והנה מרן שר התורה וראשי הישיבות שרים באידיש "מיין שטעטאלע בעלז"
האדמו״ר מבעלזא אמר שהתקופה קשה, שהוא מקווה לימים טובים יותר, ושצריך לשמור על אורח החיים התורניים כרגיל. אם גמזו לא יפתח את הישיבות שבוע הבא, תשמעו את מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי את האדמו״ר מגור ואת כל ראשי הישיבות שרים באידיש ״מיין שטעטאלע בעלז״
הייתי מציע למשרד הבריאות להגיע לביקור ברחוב שלנו ולבדוק את הנזק שעשו בו כמה בחורים (פרחחים בלע"ז) אחרי כמה שבועות של התנתקות מהישיבה... אין אחד שלא מחכה שכבר יחזרו (חלקם, אם בכלל) לישיבות, ויפה שעה אחת קודם
מצב לא פשוט
חלק לא מבוטל בזכות אווירת האנרכיה, ההתקרבנות, ההסתה והשיסוי שהציבור שלנו מקבל כמנות רעל מדי יום בתקשורת החרדית הכתיבה והדיגיטלית. זה משפיע, מעורר אמוציות ויצרים, ויש גם לגיטימציה (שלא היתה בעבר) להפגין, להתפרע ועוד ועוד.
נשלח ב-18/10/2020 20:42
הייתי מציע למשרד הבריאות להגיע לביקור ברחוב שלנו ולבדוק את הנזק שעשו בו כמה בחורים (פרחחים בלע"ז) אחרי כמה שבועות של התנתקות מהישיבה... אין אחד שלא מחכה שכבר יחזרו (חלקם, אם בכלל) לישיבות, ויפה שעה אחת קודם
נשלח ב-18/10/2020 20:35
גם השופרות שאינם יודעים אידיש שרים הערב, ועוד בגאווה: "מיין שטעטאלע בעלז"
אבי רבינא: במשרד הבריאות מאיימים הערב כי אם הת"תים לא ייסגרו, הישיבות לא ייפתחו ביום שלישי. אז הנה עדכון: לא מעט ישיבות פתחו כבר הערב, היתר מחר ומחרתיים. מדובר באיום חלול. לא רואה ישיבה אחת שלא תפתח את שעריה השבוע.
נשלח ב-18/10/2020 19:46
תמניא_אפי כתב:
שמישהו בכלל ינפק סיבה סבירה אחת למה שיענקי קנייבסקי יהיה מעוניין לעשות דבר כזה.
האם כשהגר"ח אמר להצביע ג' הוא גם לא היה בענינים, וזה היה רק ינקי????
האם בבחירות הבאות כשתנסו להמשיך לספר לנו שהגר"ח מצוה להצביע רק ג', ג"כ הציבור יבין שזה רק ינקי? למצביעי ג' פתרונים.
נשלח ב-17/10/2020 22:28
הבה נראה את הליטאים שהכתירו את חלק מהאדמו"רים בתואר "מופקרים" האם גם את הגר"ח הם יעטרו בתואר הנכבד הזה,
ואדרבה תהיו גברים, אם אתם טוענים שהגר"ח מתכווין בעצם למשהו אחר, תשאלו אותו ברורות ומפורשות, האם תלמידי הת"תים והישיבות ומלמדיהם צריכים לשהות עם מסיכות במשך כל שעות הלימודים, והאם באמת צריך מרחק 2 מטר בין ילד לילד ובין בחור לבחור, התשובות יתקבלו בברכה כשהן מוסרטות ומוקלטות,
נשלח ב-17/10/2020 21:26
מנחה_חדשה כתב:
אנטי הגר"ח זה גם אג'נדה, אוהו אג'נדה.
זה שתחזור (אתה ועוד כמה) על השקר הזה שוב ושוב לא יהפוך את זה לאמת
אני לא אנטי הגר"ח, הייתי אצלו לא מעט פעמים, ואני לא כזה שנוהג ללכת לכאלו שאני נגדם. אני נגד התנהלות החצר, וכמוני רבים וטובים, כולל מחסידיו של ר' חיים.
נשלח ב-17/10/2020 21:17
אנטי הגר"ח זה גם אג'נדה, אוהו אג'נדה.
נשלח ב-17/10/2020 21:11
בדיוק הפוך
לא הכל עניין של פוזיציה ואג'נדה
נשלח ב-17/10/2020 21:04
נוירולוג כתב:
שוב השקר הישן והטוב.
בתי הספר לבנות פותחים? אפשר ללכת בלי מסכות? אין צורך לשמור על ריחוק? אפשר לעשות חתונות המוניות של אלפי איש?
המצב מספיק מביך לא אפזר לך מלח על הפצעים
לעת מצוא אתה מצטרף לדב אייכלר, לפעמים לעציצים, כשמתאים לך לאינטרס
נשלח ב-17/10/2020 20:58
צודק פותח האשכול. הליטאים איבדו את הראש לגמרי. הקורונה באמת גורמת לשיבוש הדעת.