מסוג הסיפורים המטורפים שאתה לא מאמין עד שזה לא קורה למישהו קרוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תמניא: ממילא בצד השני של האשה ישבה אסימפטומטית, אז מותר לזו לכתחילא לבוא לעשות וידוא הריגה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 07:53 |
|
| |
אני לא יודע אם הסיפור הזה נכון אבל בת דודתי שתחי' אישה לא צעירה (ובלי קשר צדקת) הלכה לבית הכנסת, לצידה ישבה אישה אחרת שהשתעלה עליה. היא שאלה את האישה אם היא חשה בטוב והאישה ענתה שכן, זה בסדר, יש לה קורונה אבל "לקחתי אקמול וזה יסתדר". היא נדבקה, חלתה והדביקה גם את בעלה, יהודי לא מאוד בריא. שניהם בחסדי שמים עברו את המחלה ויצאו מזה אבל עברו עליהם חודשים מאוד קשים וזה היה יכול להגמר ח"ו הרבה יותר גרוע. מסוג הסיפורים המטורפים שאתה לא מאמין עד שזה לא קורה למישהו קרוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 05:21 |
|
| |
תמניא, אם אתה מתעלם מהדברים של אפיקטוזין, אתה תתגלה כמוג לב שבתוך לבו יודע שהרבי שלו נכשל באיסורי רציחה, אך בפומבי כאילו תומך בכך. שאלו אותך שאלה ברורה ובהירה, אל תתחמק.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 18:56 |
|
| |
לא תזיז בעלזער מדתו. אם מחר הרבי מבעלזא יגיד שלרכב על אופניים בלי ידיים זו מצווה מדאורייתא, הם יעשו את זה גם עם כיסוי עיניים ובית ההלוויות שמגר יצטרך להרחיב גבולו לתוך הקריה… נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 14/10/2020 18:56:59
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 18:38 |
|
| |
תמשיך תמניה, תמשיך, אם אתה וחבר מרעיך היו מפעילים את האבר שמעל הכתפיים, הייתם קולטים שעדיף לכם שמי שיקרא אותכם ישתכנע, בינתיים אתם זוכים, או לא זוכים לקריאות שכוייח, בשטיבל, והרגשת קבס למי שקורא אותכם, ביחד עם הרגשת סלידה, תנסו לעצור רגע ולחשוב, מה חושב זה שקורא אותכם, תתבישו להסתכל בראי, שמונה עשר נפטרו בבני ברק השבוע מעבר למספר הרגיל, תענו לעצמכם, לא לי, הכתיבה שלכם פשוט לא משכנעת אף אחד,תתפסו את זה ודיבורים מהסוג של הרב לנדאו, הרב קירשנבוים ועוד, הם טיפה בים ממה שחושבים עליכם, שום כתיבה מטומטמת פה, לא תשנה את מה שחושבים עליכם, אלא תשכנע שאין עם מי לדבר .
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 18:09 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| אפיקטוזין כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
כן
|
|
אתה מדבר על הנדבק שלא היה לו טעם להישמר שלא להידבק ממי שיש לו סימפטומים כי גם ככה יש אחרים לא סימפטומטים, נניח שאתה צודק (ואתה ממש לא), האם זה מסביר מדוע המדביק שיש לו סימפטומים לא צריך להיזהר מלרצוח ???
אתה טמבל או עושה את עצמך ? |
|
כשתפסיק לקבוע מראש מי צודק ומי לא, נוכל להתווכח
|
|
למקרה שבאמת לא הבנת, הכוונה היתה שגם על זה יש בשפע על מה להתווכח, כי הרי אם אתה נאלץ לחצות כביש חשוך ומהיר באמצע הלילה ואתה שומע זמזום מכונית מתקרבת, אתה לא תגיד לעצמך "עכשיו זה הזמן לחצות, כי בכל מקרה יש מכוניות חשמליות שלא משמיעות רעש, אז מה הטעם להתאמץ"! אבל נניח (!) שאתה צודק מבחינת האדם החוצה, האם ההוא שנוהג במכונית במידה וידוע לו שיש חוצים בקטע כביש הזה, האם גם הוא לא צריך להיזהר "כי בכל מקרה יש מכוניות חשמליות שיכולות להרוג את החוצים אז למה להתאמץ" ??? #בזבוזמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 16:27 |
|
| |
בד"ה
|
|
|
|