בית פורומים בחדרי חרדים

מי מרוויח מהתנהלות האדמורי"ם בקורונה ? החסידות הגדולה ביותר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2020 00:14 לינק ישיר 

כל אלה מהחסידות הגדולה המתקראת כלל חסידי, בניהם ליטאים או מודרנים, נכדיהם מודרנים או מגולחים וניניהם אם יהיו נזכה לראות מה ייצא מהם. כמובן ללא שעשו תשובה. תכלית החסידות להביא את האדם לידי ענווה ומידות טובות. גם למי שיש רבי צריך הרבה שכל ועבודה לקבל את הנל בטח ובטח מי שעצמאי בדעותיו והוא המ"ד הגדול של הבית ושל חייו ואז אחר כך ילדיו הם כבר מאן דאומרים יותר גדולים ממנו ואז הוא מוצא את הבת שלו יוצאת עם איזה מישהו שהכירה ברחוב כי הרי דעתה היא דיעה לפחות כמו של אבא שלה. ואידך זיל גמור. צא ולמד מה קורה בבתים של אנשים ללא רבי או רב צמוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 00:35 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
תכלית החסידות להביא את האדם לידי ענווה ומידות טובות.

חחחחחחח
כיום זה נראה שתכלית החסידות היא להביא את האדם לידי גסות רוח וכהות חושים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 00:37 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מושגים כתב:

כנראה שרובכם אין לכם מושג ירוק מה זה החסידים בדורנו כנראה אינכם משתייכים למגזר החסידי.

כמדומני אני היחיד שסיפרתי לאיזה קהילה חסידית אני שייך.
אפילו איש חשוך שכבר כמה פעמים התריס כנגדי שאני כותב באנונימיות, ואמר לי בא תהיה 'גבר' ותכתוב את דעתך בשמך המלא... הוא בעצמו לא סיפר איזה חסיד הוא...

כל קשר בין חלק נכבד מחסידי דורנו, לבין עבודת ה' ובין שפיות, על אחריות המקשר בלבד...

שקרן, דיברתי על הצביעות שלך, אולי בעבר היית חסיד ויזניץ, היום קוראים לך ולעוד כמה פושטקים שפרשו מויזניץ - "קייליקער" - מקולקל
על זה דיברתי
אתה ממשיך להציג את עצמך כחסיד, אבל מי שהולך כמו פושטק וחושב כמו פושטק, פושטק.

וכן, אני שמח שפרשת מהחסידות, בכל מקום יש פח זבל ויש לרוקן אותו מידי פעם כדי שלא תהיה צחנה
מה עכשיו? כתבתי את זה.

ציטוט:
שקרן,(שקרן תקרא לרבי שלך לא לי) דיברתי על הצביעות שלך, אולי בעבר היית חסיד ויזניץ, היום קוראים לך ולעוד כמה פושטקים שפרשו (לא פרשתי) מויזניץ - "קייליקער" - מקולקל
על זה דיברתי
אתה ממשיך להציג את עצמך כחסיד, אבל מי שהולך כמו פושטק(אני הולך כמו חסיד) וחושב כמו פושטק (אני חושב כמו בן אדם שפוי, להבדיל ממך וחבריך) , פושטק.

וכן, אני שמח (מצוה גדולה להיות בשמחה) שפרשת מהחסידות , בכל מקום יש פח זבל ויש לרוקן אותו מידי פעם כדי שלא תהיה צחנה (זה בדיוק מה שעשית בתגובה הזאת, רק אל תשכח אשר יצר)
מה עכשיו? כתבתי את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 00:43 לינק ישיר 
נייעס_רוב

איש_חשוב כתב:

שקרן, דיברתי על הצביעות שלך, אולי בעבר היית חסיד ויזניץ, היום קוראים לך ולעוד כמה פושטקים שפרשו מויזניץ - "קייליקער" - מקולקל
על זה דיברתי
אתה ממשיך להציג את עצמך כחסיד, אבל מי שהולך כמו פושטק וחושב כמו פושטק, פושטק.

וכן, אני שמח שפרשת מהחסידות, בכל מקום יש פח זבל ויש לרוקן אותו מידי פעם כדי שלא תהיה צחנה
מה עכשיו? כתבתי את זה.

אם אנשים כמוך מייצגים את הבעש"ט עדיף להיות בזבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 00:56 לינק ישיר 

בטח למד מהרבי שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 01:00 לינק ישיר 
בעיקרשומע

הכובס1 כתב:
כל אלה מהחסידות הגדולה המתקראת כלל חסידי, בניהם ליטאים או מודרנים, נכדיהם מודרנים או מגולחים וניניהם אם יהיו נזכה לראות מה ייצא מהם. כמובן ללא שעשו תשובה. תכלית החסידות להביא את האדם לידי ענווה ומידות טובות. גם למי שיש רבי צריך הרבה שכל ועבודה לקבל את הנל בטח ובטח מי שעצמאי בדעותיו והוא המ"ד הגדול של הבית ושל חייו ואז אחר כך ילדיו הם כבר מאן דאומרים יותר גדולים ממנו ואז הוא מוצא את הבת שלו יוצאת עם איזה מישהו שהכירה ברחוב כי הרי דעתה היא דיעה לפחות כמו של אבא שלה. ואידך זיל גמור. צא ולמד מה קורה בבתים של אנשים ללא רבי או רב צמוד.

עם הנחות כאלו [שמי שאין לו רבי צמוד (כלומר שהוא שייך לקהילה שעומד בראשה מישהו שאבא שלו היה אדמו"ר) זו סיבה למה שכתבת] אכן מובן למה א"א לוותר על שום חתונה, לפי קו מחשבה זה מי שלא משתתף בחתונה של הנכדה החמישית של הרבי מובטח לו שבניו כבר יעשו חתונה רפורמית.

תוקן על ידי בעיקרשומע ב- 16/10/2020 01:00:59

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי מרוויח מהתנהלות האדמורי"ם בקורונה ? החסידות הגדולה ביותר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.