נשלח ב-22/10/2020 21:12
שכנתו של מנדלבליט סיננה לעברו ''פרשת משפטים בושה'' ואז הסיוט החל לכתבה:
נשלח ב-9/3/2023 20:05
timobl כתב: אז מה?מנדלבליט נשאר אותו מנדלבליט.וכשהוא עזב הביאו אחת שגם כנראה נסחטת כמוהו ע"י הפרקליטות.
יש הבדל הוא הוחז בגרון ע"י שי ניצן
והיא ע"י גדעון סער שמוחזק במקום רגיש אחר ומנהל אותה
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-9/3/2023 18:19
אז מה?
מנדלבליט נשאר אותו מנדלבליט.
וכשהוא עזב הביאו אחת שגם כנראה נסחטת כמוהו ע״י הפרקליטות.
נשלח ב-9/3/2023 17:16
נשלח ב-3/1/2021 04:26
YYona כתב: ביביסטים מנצלים את זה שהוא חשוף בהליכה לביהכנ"ס בשבת.
אם חרדי היה מנצל סיטואציה דומה, להבדיל! כשאמיר אוחנה צועד במצעד הגאווה, השוטרים היו מחסלים אותו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
למעשה זה פשוט לא נכון.
בתקופת משפט דרעי, פעילי ש"ס רדפו את אליקים רובינשטיין, היועץ המשפטי לממשלה דאז, גם בבית הכנסת שלו.
ההתבטאויות כמו שניתן לדמיין היו קשות יותר מאזכור פרשת השבוע.
רובינשטיין הורה למאבטחים שלו לא לגעת בהם ולא לפנות למשטרה.
אז לא, זה לא המגזר של המוחים אלא האישיות של היועמ"ש.
אגב, היה עוד מגזר שרדף את מנדלבליט, שמאלנים, הם רדפו אחריו לבית הכנסת, הפריעו לו לומר קדיש.
עליהם הוא לא שלח את המשטרה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-2/1/2021 22:45
נשלח ב-1/1/2021 12:27
נשלח ב-27/10/2020 17:16
או הנה חגיגת רצח רבין השנתית החלה..
נשלח ב-27/10/2020 16:08
נקווה שזה יסתכם רק במילים. האיש החזק והנערץ ביותר במדינה מסית נגדו והמוסתים הם בקבוצת 'חשודים על שפיכת דמים', אפשר להבין את החשש של המאבטחים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-27/10/2020 16:07
hhaavv כתב: hhaavv קורלדרו כתב: הוא חולה נפש, כי הוא אומר דברי טעם?
דברי טעם? גדולי פוסקי זמננו פסקו אחרת, אבל ה'דת' שלו מחייבת אותו להכחיש: קורונה זה שיא האושר ואף אחד מעולם לא מת ולא ימות ממנה, ואין בה שום סכנה והיא בכלל לא קיימת. הרי גם הרבנים שלדעתם יש מקום להקל בחלק מהדברים - לא טוענים את זה, אבל פיצול האישיות לא מאפשר לו להכיר במציאות. למחלה כזו יש כדורים, אבל הם לא תמיד יעילים.
יש עוד רשימה ארוכה של מחלות ופגעים שהם ממש לא שיא האושר שהיו גם לפני הקורונה.
ועדיין, עד לפני כמה חודשים חילול שבת היה משהו מופרך ומופקע לגמרי בשביל אדם חרדי.
אז אם אתה נהנה לשנות את החרדים, להרגיל אותם לשחיטת פרות קדושות ושגם אם מחללים שבת נשארים בחיים - יערב לך, אבל מצופה ממך במקרה כזה לגילוי נאות. לפחות זה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-27/10/2020 15:52
YYona כתב: ביביסטים מנצלים את זה שהוא חשוף בהליכה לביהכנ"ס בשבת.
אם חרדי היה מנצל סיטואציה דומה, להבדיל! כשאמיר אוחנה צועד במצעד הגאווה, השוטרים היו מחסלים אותו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נגיד ואתה צודק, אנחנו בדיקטטורה? אסור לי לומר לו מילה? הוא מורם מעם? למה כשחילוני קילל אותי סתם כך ברחוב אף אחד לא עצר אותו?
נשלח ב-27/10/2020 15:20
ביביסטים מנצלים את זה שהוא חשוף בהליכה לביהכנ"ס בשבת.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-27/10/2020 15:03
סיפור נוסף תושב פתח תקווה מספר לערוץ 7 איך בעיצומה של השבת נעצר על ידי המשטרה לאחר שאמר ליועמ"ש "לפני 5 שנים תפרו לך תיק ועכשיו הם הגונים"
נשלח ב-25/10/2020 06:27
בושה
נשלח ב-23/10/2020 12:26
נשלח ב-23/10/2020 11:53
המאוס הזה קיבל במה בעיתון החג של משפחה, לא חשוב מה העיקר לנפח את העיתון עם ראיון מלוקק, בושה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 1 2 סך הכל 2 דפים.
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.