הקו החרדי @TheHarediline ירושלים: העתירו בתפילה לרפואת חבר הנהלת ת"ת חכמת שלמה וממייסדי דגל התורה הרב *יעקב בצלאל בן אלישבע* (הסה) לרפו"ש שחלה בקורונה ומפונה בדקות אלו להדסה עין כרם במצב קשה.
הקו החרדי @TheHarediline ירושלים: העתירו בתפילה לרפואת חבר הנהלת ת"ת חכמת שלמה וממייסדי דגל התורה הרב *יעקב בצלאל בן אלישבע* (הסה) לרפו"ש שחלה בקורונה ומפונה בדקות אלו להדסה עין כרם במצב קשה.
בכל הנוגע לתמודי התורה, אני מבין שסגירתם זה מגה פיגוע. אז זה לא משנה אם ר' חיים אמר או לא. אפשר להתווכח על הצורה, לא על המהות. בכל הנוגע לשאר הדברים, טישים, תפילות, חתונות ענק, כל אירוע זה מגה פיגוע.
אין טעם להתווכח כל פעם מחדש.
ברגע שישיבות ותלמודי תורה פתוחים כרגיל ובתי כנסיות שוקקים שיעורי תורה (כל מי שמשלה את עצמו על מתווה כזה או אחר, יבורך), אין שום טעם בשום דבר אחר.
לא מסיכות, ולא אוויר פתוח. לא אלכוג'ל, ולא שתי מטר. לא קפסולות, ולא כלום
בכל הנוגע לתמודי התורה, אני מבין שסגירתם זה מגה פיגוע. אז זה לא משנה אם ר' חיים אמר או לא. אפשר להתווכח על הצורה, לא על המהות. בכל הנוגע לשאר הדברים, טישים, תפילות, חתונות ענק, כל אירוע זה מגה פיגוע.
המזרוחניקים החדשים עושים מה שמתאים להם תחליטו כן לשמוע להוראות משרד הבריאות או מלא? למה אני יאמין לך שר חיים אמר את מה שכתבת? יש לי עדות נאמנה שר חיים כבר חצי שנה לא מדבר חתיחת שקרן
"צדיק שמופתים ונסים גלויים הם דבר שבשגרה אצלו" ככה מדבר חסיד. אצל ליטאי אין מושג כזה לשמוע לרב כי הוא עושה מופתים. שידע כל מי ששולח את הילד שלו לתלמוד תורה שלו, שהמנהל הוא חסיד של חסידות רשב"ם.