| נשלח ב-11/11/2020 01:43 |
|
| |
בשורה לציבור חרדי בהמלצת אנשי המקצוע שבמשרדו צפוי השר דרעי להעביר את סירקין לאלעד.
את עמדת המתנגדים ייצג ח"כ ברוכי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 19:05 |
|
| |
נגמר לי הכוח לויכוחים התפלים, רק שאלה אחת, באמת יש חרדים שמתנגדים לפיתרון דיור לארבעת אלפים משפחות חרדיות בגלל, יענו איכות חיים ?כזאת מרשעת הבת שלך, ממי היא קיבלה את הרשעות הזאת ? ממך, מברוכי, או שזה אותו הדבר
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 16:33 |
|
| |
אליהו בוא ואגלה לך. המרחק בין האתר בו היתה אמורה לקום השכונה הוא פחות מ10 דקות. אבל אתה מתעלם מהעובדה כי האתר יהיה שייך לרשות המקומית של אלעד. אין מצב, שעירית פתח תקוה תסכים לתקצב מאות ילדים המתגוררים בשטחה של רשות מקומית אחרת. פשוט אין מצב!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 16:26 |
|
| |
שום יסעו ושום הסעות, הליכה של עשר דקות מגני הדר על אוכלוסיתה המתבגרת, ועל שאר השירותים, כמובן שאין סיבה להניח ששכונה מתפתחת לא תפתח בהדרגה את כלל שרותיה, בקיצור או מגיב יזום מצד ברוכי, ויצוין שלא בכשרון רב, או ש..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 15:59 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | בדקת?! מישהו יכול לדעת היום כמה תעלה שם דירה?! האם לרוכשים יהיה מוסדות חינוך בקרבת מקום? או שיצטרכו לבקש מ'קרן הסעות' כלשהי לסייע בשינוע עשרות או מאות ילדים מידי יום לאלעד? |
|
בהתחלה אולי יסעו בהסעות כמו רבים מילדי ישראל שנוסעים בהסעות למוסדות לימוד ולמרחקים משמעותיים יותר [בתוך העיר עצמה]. אבל כמו שכתבת "מאות ילדים" יכולים לפרנס מוסדות במקום.
עיין ערך חריש נצרת פוריה ועוד ועוד ועוד. המחיר יהיה יותר זול מאלעד ופתח תקוה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 15:51 |
|
| |
בדקת?! מישהו יכול לדעת היום כמה תעלה שם דירה?! האם לרוכשים יהיה מוסדות חינוך בקרבת מקום? או שיצטרכו לבקש מ'קרן הסעות' כלשהי לסייע בשינוע עשרות או מאות ילדים מידי יום לאלעד?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 15:47 |
|
| |
יש שאלה אחת [לפחות] שברוכי לא בירר: והיה ואלפי יחידות דיור שבמקום המדובר יעמדו למכירה, יהיו חרדים שיקפצו משמחה וימהרו לקנות? התשובה היא כן! אז תודה לברוכי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 15:10 |
|
| |
הרשה גם לי לגחך. זה תמיד טוב. גם בריא. תקרא שוב מה כתבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 14:47 |
|
| |
תרשה לי לגחך, למיטב ידיעתי אין לברוכי בת בגני הדר
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 13:38 |
|
| |
בתי גרה שנים רבות בגני הדר. אני -בין היתר- מביע את דעתה ודעת רבים משכניה. ושוב, המניעים של ברוכי ממש לא מעניינים את התושבים. לפעמים המטרה מקדשת גם אמצעים ממניעים לא כשרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 13:08 |
|
| |
אם מדובר בהפרעה לתשתיות וכו', מדוע משום מה אף אחד מתושבי גני הדר שהתוכניות אמורות להפריע להם, לא אמר משהוא נגד התוכניות, ודוקא אדון ברוכי, שאיכות הסביבה בעורקיו, ראה ערך הפארק הנעלם, קם לדאוג לתושבי כפר סירקין, וקצת גני הדר ללא בקשתם, ממש מזכה לחבירו , למרות רצונו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 12:54 |
|
| |
אז כשיש כבר אזור עם איכות חיים טובה, צריך גם את זה לקלקל?! ובאיזה מחיר? השכנת אלפי משפחות ללא תשתיות בסיסיות של חינוך ורווחה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 12:54 |
|
| |
הזויה? אתה יכול להצביע על אדם חרדי אחד מאלו שגרים בסמוך, ומאלו שלא, שחושב שהתכנית הזויה, ואני כולל בכך את אלו שהתנגדו לרבי הקומות בסמוך לגני הדר, שבאו על חשבון בתים שהיו מיועדים לחרדים, וקודמו בתמיכת נציגי הציבור החרדיים שדאגו באמצעי רמיה להשתקת ההתנגדויות בשלב הרלוונטי .אולי תספר לנו מה האינטרסים שלך, זה בהחלט מענין
תוקן על ידי אליהו1000 ב- 21/10/2020 12:55:57
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 12:52 |
|
| |
שברוכי ישאל את אלפי המשפחות שמשועים לדיור וישמחו לגור באזור זה [עם כל מגרעותיו] במחיר טוב. פתאום דואגים לאיכות הסביבה של החרדים למה איפה שיכנו אותם עד עכשיו באזורי יוקרה ואיכות כמו מעלה עמוס, נצרת עילית, פוריה וחריש.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 12:37 |
|
| |
להבדיל ממצוות כמו ציצית, סת"ם ומצה, בעסקנות פוליטית לא נדרשים העוסקים ל'לשמה'. יהיו כוונותיהם של העסקנים אשר יהיו, החשוב הוא המטרה, והתוצאה הסופית. במקרה זה סיכול התכנית ההזויה, מבורך.
|
|
|
|
|