בית פורומים בחדרי חרדים

ברגע האמת האח הקיצוני ממאה שערים עשה עבודה נהדרת, ובזה הציל את כבודה האבוד של היהדות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2020 15:27 לינק ישיר 
ברגע האמת האח הקיצוני ממאה שערים עשה עבודה נהדרת, ובזה הציל את כבודה האבוד של היהדות.

ראו נא, מי אלה שבעקבות התנהגותם המופקרת,  כבודה של היהדות,  ועמה המגזר החרדי על כל גווניו , הושמץ בצורה שאין דומה לה. אך, דווקא האח " המשוגע" והקיצוני ממאה שערים, הוא זה, שבראי ההיסטוריה הציל את כבודה של היהדות החרדית בעידן הקורונה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:52 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
מה לעשות, שגם עם הנאורים שלנו אנו לא יוצאים ראש, בגדול אין יותר חולים במגזר הספציפי הזה מבשאר הקבוצות

ההיגיון אומר שיש

וגם הם טוענים כך, לטענתם כולם שם עברו קורונה, בסביבה שלי רובם לא עברו קורונה, אז יש הבדל בין המגזרים.
תעיין בתופעות  ובתסמינים החדשים של הקרונה. תיוודע שאיש אינו יכול לומר שהוא עדיין לא עבר את הנגיף, כמובן זולת אצל אלה שנמצאו בדמם נוקדנים. חוץ מזה, כל אלה שאומרים שהם עברו, משתמשים עם הטיעון הזה, כדי "להסביר" מדוע הם לא מחויבים יותר להוראות מ. הבריאות : ע"ע קהילה קדושה בעלזא.

אני לא מאמין לנתונים שיוצאים מהם
אבל ברור שאצלם היה יותר חולים משאר המגזרים, לא יכול להיות אחרת.
אם אתה לא מאמין לנתונים שיוצאים מהם, אל תאמין  להם שלרובם היה קרונה.

כתבתי שלטענתם לכולם שם היה כבר קורונה
אני כמובן לא מאמין להם, אבל מבין שלרבים מהם היה קורונה, יותר ממגזרים אחרים, פשוט לא יכול להיות אחרת.

יכול, בהחלט להיות אחרת כי אצלם יש יותר ילדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:50 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
מה לעשות, שגם עם הנאורים שלנו אנו לא יוצאים ראש, בגדול אין יותר חולים במגזר הספציפי הזה מבשאר הקבוצות

ההיגיון אומר שיש

וגם הם טוענים כך, לטענתם כולם שם עברו קורונה, בסביבה שלי רובם לא עברו קורונה, אז יש הבדל בין המגזרים.
תעיין בתופעות  ובתסמינים החדשים של הקרונה. תיוודע שאיש אינו יכול לומר שהוא עדיין לא עבר את הנגיף, כמובן זולת אצל אלה שנמצאו בדמם נוקדנים. חוץ מזה, כל אלה שאומרים שהם עברו, משתמשים עם הטיעון הזה, כדי "להסביר" מדוע הם לא מחויבים יותר להוראות מ. הבריאות : ע"ע קהילה קדושה בעלזא.

כתבתי שלטענתם לכולם שם היה כבר קורונה
אני כמובן לא מאמין להם, אבל מבין שלרבים מהם היה קורונה, יותר ממגזרים אחרים, פשוט לא יכול להיות אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:41 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ההיגיון אומר שיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:37 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

ההיגיון אומר שיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:34 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ההיגיון אומר שיש

תעיין בתופעות  ובתסמינים החדשים של הקרונה. תיוודע שאיש אינו יכול לומר שהוא עדיין לא עבר את הנגיף, כמובן זולת אצל אלה שנמצאו בדמם נוקדנים. חוץ מזה, כל אלה שאומרים שהם עברו, משתמשים בטיעון הזה, כדי "להסביר" מדוע הם לא מחויבים יותר להוראות מ. הבריאות : ע"ע קהילה קדושה בעלזא. יתרה מזאת, יש כאלה שלא חווים כל תסמין והם לגמרי נמצאים חיוביים לנגיף, כשהגיעו לטפל בבתי החולים במחלות אחרות.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/10/2020 00:38:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:23 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

ההיגיון אומר שיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 23:59 לינק ישיר 

מה לעשות, שגם עם "הנאורים"  יש בעיות, בגדול אין יותר חולים בקבוצה הזאת  מבשאר הקבוצות...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/10/2020 00:22:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 23:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
 נוירולוג, מההקשבה למבטא ניתן לקבוע בוודאות מיהו הדובר, עוד לא נולד הערבי עם קול צברי לחלוטין.

הקשבתי כעת שוב, על אף שיש רופאים ממוצא ערבי שקשה לזהותם לפי המבטא, אני נוטה לחשוב שמדובר ביהודי, אף שזה תמוה, כי לחבריו יהיה קל לזהותו, יש מספיק סימנים מזהים.

שוב התופעה מבורכת לחלוטין, מלבד שאלה לא עושים אותה בשם החתרנות. אולי נביא לידיעתו של פרופ' רביד: שנמצאו חרדים שיודעים לתת ולאו דווקא רק לקבל?

התופעה לכשלעצמה מבורכת, יש כמה בעיות עם זה, אבל כאלו שאפשר לסדר אותן עם רצון ושיתוף פעולה של הצדדים.
רק חבל שהמגזר שמפעיל וכנראה גם המשתמש העיקרי במערכת הזו, הוא כזה שלא נשמר כלל מהקורונה, כך שיש מצב שעל כל אחד שמטופל שם, בסביבתו נדבקים עוד כמה באותה עת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 23:43 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
 נוירולוג, מההקשבה למבטא ניתן לקבוע בוודאות מיהו הדובר, עוד לא נולד הערבי עם קול צברי לחלוטין.

הקשבתי כעת שוב, על אף שיש רופאים ממוצא ערבי שקשה לזהותם לפי המבטא, אני נוטה לחשוב שמדובר ביהודי, אף שזה תמוה, כי לחבריו יהיה קל לזהותו, יש מספיק סימנים מזהים.

שוב התופעה מבורכת לחלוטין, מלבד שאלה לא עושים אותה בשם החתרנות. אולי נביא לידיעתו של פרופ' רביד: שנמצאו חרדים שיודעים לתת ולאו דווקא רק לקבל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 23:33 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 23:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 21:32 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
רמת אשכול. האם גמזו איבד את הבושה, אתמהא, גם במאה שערים הריפוי נעשה ע"י רופאים, ולא מדובר ברפואה פירטית שבהחלט יש להתנגד לה.

מבלי להתייחס לתוצאות, במאה שערים זה נעשה בצורה פיראטית, זה שמדי פעם מישהו מביא רופא (שאין לי מושג מי הוא והאם יש לו רישיון והאם הגיע מבית לחם או מרמאללה) לא אומר שהם עובדים לפי פרוטוקולים רפואיים כלשהם.

אני מבינה שהכנסת בית לחם וראמאללה לתמונה נועד לרמוז על חבריהם של נותני השירות הרפואי?, לעצם העניין, בבתי החולים בארץ לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, והם לגמרי בסדר,  יתרה מזאת,  מהסרטון שפורסם ברשת, יש הוכחה ברור, שמדובר ברופאים יהודים.

איך יש הוכחה ברורה מהסרטון שמדובר ברופאים יהודים? 

בבתי החולים לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, חלקם אפילו רופאים מהשורה הראשונה, אך עדיין מדובר במערכת מסודרת עם תיעוד, עם פיקוח, עם אפשרות להיחשף לתביעות במקרה של רשלנות, ועוד.
אתה תקשיב לסרטון ותיווכח, גם אותו רופא יש לו ביטוח במקרה של רשלנות רפואית. בינתיים את התיעוד שקיבלנו מבתי החולים הוא שהחולה מבקש לשתות, להתפנות ואין מי שיתייחס אליו. אני לא מכלילה.

איך מהקשבה אפשר לראות הוכחה ברורה שמדובר ברופא יהודי?

אין לא לי ולא לך מושג לגבי מידת האחריות של הרופא והאפשרות לתבוע אותו במקרה הצורך חלילה.

על אף כל הבעיות שיש בבתי חולים, רובם יצאו משם בריאים על הרגליים, אז קצת פרופורציות.

המצב הרצוי הוא שילוב של רפואה בקהילה עם בתי חולים, שיעבדו בצורה מתואמת ועם בקרה ואחריות, נקווה שיעבדו בכיוון הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 21:29 לינק ישיר 

חלקית. ברור שלמודל הזה יש יתרונות מובהקים, אבל אם אחר כך המשפחה נדחסת אחר כך בטיש, מה הואלנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 21:28 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
החולה בבית ומשפחתו מפיצה את הנגיף
ואותו חולה שפונה לבית החולים לא היה בבית טרם שפונה לבית החולים?

בחברה ביקום המקביל המשפחה נכנסת לבידוד.

ומניין לך שזה לא המצב במאה שערים? בסופו של יום טובי הפרופסורים מודים כבר שזאת השיטה המועדפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 21:26 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
רמת אשכול. האם גמזו איבד את הבושה, אתמהא, גם במאה שערים הריפוי נעשה ע"י רופאים, ולא מדובר ברפואה פירטית שבהחלט יש להתנגד לה.

מבלי להתייחס לתוצאות, במאה שערים זה נעשה בצורה פיראטית, זה שמדי פעם מישהו מביא רופא (שאין לי מושג מי הוא והאם יש לו רישיון והאם הגיע מבית לחם או מרמאללה) לא אומר שהם עובדים לפי פרוטוקולים רפואיים כלשהם.

אני מבינה שהכנסת בית לחם וראמאללה לתמונה נועד לרמוז על חבריהם של נותני השירות הרפואי?, לעצם העניין, בבתי החולים בארץ לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, והם לגמרי בסדר,  יתרה מזאת,  מהסרטון שפורסם ברשת, יש הוכחה ברור, שמדובר ברופאים יהודים.

איך יש הוכחה ברורה מהסרטון שמדובר ברופאים יהודים? 

בבתי החולים לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, חלקם אפילו רופאים מהשורה הראשונה, אך עדיין מדובר במערכת מסודרת עם תיעוד, עם פיקוח, עם אפשרות להיחשף לתביעות במקרה של רשלנות, ועוד.

אתה תקשיב לסרטון ותיווכח, גם אותו רופא יש לו ביטוח במקרה של רשלנות רפואית. בינתיים את התיעוד שקיבלנו מבתי החולים הוא שהחולה מבקש לשתות, להתפנות ואין מי שיתייחס אליו. אני לא מכלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ברגע האמת האח הקיצוני ממאה שערים עשה עבודה נהדרת, ובזה הציל את כבודה האבוד של היהדות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext