התרגשות אדירה אופפת את היהדות החרדית בכל רחבי הארץ!!!!! גמזו הודיע הערב שהוא נותן הסכמה ומעתה ניתן יהיה להתפלל 10 אנשים ביחד!!!!!! זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו !!!!
נשלח ב-28/10/2020 09:09
א. שכחת להוסיף שחלק נכבד ממתי הקורונה, מתו אולי עם קורונה, ולא בגלל הקורונה. ב. גם אם הסגר הועיל, זה זמני, ברגע שהסגר ישוחרר ההדבקה תחזור בגל הבא. שורה האחרונה, בסוף כולם ידבקו השאלה מתי ואיך.
בבני ברק רוב הבתי כנסיות פתוחים ללא שום מגבלות בבני ברק חצרות האדמורי"ם ממשיכות לתפקד ולפעול ללא שום הגבלות ועם אלפי חסידים. בבני ברק ברוב התתי"ם והישיבות לומדים כהרגלם. בבני ברק רשתות המזון הגדולות פועלות כהרגלם ללא שום מגבלה.
ובבני ברק אחוז החולים ירד פלאים.
כנראה שיש הרבה דברים שביביהו וחבר מרעיו לא יודעים ולא יבינו לעולם. כי "הם מנותקים"
שכחת להוסיף שבבני ברק נרצחו 80 אנשים על ידי בני עוולה, (אם כמות הנפטרים הייתה דומה לממוצע הארצי, היינו עומדים על 55 במקום 135).
בבני ברק רוב הבתי כנסיות פתוחים ללא שום מגבלות בבני ברק חצרות האדמורי"ם ממשיכות לתפקד ולפעול ללא שום הגבלות ועם אלפי חסידים. בבני ברק ברוב התתי"ם והישיבות לומדים כהרגלם. בבני ברק רשתות המזון הגדולות פועלות כהרגלם ללא שום מגבלה.
ובבני ברק אחוז החולים ירד פלאים.
כנראה שיש הרבה דברים שביביהו וחבר מרעיו לא יודעים ולא יבינו לעולם. כי "הם מנותקים"
נשלח ב-25/10/2020 07:52
אולי פותח האשכול יסביר בבקשה איך יצאנו טמבלים? (כלשונו הגבוהה..)
יסביר לנו מר איך מי שנזהר ולא משנה באיזה תחום יוצא לא חכם לעומת מי שהיה פזיז ואף נכשל?!
האם כבודו חי בעולמינו?
האם כבודו מעודכן במספר האנשים המתפנים לבתי חולים, בגלל שהם פשוט לא מצליחים "לנשום"?
העיקר אני ואפסי עוד ימשיך לזלזל בכללי הבריאות ומה שלא יהיה אתם תצאו הטיפשים!
אם לזאת יקרה חכמה יהיה חלקי עם ה"טמבלים"!
חבל מאוד שביבי חושב ומתפאר שהסגר המרושע הזה !! הוא הצלחה אדירה !! סגר הוא לא פתרון !! הכשלון הוא יתום ולהצלחה יש אבות רבים !! ולביבי יש הצלחה אחת שכולם שכחו מכתבי האישום נגדו !! היום יצא לי לגבר עם מוכרים בשוק מחנה יהודה שהיו מעריצי הליכוד וביבי !! ביבי הפסיד אותם אף אלד מהם לא יצביע עבורו !!
גם אני התייאשתי מביבי, זקוק לחרדים כמו אוויר לנשימה. ובגלל זה לא אוכפים את שאר ההנחיות כמו שצריך (חוץ מהמוסדות חינוך)
חבל מאוד שביבי חושב ומתפאר שהסגר המרושע הזה !! הוא הצלחה אדירה !! סגר הוא לא פתרון !! הכשלון הוא יתום ולהצלחה יש אבות רבים !! ולביבי יש הצלחה אחת שכולם שכחו מכתבי האישום נגדו !! היום יצא לי לגבר עם מוכרים בשוק מחנה יהודה שהיו מעריצי הליכוד וביבי !! ביבי הפסיד אותם אף אלד מהם לא יצביע עבורו !!