| נשלח ב-15/10/2020 21:30 |
|
| |
מזעזע! קרבנות הקורונה כתוצאה ממלחמת בתי החולים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 23:57 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | וח"ו במחלה הידועה, או בלידה, או בלחץ בחזה, חלילה מלפנות לאותם בתי רוצחים, ולעשות הכל בדרך המסורה לנו מאבותינו ורבותינו קדושים, עד אמותינו במצרים שנאמר עליהם כי חיות הנה בטרם תבוא אליהם המילדת וילדו.. וגו' ואם יהיה לו מיחוש בלב ילעס גרגירי לבונה מזוקנת. ויגרגר גרונו במי שום מעופשים. ובוודאי יעזור לו שבעתים מאותם רוצחים.
|
|
יש דברים בהם בתי החולים מתנהגים בפשיעה ויש דברים בהם לא מי שחולה בקורונה, עדיף שישתמש בשירות הנפלא של אנשי החסד של מאה שערים ואת מי השום המעופשים והלבונה תשמור לעצמך. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 23:50 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | וח"ו במחלה הידועה, או בלידה, או בלחץ בחזה, חלילה מלפנות לאותם בתי רוצחים, ולעשות הכל בדרך המסורה לנו מאבותינו ורבותינו קדושים, עד אמותינו במצרים שנאמר עליהם כי חיות הנה בטרם תבוא אליהם המילדת וילדו.. וגו' ואם יהיה לו מיחוש בלב ילעס גרגירי לבונה מזוקנת. ויגרגר גרונו במי שום מעופשים. ובוודאי יעזור לו שבעתים מאותם רוצחים.
|
|
יש דברים בהם בתי החולים מתנהגים בפשיעה ויש דברים בהם לא מי שחולה בקורונה, עדיף שישתמש בשירות הנפלא של אנשי החסד של מאה שערים ואת מי השום המעופשים והלבונה תשמור לעצמך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 23:47 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | ולכן צריכים ליזהר ביתר שאת בהנחיות הבריאות בכדי שלא נגיע לבתי חולים האלו.... בלה בלה בלה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה עצוב, הציניות הזאת. בעבר ראיתי שחורה לך על אנשים שלא מבינים כמה החיסונים חשובים וכמה הבערות מזיקה, חסיד בעלז קלאסי. ועכשיו כל ההתקדמות של עשרות שנים נעלמה כלא היתה, בתי חולים הורגים, לא להאמין לרופאים ולמדע, ועוד כהנה. מה נהיה מכם?
ואני ממש מפחד איך ייראה הציבור החרדי כשיגיעו החיסונים, אם חלילה יסתבכו כמה אדמורי"ם על העץ הגבוה אליו טיפסו ויתחילו לדבר בגנות החיסון. ירחם ה'. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 23:33 |
|
| |
ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | ולכן צריכים ליזהר ביתר שאת בהנחיות הבריאות בכדי שלא נגיע לבתי חולים האלו.... בלה בלה בלה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה עצוב, הציניות הזאת. בעבר ראיתי שחורה לך על אנשים שלא מבינים כמה החיסונים חשובים וכמה הבערות מזיקה, חסיד בעלז קלאסי. ועכשיו כל ההתקדמות של עשרות שנים נעלמה כלא היתה, בתי חולים הורגים, לא להאמין לרופאים ולמדע, ועוד כהנה. מה נהיה מכם?
ואני ממש מפחד איך ייראה הציבור החרדי כשיגיעו החיסונים, אם חלילה יסתבכו כמה אדמורי"ם על העץ הגבוה אליו טיפסו ויתחילו לדבר בגנות החיסון. ירחם ה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 22:57 |
|
| |
מדהים
אלו שתורמים בכייף עשרות חולים לבתי חולים "מזועזעים ומתלוננים" על מריבות בתי חולים על יוקרה בנוגע להשתלת ריאות שרלוונטית לאולי -2-3 חולים כרגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 22:52 |
|
| |
וח"ו במחלה הידועה, או בלידה, או בלחץ בחזה, חלילה מלפנות לאותם בתי רוצחים, ולעשות הכל בדרך המסורה לנו מאבותינו ורבותינו קדושים, עד אמותינו במצרים שנאמר עליהם כי חיות הנה בטרם תבוא אליהם המילדת וילדו.. וגו' ואם יהיה לו מיחוש בלב ילעס גרגירי לבונה מזוקנת. ויגרגר גרונו במי שום מעופשים. ובוודאי יעזור לו שבעתים מאותם רוצחים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 22:30 |
|
| |
ולכן, מי שיש לו תסמינים שלא יעשה בדיקה, וק"ו שלא יפנה לבית הרוצחים, שהרי כתוב ונשמרתם מאד לנפשותכם. אלא יטפל אצל אנשי מאה שערים שהם מטפלים ביושר ובאמונה ורואים אצלהם אחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים מבתי הרוצחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 21:43 |
|
| |
ולכן צריכים ליזהר ביתר שאת בהנחיות הבריאות בכדי שלא נגיע לבתי חולים האלו.... בלה בלה בלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|