|
|
| נשלח ב-25/10/2020 19:29 |
|
| |
לייחס לאדם את היותו סדיגוראי או בלזאי אין זה מילת גנאי ח"ו. וכנראה טעיתי. ואילו זה היה גנאי היה ראוי לי לבקש סליחה.
לגופו של טעות, סדיגורה - למרות הרעש שהסיפור הצליח לעשות. יש להם ציבור מזערי ביחס לציבור החרדי והחסידי. רובנו ידענו מפה ומשם את עקרונות ויסודות הסיפור והדרמה. אצלך זיהינו כולנו, ידיעה וירידה לפרטי פרטים של הסיפור, וידיעת שמות האישים הפנימיים עם פרטיהם ודקדוקיהם. כל זה הוליד לי מסקנא, שכנראה אתה נמנה על העדה החשובה הזאת. כי אחרת איך יודע איש מבחוץ על חסידות קטנה וסגורה מה קורה לפני ולפנים.
לדבריך, טעיתי. כעת נותרו אפשרויות נוספות, כגון: רוח-הקודש, קשרי משפחה וכדומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 19:36 |
|
| |
אתה ראית בדבריו הכחשה על היותו חסיד סא"ג? הוא התנסח כמו שרבי חיים קרא לפני ראש השנה להתפלל בחוץ "ככל האפשר"... ואילו את האפשרות שהוא חסיד בלז הוא שלל מכל וכל. ואולי כל זה רק בדמיון הפורה שלי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 20:44 |
|
| |
לפי ההגיון של איש חשוב, איך שהוא כותב על מי שמבקר קהילות או רבנים בתוך הציבור החרדי, זה שהוא כתב, כהוכחה שאינו חסיד בעלז, שהוא ביקר את בעלז, לא עושה אותו ללא בעלזער אלא רק לבעלזער קל דעת על משקל חרד"ק (חרדי קל דעת או דת) אז הוא ברד"ק- בעלזער קל דעת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 20:51 |
|
| |
העלית חיוך על שפתי, (יותר מהבדיחה התפלה מהאשכול הסמוך...) אני מתייחס לניואנסים. על בלז הוא הכחיש, על סדיגורא הוא התחכם. במהלך חיי למדתי לתת משקל לניואנסים, מיקרו הבעות פנים, טעויות פרוידיאניות.. (לא מחייב שזה המקרה כאן) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:56 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | לגופו של טעות, סדיגורה - למרות הרעש שהסיפור הצליח לעשות. יש להם ציבור מזערי ביחס לציבור החרדי והחסידי. רובנו ידענו מפה ומשם את עקרונות ויסודות הסיפור והדרמה. אצלך זיהינו כולנו, ידיעה וירידה לפרטי פרטים של הסיפור, וידיעת שמות האישים הפנימיים עם פרטיהם ודקדוקיהם. כל זה הוליד לי מסקנא, שכנראה אתה נמנה על העדה החשובה הזאת. כי אחרת איך יודע איש מבחוץ על חסידות קטנה וסגורה מה קורה לפני ולפנים.
לדבריך, טעיתי. כעת נותרו אפשרויות נוספות, כגון: רוח-הקודש, קשרי משפחה וכדומה. |
|
לא רוח הקודש, וגם לא קשרי משפחה אני פשוט כבר עשרות בשנים מגיע הרבה לטישים שם, (אף פעם לא על חשבון טיש של החסידות עליה אני נמנה!) עוד אצל העקבי אבירים כבר לפני 30 שנה, גם אצל האדמור זצ"ל שנפטר עכשיו, את האחים האדמורים כיום מבני ברק וירושלים אני מכיר מאז נולדו, יש לי היכרות אישית עם חיים יצחק כהן המנכ"ל לשעבר, (מכאן אני מעורה בסיפור שהיה לו עם ההדחה מהמנכלות,) ועם עוד מחשובי החסידות, וכמוני יש הרבה בסדיגורה שנחשבים סוג של אנ"ש אבל לא חסידים. אומרים שבראש השנה יודעים ברור מי חסיד של מי, אז מעולם לא הייתי שם בראש השנה בבעלזא גם לא..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:58 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | העלית חיוך על שפתי, (יותר מהבדיחה התפלה מהאשכול הסמוך...) אני מתייחס לניואנסים. על בלז הוא הכחיש, על סדיגורא הוא התחכם. במהלך חיי למדתי לתת משקל לניואנסים, מיקרו הבעות פנים, טעויות פרוידיאניות.. (לא מחייב שזה המקרה כאן)
|
|
ועכשיו אתה מעלה חיוך על שפתי.. שכנעת אותי לא להתייחס יותר לניואנסים האלו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:02 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | לפי ההגיון של איש חשוב, איך שהוא כותב על מי שמבקר קהילות או רבנים בתוך הציבור החרדי, זה שהוא כתב, כהוכחה שאינו חסיד בעלז, שהוא ביקר את בעלז, לא עושה אותו ללא בעלזער אלא רק לבעלזער קל דעת על משקל חרד"ק (חרדי קל דעת או דת) אז הוא ברד"ק- בעלזער קל דעת... |
|
אני מוחה רק על מי שכותב נגד רבנים קהילות אני מבקר בעצמי בצורה די חריפה
בכל מקרה, לבקר את הקהילה שלך עצמך זה הדבר הכי בזוי אם לא טוב לך שם? קום ולך אל תישאר שם ותכה אותם בסתר בניק סמוי אני בחיים לא כתבתי ולא אכתוב מילת ביקורת על החסידות עליה אני נמנה, בגלל זה אני שם. (לעומת מושגים, לדבריו..)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:04 |
|
| |
תודה, כשאחליט להתייעץ איתך על מה לכתוב והיכן להיות, אפנה אליך ישירות בפרטי. מקוה שתהיה זמין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:18 |
|
| |
| תשיעי כתב: |  | | דיייייייי, נמאס, בנאדם כתב איזה קישקוש בשם אדמו"ר אנונימי וכולם לא מפסיקים לדוש בשטויות האלה. נמאס. |
|
אם כל מדינת ישראל רועשת מה"מרד" שהכריז עליה אדם שאין הקלטה של קולו כבר חצי שנה. ושבשעת הכרזת ה"מרד" היה מחובר לחמצן, אז הכל בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:22 |
|
| |
גם במוצאי שמחת תורה, ומזה דווקא יש הקלטות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 25/10/2020 23:22:13
|
|
|
|
|