| נשלח ב-19/10/2020 19:46 |
|
| |
מי ששאל על התוצאות של שמחת תורה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 03:10 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | נדב אייל: משרד הבריאות בוחן מדוע יש עלייה חריגה בתמותה מקורונה בבני ברק בשבועיים האחרונים. למעלה מ30 בני אדם בשבועיים. ההערכה היא שזה חלחול ההדבקות עוד של ראש השנה. *לכל העדכונים* https://chat.whatsapp.com/CZRC990zCAG18q6FNifXgi נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הנתונים מחרידים וכואבים. לא נראה לי שזה יגרום למזלזלים לחזור בתשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 03:03 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | [ציטוט] כבר כתבתי לפני שבוע שלא נראה לי שיהיה גל בעקבות שמחת תורה, כי זה היה בתוך הקהילות, מי שרקד בשמחת תורה כבר נפגש עם אותם אנשים לאורך כל החג ולרוב גם בזמן הימים הנוראים. ראינו כבר שכשגל יורד הוא יורד עד לתהום, מי שרקד בשמחת תורה אולי 'תרם' לשמירת התחלואה לבל תיעלם חלילה מהמפה .. כנראה שלא ימותו הרבה מידיי כתוצאה מהריקודים ... ה"י. [/ Quote]
דברים נכונים.
וזו אגב גם סיבה נכונה מדוע אין להסס בפתיחת התתי"ם והישיבות מיידית. כי רוב מיטב בנינו היו מעורים יחד כל חודש תשרי - למרות ההנחיות - והחיידר לא מוסיף מאומה ואינו מהווה שום טריגר מחודש של תחלואה.
אם כי במגזר הליטאי הדבר מעט שונה, לא בטוח שכל הילדים נחשפו באופן מובהק לבני גילם בדבוקה אחת. וכאן עלולה להגיע שוב התפרצות. וזו כבר הקללה הליטאית של החודשיים וחצי האחרונים; אחרי חצי שנה של שמירה אדוקה, הם אוכלים את הדגים המסריחים, ואח"כ מימדי ושיעורי ההתפרצות מתרבים יום יום, לבלי סוף. אלול הביא איתו גל מדביקים ליטאים, תשרי גל מדביקים אחר, ועכשיו חשון גל מדביקים נוסף. |
|
לישיבות אמור להיות מתווה מסודר ומוגדר מראש. אבל לחיידרים אין כרגע (אולי יהיה כזה בעתיד הקרוב) ולכן הסיכון שם מובהק וברור.
תוקן על ידי קונטרול ב- 22/10/2020 03:17:13
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 20:46 |
|
| |
נדב אייל: משרד הבריאות בוחן מדוע יש עלייה חריגה בתמותה מקורונה בבני ברק בשבועיים האחרונים. למעלה מ30 בני אדם בשבועיים. ההערכה היא שזה חלחול ההדבקות עוד של ראש השנה. *לכל העדכונים* https://chat.whatsapp.com/CZRC990zCAG18q6FNifXgi נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 10:02 |
|
| |
ירו_שלמי
| בלתי_קרוא כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
[21.10, 8:36] אהרן רבינוביץ: ביומיים אחרונים שבעה נפטרי קורונה בבני ברק. 'כאן': עלייה של 22% בשיעור הנפטרים מקורונה בחברה החרדית נרשמה השבוע לעומת השבוע הקודם. *הסקופים: bit.ly/37pPDjk* נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק מי שמעוניין להסית נגד הציבור חרדי יכול לחבר בין הנפטרים השבוע לבין שמחת תורה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז למה דוקא אתה מקשר? לא רואה קישור בהודעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 10:01 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
[21.10, 8:36] אהרן רבינוביץ: ביומיים אחרונים שבעה נפטרי קורונה בבני ברק. 'כאן': עלייה של 22% בשיעור הנפטרים מקורונה בחברה החרדית נרשמה השבוע לעומת השבוע הקודם. *הסקופים: bit.ly/37pPDjk* נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק מי שמעוניין להסית נגד הציבור חרדי יכול לחבר בין הנפטרים השבוע לבין שמחת תורה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לא מחברים את לשום דבר, רק לחוסר האחריות והזלזול בחיי אדם שפשה בחלק מהציבור שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 09:38 |
|
| |
אל תקרי קורונה אלא שושנה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 09:18 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
רק מי שמעוניין להסית נגד הציבור חרדי יכול לחבר בין הנפטרים השבוע לבין שמחת תורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 08:55 |
|
| |
וואי
תגובה אינסטנקטיבית
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 08:48 |
|
| |
[21.10, 8:36] אהרן רבינוביץ: ביומיים אחרונים שבעה נפטרי קורונה בבני ברק. 'כאן': עלייה של 22% בשיעור הנפטרים מקורונה בחברה החרדית נרשמה השבוע לעומת השבוע הקודם. *הסקופים: bit.ly/37pPDjk* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 23:59 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
מעניין אם הקורונה בכבודה ובעצמה קופץ מדי פעם לבקר פה לקבל מידע איך הוא בדיוק מתנהג
|
|
מזכיר לי את האזהרה שהזהירו לא לומר איפה היו נפילות טילים של החמאס, כדי שהם לא ידעו איך לכוון את הטילים..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 21:55 |
|
| |
אני מכיר אברכים מחסידות גור שנחלו בקורונה לאחר שמחת תורה בגור
אבל כמובן לא ארשום שמות מפני צנעת הפרט
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 21:46 |
|
| |
ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| יוחנןש כתב: |  | [ציטוט] כבר כתבתי לפני שבוע שלא נראה לי שיהיה גל בעקבות שמחת תורה, כי זה היה בתוך הקהילות, מי שרקד בשמחת תורה כבר נפגש עם אותם אנשים לאורך כל החג ולרוב גם בזמן הימים הנוראים. ראינו כבר שכשגל יורד הוא יורד עד לתהום, מי שרקד בשמחת תורה אולי 'תרם' לשמירת התחלואה לבל תיעלם חלילה מהמפה .. כנראה שלא ימותו הרבה מידיי כתוצאה מהריקודים ... ה"י. [/ Quote]
דברים נכונים.
וזו אגב גם סיבה נכונה מדוע אין להסס בפתיחת התתי"ם והישיבות מיידית. כי רוב מיטב בנינו היו מעורים יחד כל חודש תשרי - למרות ההנחיות - והחיידר לא מוסיף מאומה ואינו מהווה שום טריגר מחודש של תחלואה.
אם כי במגזר הליטאי הדבר מעט שונה, לא בטוח שכל הילדים נחשפו באופן מובהק לבני גילם בדבוקה אחת. וכאן עלולה להגיע שוב התפרצות. וזו כבר הקללה הליטאית של החודשיים וחצי האחרונים; אחרי חצי שנה של שמירה אדוקה, הם אוכלים את הדגים המסריחים, ואח"כ מימדי ושיעורי ההתפרצות מתרבים יום יום, לבלי סוף. אלול הביא איתו גל מדביקים ליטאים, תשרי גל מדביקים אחר, ועכשיו חשון גל מדביקים נוסף. |
|
זה לא אמרתי... אני חושב שגם בשמחת תורה ראוי היה להיזהר, כי דוקא שהגל שוכך זה הזמן למגר אותו לגמרי.. כל הדבקה מיותרת ומסוכנת.
לגבי הליטאים, אני חושב שעדיין התחלואה הכוללת שלהם פחותה, אצל הבעלזער למשל עברו כל הגלים, ולכן היו בהם לסיכום יותר חולים, אצל הליטאים היה רק גל אחד, אף שהוא גדול (אך הרוב בחורים).
לענ"ד יש עשרות אחוזים שהם רגישים מאוד או בעלי מערכת חיסונית פחות חזקה, ולכן הם נדבקים ברגע שהקורונה מתקרבת לאיזורם. אצל החסידים הרגישים הללו נדבקו בגלים הקודמים ואצל הליטאים רק בגל הזה, אבל החסידים שנדבקו בגל הזה הם כבר כאלה שלא היו אמורים להידבק כלל, אילו היו ליטאים.. |
|
מעניין אם הקורונה בכבודה ובעצמה קופץ מדי פעם לבקר פה לקבל מידע איך הוא בדיוק מתנהג נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בארור.. הוא מתעדכן בהודעותיך ושל חבריך, ולכן 'אף אחד עדיין לא מת', אין עליה באחוז התמותה, וכו'.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 21:40 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
דברים נכונים.
|
זה לא אמרתי... אני חושב שגם בשמחת תורה ראוי היה להיזהר, כי דוקא שהגל שוכך זה הזמן למגר אותו לגמרי.. כל הדבקה מיותרת ומסוכנת.
לגבי הליטאים, אני חושב שעדיין התחלואה הכוללת שלהם פחותה, אצל הבעלזער למשל עברו כל הגלים, ולכן היו בהם לסיכום יותר חולים, אצל הליטאים היה רק גל אחד, אף שהוא גדול (אך הרוב בחורים).
לענ"ד יש עשרות אחוזים שהם רגישים מאוד או בעלי מערכת חיסונית פחות חזקה, ולכן הם נדבקים ברגע שהקורונה מתקרבת לאיזורם. אצל החסידים הרגישים הללו נדבקו בגלים הקודמים ואצל הליטאים רק בגל הזה, אבל החסידים שנדבקו בגל הזה הם כבר כאלה שלא היו אמורים להידבק כלל, אילו היו ליטאים.. |
|
מעניין אם הקורונה בכבודה ובעצמה קופץ מדי פעם לבקר פה לקבל מידע איך הוא בדיוק מתנהג נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 21:19 |
|
| |
ירו_שלמי
דברים נכונים.
|
לענ"ד יש עשרות אחוזים שהם רגישים מאוד או בעלי מערכת חיסונית פחות חזקה, ולכן הם נדבקים ברגע שהקורונה מתקרבת לאיזורם. אצל החסידים הרגישים הללו נדבקו בגלים הקודמים ואצל הליטאים רק בגל הזה, אבל החסידים שנדבקו בגל הזה הם כבר כאלה שלא היו אמורים להידבק כלל, אילו היו ליטאים..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2020 18:18 |
|
| |
האם פרופסור גרוטו לא יודע שהיה שמחת תורה...?
|
|
|
|
|