לא סגר לא רמזור לא שלבים זה הדרך לחזור לחיים יחסית נורמאלים שימו לב
ביבי תודה לי אחר כך.
אני מצאתי פתרון לבעיית הקורונה שלא מצריכה סגר. פתרון יעיל שיכולים להתחיל במיידי.
קודם כל חשוב להדגיש,
אנחנו בני אדם בוגרים ואי אפשר להכריח אותנו לחבוש מסכות ולא להתקהל לא לצאת ולא להתחתן, וכמה שתנסו יותר לכפות את זה בכוח ככה יעשו לכם דווקא אז אני אסביר לכם איך בלי קנסות על מסכה קנסות לעסקים קטנים תו סגול וכו עדיין אפשר לגרום לכולם לשמור על הנהלים
ועדיין לטפל במי שבוחר להתעלם מהוראות משרד הבריאות ומסכן את כולנו..
אז שימו לב טוב טוב,
בדיוק כמו שכל אדם בישראל צריך ביטוח רכב, ככה יהיה גם עם הקורונה ביטוח קורונה.
מי שיהיה אזרח אחראי ישמור על הנהלים, (יבדק בעזרת אפליקציה יעודית) לא יתקהל, יהיה נקי מנקודות על מסכה, ישמור על עצמו והסביבה, המדינה תכסה (כמו עד עכשיו) את המלונית ואת ההוצאות הכבדות של ההדבקה.
מי שלא ישמר ולא פעל לפי ההנחיות- זלזל, התקהל, הלך למסיבות המוניות, קיבל נקודות על מסכה, נדבק והדביק- המדינה תפעל מולו כאחד שעשה תאונה ללא ביטוח והוא יקבל קנס מיידי ויצטרך לממן לעצמו את המלונית או את האשפוז. (או להמיר את הקנס בימי מעצר)
ובנוסף, כל אזרח שומר חוק שנכנס לשבועיים בידוד בגלל החוסר אחריות של אותו אדם שלא שמר על הנהלים , הוא יהיה רשאי לתבוע אותו על סכום המשכורת שלו וההפסדים (בדיוק כמו בתאונה ללא ביטוח).
מבטיח לכם שתראו איך התחלואה תרד פלאים!
זה ידוע שבישראל מבינים משהו רק כשזה פוגע בכיס. תראו איזה מחונכים יהיו כולם בדיוק כמו שכולם עושים ביטוח חובה ונוסעים עם חגורה גם כאן יהיה אפקט זהה כי יהיה להם מה להפסיד.
הרשויות יפסיקו לתת קנסות על מסכה, זכות כל אדם להחליט לעצמו אם ללכת עם מסכה או לא והאחריות תהיה עליו ועליו בלבד,
ומי שיכנס למקומות ציבוריים ללא מסכה יקבל רישום לצורך "הביטוח" המשטרה והעירייה תתן קנסות רק למי שלא יהיה לו את האפליקציה בסלולרי, ומי שיסתובב על מצב טיסה או "ישכח" את הסלולרי בבית, יקנס בדיוק כמו שמי שמסתובב ללא ת.ז.
הגיע הזמן שמי שמסכן ומזלזל בבריאות הציבור ישלם את המחיר, אין סיבה שאנחנו נממן אותו.
במדינה לא מחונכת לא ממושמעת ששמה פס.. על ההנחיות ומזלזלים, רק דרך הכיס ילמדו.
ככה נעצור את מגפת הקורונה.
בבקשה.
בתמונה גינה בת אביב בשיא הסגר
נשלח מהאנדרואיד שלי