|
|
| נשלח ב-18/10/2020 15:30 |
|
| |
חידה, בעלז בפורום
מי מסוגל להצביע על אשכול אחד בדף הראשון של הפורום שהמלה "בעלז" לא מופיע בו?
למרות ששדה9 בעצמו אינו חסיד בעלז ויש לו אינטרס להזכיר בכל אשכול שמו של קהילתו הפיצפון, אני מתחיל לחשוב שלפחות בזה הוא צודק, שזה מגמתי, אין פה כותב אחד שבאמת חושב שע''י כתיבתו הוא ישנה משהו בבעלזא.
גם ידוע לכולם שאין כמעט ציבור חסידי בארץ ישראל שעדיין שומר על הכללים, ובארה''ב ובאירופה זה לא כמעט אלא כולם, אף אחד לא מתנהג לפי בקשת הרושיות, בכל זאת מדברים כאן כל הזמן כאילו שזה רק בעלזא, וזה אומר דרשנו.
הצלחה!
תוקן על ידי אולשטוץ ב- 18/10/2020 15:32:24
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 17:14 |
|
| |
כבר הוכח עשרות פעם ששדה9 הוא באג פרובקטורי... ועוד מגיבים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 17:13 |
|
| |
כשאני רוצה לדעת בערך כמה מאומתים יש, אני פותח אשכול, כותב שם בעלזא, ואז מקבל תגובה של שדה9 שם הוא מפרט איזה מספר אשכול זה. לפי זה אני יודע.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 17:03 |
|
| |
מצחיק שאשכול מספר אלף תשע מאות ושתיים של החברה ממכניבקא היא בעצמה בתחפושת של הניק אולטשוץ ממכניבקא, ולא ברור למה זה מצריך "פתיחת אשכול" כאשר זה מקשה וזה מתרץ וזה מתחפש וזה מקפיץ, ומה גם שבעלזא בניגוד לאחרים מעולם לא קראה לא לשמור על ההנחיות של הבריאות, ההפך הוא הנכון יש מכתבים מטעם בית הדין שלהם בעניין שצריך שמירה בחלק משמעותי מהוראות משרד הבריאות, לעומת העדה החרדית שקראה בקול גדול לציבור הכללי,מחמת אידיאלוגייה שנגד המדינה והציונות לא לשמור על ההנחיות.. עיין מכתבי ענק ברחוב של הרב אלטמן מחוג חתם סופר, רבני ברסלב מהעדה החרדית ראיון מרן הראבד ר' משה שטרנבוך לביטאון העדה החרדית קהילה קדישא, ואדמורי סאטמר, כאשר רוב הציבור החסידי כולל מכניבקא לא שומרים במופגן על הוראות הבריאות יש תמונות ויש סרטים לאלפים, ולאחרונה מסתירים יותר אם זה החתונה בסערט ויז'ניץ שרישמית נקראים מאוד נשמרים, ויש לקחת בחשבון שזה גם מהאזור של חיפה הרי שם הם מפחדים לנהוג כמו בבני ברק ובירושלים, ועדיין לא שומרים ממש.. עיין החתונה בסערט וביאלה והמשטרות שבאו לבית כנסת סערט ויזניץ בחג , לבין הבאטא בשבת האחרונה בביתר של ר' אלימלך בידרמן עם מאות משתתפים. יש אובססייה וכפייתיות של החברה ממכניבקא וטוב שכולם רואים זאת כעת בעיניים. ומי מדבר בכלל על מכתב מרן ר' משה שאול קליין שלא צריך לשמור בבתי הכנסת על המסיכות כי תורה מגנא ומצלא לא ידוע לי שמרן ר' משה שאול קליין הוא חסיד בעלז?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 16:18 |
|
| |
כבר לא הכוונה לבעלזא ממש אלא סוג של קללה .כשרוצים להמשיל את מישהו שהוא מתנהג בחוסר אחריות משווע בלי שום התחשבות בסביבה .סוג של רוע צרוף ביחד עם טיפשות וטמטום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 15:58 |
|
| |
הדיוט קופץ בראש ועכשיו הקפצת את זה שוב בפתיחת אשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 15:55 |
|
| |
מָשָׁל לְאַמְבָּטִי רוֹתַחַת שֶׁאֵין כָּל בְּרִיָּה יְכוֹלָה לֵירֵד בְּתוֹכָהּ, בָּא ** ***** אֶחָד קָפַץ וְיָרַד לְתוֹכָהּ, אַעַ"פִּ שֶׁנִּכְוָה הֵקֵרָהּ אוֹתָהּ בִּפְנֵי אֲחֵרִים (תנחומא): נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|