בית פורומים בחדרי חרדים

סתם לצער יהודים ללא כל סיבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2020 11:39 לינק ישיר 
סתם לצער יהודים ללא כל סיבה

הזדמנתי לשתי שכונות בעיה"ק ירושת"ו. הנמצאות בסגר.
רמת שלמה ומעלות דפנה.
ראיתי רק התעללות באזרחים ולא שום דבר המונע הדבקה.
ברמת שלמה סגרו כניסה אחת מתוך שניים. וזה גרם רק פקקים ולא מנע יציאה מאף אחד.
כמו"כ לפתע לא נתנו לאוטובוסים לעלות לשכונה והורידו את כל הציבור בכניסה לשכונה. למי שמכיר זה לטפס בהר קשה את רחוב דרוק כחצי שעה. וזה כולל אנשים מבוגרים ונשים הרות וילדים קטנים וכו'.

מה יוצא למשטרה מזה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 14:56 לינק ישיר 

מזכיר לי שכל פעם שיש הפרות סדר ברמת הקנאים של בית שמש, חוסמים לתנועת כלי רכב את עורק התחבורה הראשי - נהר הירדן. ואלפי אנשים נאלצים לכתת את רגליהם בירידות לגשר זנוח ומשם בעליות לרמה ב'.
ענישה קולקטיבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 12:52 לינק ישיר 

כשביבי-גמזו-יולי שרים במקהלה פה אחד "זה לא עונש - זה הכרחי! זה לא עונש - זה הכרחי! זה לא עונש - זה הכרחי!" מה מבין מזה האדם הסביר?
שזה כן עונש. וואחד עונש. עונש ותו לא.

כי אף אחד לא חושב להדגיש על רמזורים ועבודות בכביש "זה לא עונש" אפילו שהם לפעמים גורמים לפקקים ממש מענישים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 12:31 לינק ישיר 

לא הייתי ממהר לומר שזה קשור לנציגים חרדים שגרים בשכונות, אלא יותר לפעילות מקצועית ושיתוף פעולה מול העירייה ומשרד הבריאות.
בהר נוף ובנווה יעקב יש מנהלים קהילתיים שעשו הרבה מאמצים וישבו על הנתונים ומצאו פתרונות לחולים, ובכך הביאו את השכונות למצב טוב.
בשכונות אחרות המינהלים הקהילתיים פחות פעילים, ובחלקם הם רק צינור להעברת מעט תקציבים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי גינגישראלי ב- 20/10/2020 12:32:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 12:00 לינק ישיר 

למי הטענות? זה לא הר נוף! זו שכונה שאין בה חברי כנסת או מאכרים. הכל שם למעלה ברשימות החרדיות רקוב. אם מקלב אמר שזו גחמה ולא הוראה לעצור את האוטובוסים בכניסה לרכס, למה לא שמענו שאי מי מנבחרינו (אלו שנזכור לא לזכור אותם ביום הבוחר) אלו שיודעים להילחם על שכונתם או של חבריהם על עירם או של חבריהם למה הם לא השמיעו ציוץ? צעקה או צווחה? פליאתי למצביעי שס שמאכלסים ברובם את מעלות דפנה ורמת שלמה , איך אתם שותקחם? למה אתם מפחדים לפתוח פה למי שיכול לעשות למענכם ולא עושה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סתם לצער יהודים ללא כל סיבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext