|
|
| נשלח ב-28/3/2021 21:22 |
|
| |
אני קורא את המכתב של ר"י פוניבז' ר' בערל פוברסקי, שהתפרסם בעמוד השער של יתד נאמן ביום הבחירות, כותב ממש כאחד מגדולי הקנאים ומזכיר שהגר"ח מבריסק קבע שכל מטרת התנועה הציונית היא לעקור את הדת "וכבר אמר מרן הגר"ח מבריסק זצ"ל כי עיקר מטרתם לעקור את את התורה ולדחוק רגלי החכמים אשר חמדה לבם לשבת בארצנו הק'.. וכאשר עלה בידיהם.. להקים מדינה ולשלוט בה הקימו מפלגות ודחקו את בני התורה היראים". לא מצליח להבין איך זה מסתדר עם לשבת בקונגרס הציוני. עבור מה? עבור תקציבים וג'ובים?

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/03/2021 21:22:57
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2021 21:45 |
|
| |
גלעד קריב חשף כי המנכ"ל לשעבר של עיריית בני ברק, המזוהה עם מפלגת דגל התורה - יושב בקואליציה ביחד עם אנשי היהדות הרפורמית והקונסרבטיבית במוסדות הלאומיים
הסרטון בקישור
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2021 23:16 |
|
| |
דגל התורה? רגל לתורה. מתי לאחרונה התיעצו עם דעת תורה בקשר לאיזה מהלך שהם עושים? (אני מקוה שעם "דעת" בעלי בתים לפחות הם כן התיעצו)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2022 09:59 |
|
| |
בעקבות מכתבו של הגאון רבי אברהם גורביץ בעד ההסתדרות הציונית כתב היום ראש הישיבה הגר"א דויטש מכתב שם יוצא בחריפות נגד: "ההסתדרות הציונית ומוסדותיה נאסרו לבוא בקהל ד' ומי יכול להרהר אחר המסורה לנו מקדושי עליון" www.bhol.co.il/news/1403929
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2022 12:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2022 23:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בעקבות מכתבו של הגאון רבי אברהם גורביץ בעד ההסתדרות הציונית כתב היום ראש הישיבה הגר"א דויטש מכתב שם יוצא בחריפות נגד: "ההסתדרות הציונית ומוסדותיה נאסרו לבוא בקהל ד' ומי יכול להרהר אחר המסורה לנו מקדושי עליון" www.bhol.co.il/news/1403929 |
|
אם הגר"א דויטש נגד, מסתבר שהשכל הישר ודעת תורה בעד...
והכי מצחיק שניק חסיד גור, מלך הצבועים בפורום, מדבר על צביעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2022 21:24 |
|
| |
לא אמרת פעם שאת מדלגת על התגובות שלי?
לגופו של עניין, תראו לאן הידרדרתם בדגל התורה, שאפילו העצניקים יכולים להטיף לכם והם צודקים. בתכלס הם צודקים לא רק בזכות עצמם אלא שמאז ומתמיד נהגו שלא להשתתף בזה, וכתבו נגד תופעות כאלו, כיום הכל הותר, כמובן אם זה לנו, לאחרים אסור כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 01:22 |
|
| |
אוללה, תראו מי הכתיר את עצמו למלך הצבועים של הפורום, בהתנדבות. מבאס ממש.
לא בדיוק, אמרתי שאני מדלגת על אשכולותיך בקביעות, את הודעותיך אתה דוחף לכל אשכול שזז...
ולגופו של עניין, מי ששכל בקודקודו לא נצמד למה שהיה לפני מאה או עשר שנים בכל דבר ועניין, אלא שוקל מחדש כל נושא לגופו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 01:26 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | דגל התורה? רגל לתורה. מתי לאחרונה התיעצו עם דעת תורה בקשר לאיזה מהלך שהם עושים? (אני מקוה שעם "דעת" בעלי בתים לפחות הם כן התיעצו)
|
|
איזה מהלכים למשל, שנעשו בדגל התורה, נעשו ללא התייעצות עם דעת תורה, לדעת כבודו?
הם אמנם לא התייעצו עם נז"ג, על זה יצא הפרץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2022 16:21 |
|
| |
יזהר הס (ההסתדרות הציונית) נותן בראש לפינדרוס על הצביעות והשקרים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2022 17:47 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יזהר הס (ההסתדרות הציונית) נותן בראש לפינדרוס על הצביעות והשקרים |
|
אשכול חזק ביותר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2022 18:30 |
|
| |
איך זה שבתור יחידים יש לנו כל כך הרבה מעלות, כמה חסד, כמה תורה, כמה חינוך, ועוד ועוד. וכשזה מגיע לנושאים ציבוריים הכל כל כך מסואב ומעלה גואל??? איך יהודים שהתחנכו על ברכי התורה מתנהגים בכזו צביעות??? מי הם רבותיהם שחינכו אותם בדרכם הנלוזה?? איזה חילול השם שלבלרים חילונים פורקי עול מצביעים על נבחרינו כצבועים ומושחתים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 11:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 12:45 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | איך זה שבתור יחידים יש לנו כל כך הרבה מעלות, כמה חסד, כמה תורה, כמה חינוך, ועוד ועוד. וכשזה מגיע לנושאים ציבוריים הכל כל כך מסואב ומעלה גואל??? איך יהודים שהתחנכו על ברכי התורה מתנהגים בכזו צביעות??? מי הם רבותיהם שחינכו אותם בדרכם הנלוזה?? איזה חילול השם שלבלרים חילונים פורקי עול מצביעים על נבחרינו כצבועים ומושחתים!!
|
|
פשוט מאד: על השכן הליטאי/חסידי שלך לא הייתה מאמין 5% מכל מה שהיו כותבים עליו בעיתון/באתרים וכו' וגם אם העובדות נכונות הייתה דן אותו לכף זכות. אבל על איש ציבור אתה קונה כל לוקש והשמצה ותמיד דן לכף חובה. זה כל ההבדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 13:17 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אני קורא את המכתב של ר"י פוניבז' ר' בערל פוברסקי, שהתפרסם בעמוד השער של יתד נאמן ביום הבחירות, כותב ממש כאחד מגדולי הקנאים ומזכיר שהגר"ח מבריסק קבע שכל מטרת התנועה הציונית היא לעקור את הדת "וכבר אמר מרן הגר"ח מבריסק זצ"ל כי עיקר מטרתם לעקור את את התורה ולדחוק רגלי החכמים אשר חמדה לבם לשבת בארצנו הק'.. וכאשר עלה בידיהם.. להקים מדינה ולשלוט בה הקימו מפלגות ודחקו את בני התורה היראים". לא מצליח להבין איך זה מסתדר עם לשבת בקונגרס הציוני. עבור מה? עבור תקציבים וג'ובים?

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/03/2021 21:22:57 |
|
גברא אגברא קא רמית? אתה מקשה מהרב פוברסקי על הרב אדלשטיין?...
|
|
|
|
|