בית פורומים בחדרי חרדים

נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/10/2020 22:08 לינק ישיר 
נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!

במשך כל התקופה טענו כאן ניקים שונים שאילצו את בני משפחותיהם לחתום שיקירם נפטר מקורונה (וסירבו לשחרר את הגופות אם לא יחתמו!), למרות שהם ידעו בבירור שזה לא נכון. וטענו בבירור שבית החולים מקבל תקציב על כך...
(מי מתנדב לחפש ולהביא לכאן את העדויות הללו?)
אז הנה:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 18:37 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
בלי הדס שטייף, גם אני כתבתי כאן לפני שבועיים באחד האשכולות, ששמעתי ממישהו שמד"א ובתי החולים מקבלים על פינוי/אשפוז קורונה הרבה יותר ממקרים אחרים ויש אינטרס לומר על אדם שנפטר מסיבה אחרת, שהיה עם קורונה, ואז כל יום אשפוז זה 15,000 במקום 4 או 6 אלף, ומד"א מקבלים על פינוי 4000 במקום 600.

ואני לא בטוח שהמקור שלי פחות טוב משלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

https://twitter.com/HLA281528/status/1324026098515140608
אפשר והפרופ' המלומד קרא זאת באשכול דנן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2020 10:07 לינק ישיר 

זה פשוט לא יאומן איך מעודדי הקורונה מראים להם את האמת בפרצוף, מוכיחים להם שיורקים עליהם, אבל הם לעולם לא יודו בטעותם, זה הכל גשם קל.

ככה זה, זה מאוד מאוד קשה, להודות שבמשך תקופה ארוכה טעית והיית שוטה הכפר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2020 06:14 לינק ישיר 

תחקיר ''הצינור'': קורונה נקבעת כסיבת המוות למרות שהמתים נמצאו שליליים לנגיףהערב תחקיר הצינור ובו עדויות מטרידות שמראות באופן מפורש איך נקבעה קורונה כסיבת מוות למתים שיצאו שליליים לנגיף יותר מפעם אחת ומעולם לא יצאו חיוביים. הנה כמה מהמקרים שיחשוף אצלנו @Bar_ShemUr.

-שמשון וקסמן, בן 78. עבר חמש פעמים בדיקות קורונה ויצא שלילי. נקבע כנפטר קורונה בתעודת פטירה.
-פירה מזרובסקי, בת 84, נבדקה שלוש פעמים לקורונה ויצאה שלילית לנגיף. נקברה כחולת קורונה.
-דוד שאול, 82, עבר שלוש בדיקות קורונה ובכולן יצא שלילי. בית החולים קבע: נפטר מקורונה.

הערב נביא עוד מקרים ועוד עדויות. כולל מבתי חולים שמודים בעובדות. רק להבהיר: אין קשר לסיפורי הבדים שרצו כאן על משפחות שקיבלו כסף תמורת קביעת סיבת המוות כקורונה. כן יש כאן שורה של שאלות קשות שכדי שמישהו יענה עליהן ומהר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2020 01:34 לינק ישיר 

החשיפה היומית על האמת שמאחרוני המספרים! מזעזע!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 09:57 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
muki28 כתב:

אין שום חתימה של בני משפחה על תעודת פטירה. הרופא בבית חולים יכול לכתוב בתעודה מה שהוא רוצה. מה שכן, יש משמעות כספית למשפחה בחלק מהמקרים מה סיבת הפטירה, כמו למשל בניצול שואה שבן זוגו יכול לקבל רנטת אלמנה אם סיבת הפטירה קשורה למחלה עליה קבל את הרנטה. לכן קשה להאמין שבית חולים יסתכן לכתוב סיבה לא אמיתית, אבל גם אם כן ודאי שלא צריך חתימת בן משפחה. יתכן אולי שמשפחה גילתה שכתבו קורונה כשזה לא היה קורונה ואיימו על הבית חולים שיעשו מזה רעש ואז הציעו להם דמי שתיקה. אגב, הגיוני שבית החולים מקבל פי כמה וכמה על כל יום אשפוז של חולה קורונה, ועם כל הבכיינות שלהם על קריסה אין ספק שהם רק מרוויחים מזה, אבל על פטירת חולה קורונה מה כבר יכולים להרוויח?! דמי טיפול בנפטר קורונה? להיפך יש להם עניין שישרוד כמה שיותר כי כל יום זה כסף.

אי הבנה. הם לא ביקשו חתימה על תעודת פטירה.
הם לכאורה ביקשו חתימה על טופס (לפי העדויות) שהנפטר היה חולה קורונה, ואז הם מקבלים על אשפוזו פי כמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

הם לא צריכים שום חתימה מהמשפחה. רק רופא יכול לקבוע את הסיבה ולא שום בן משפחה מכל דרגת קרבה שהיא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 09:33 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אין שום חתימה של בני משפחה על תעודת פטירה. הרופא בבית חולים יכול לכתוב בתעודה מה שהוא רוצה. מה שכן, יש משמעות כספית למשפחה בחלק מהמקרים מה סיבת הפטירה, כמו למשל בניצול שואה שבן זוגו יכול לקבל רנטת אלמנה אם סיבת הפטירה קשורה למחלה עליה קבל את הרנטה. לכן קשה להאמין שבית חולים יסתכן לכתוב סיבה לא אמיתית, אבל גם אם כן ודאי שלא צריך חתימת בן משפחה. יתכן אולי שמשפחה גילתה שכתבו קורונה כשזה לא היה קורונה ואיימו על הבית חולים שיעשו מזה רעש ואז הציעו להם דמי שתיקה. אגב, הגיוני שבית החולים מקבל פי כמה וכמה על כל יום אשפוז של חולה קורונה, ועם כל הבכיינות שלהם על קריסה אין ספק שהם רק מרוויחים מזה, אבל על פטירת חולה קורונה מה כבר יכולים להרוויח?! דמי טיפול בנפטר קורונה? להיפך יש להם עניין שישרוד כמה שיותר כי כל יום זה כסף.

אי הבנה. הם לא ביקשו חתימה על תעודת פטירה.
הם לכאורה ביקשו חתימה על טופס (לפי העדויות) שהנפטר היה חולה קורונה, ואז הם מקבלים על אשפוזו פי כמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 09:30 לינק ישיר 
ירו_שלמי

muki28 כתב:

דברי הגיון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 08:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 07:48 לינק ישיר 
ירו_שלמי

timobl כתב:

אינני יודע מי זו הדס שטייף, אך אני כן יודע מעדויות אישיות על משפחות חולים שבית החולים שכנע אותם לחתום שהנפטר מת מקורונה, על אף שלדעת המשפחה זה לא היה ולא נברא.

איך בתי החולים יודעים להגיע רק למכחישי קורונה? אני לא שומע את זה מהרוב השפוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 07:07 לינק ישיר 

מושגים כתב:

אךטובוחסד כתב:

בלי הדס שטייף, גם אני כתבתי כאן לפני שבועיים באחד האשכולות, ששמעתי ממישהו שמד"א ובתי החולים מקבלים על פינוי/אשפוז קורונה הרבה יותר ממקרים אחרים ויש אינטרס לומר על אדם שנפטר מסיבה אחרת, שהיה עם קורונה, ואז כל יום אשפוז זה 15,000 במקום 4 או 6 אלף, ומד"א מקבלים על פינוי 4000 במקום 600.

ואני לא בטוח שהמקור שלי פחות טוב משלה.

אתה יורה לעצמך במוניטין...

לפחות יש לי אחד כזה.. גם משהו..
ואני לא מאמין בד"כ לשטייף ודמיונותיה, רק שבמקרה הזה יש כמה עדויות של בני משפחה שכבר פורסמו, על נסיונות להחתים אותם על טפסים כלשהם שמאשרים שהיה לחולה קורונה, ואת מה שכתבתי (ששמעתי ממקורב מאוד לצלחת), ומכאן כל שנותר הוא, לעשות 1+1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 02:30 לינק ישיר 

עד היום אין תיעוד אחד של מסמך כזה שביקשו לחתום עליו.
קצת מוזר לאור עשרות/מאות העדויות בעניין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 01:42 לינק ישיר 

אינני יודע מי זו הדס שטייף, אך אני כן יודע מעדויות אישיות על משפחות חולים שבית החולים שכנע אותם לחתום שהנפטר מת מקורונה, על אף שלדעת המשפחה זה לא היה ולא נברא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 01:32 לינק ישיר 

לפי הנטען (לא יודע אם נכון) בית החולים מקבל יותר על אשפוז חולי קורונה (זה הגיוני כי בגלל הריחוק והבידוד הטיפול בהם דורש יותר משאבים ואנשי צוות), הדס שטייף טוענת ששמעה סיפור שלפיו בית חולים ניסה לשחד בני משפחה לחתום שקרובם מת מקורונה (צריך את החתימה שלהם?) כך שיקבלו יותר על ימי האשפוז שלו (לא על מותו, האינטרס של בית החולים - אם אכן יש תשלום נוסף והוא לא נבלע בהוצאות על החולים - הוא שחולי הקורונה יאריכו ימים בבית החולים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 01:24 לינק ישיר 

איזה  הגיון  יש  לתת לבית חולים  פרס  על זה שנכשל  במשימה  שלו לשמור חיי אדם ?  מילא הייתם אומרים על כ מי שמבריא אבל על כל מי שמת ?  מה זה  עידוד  לרצח ?    פשוט    דמיון  מופרך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 00:31 לינק ישיר 

אתה קובע על סמך הנחות?

1. תעודת פטירה מונפקת ע"י משרד הפנים
2. מה שמקבלים בבית החולים או ע"י כל גורם רפואי אחר שקובע מוות, זה הודעת פטירה
3. אין צורך בחתימת בן משפחה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext