בית פורומים בחדרי חרדים

מדינת מאה שערים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2020 11:54 לינק ישיר 
מדינת מאה שערים

עקב שמחה משפחתית הייתי בירושלים מיום רביעי. יצא לי להסתובב הרבה בשכונת גאולה ומאה שערים. ממש מדינה עצמאית מכל הבחינות.
אין מסיכות. כל הבתי מדרשים מלאים כרגיל. החתונות והשמחות ממשיכות כרגיל באולמות השכונה. ואני לא מדבר על תלמודי תורה והישיבות שבכל התקופה המשיכו כרגיל.
ולגבי נתוני הקורונה כפי שהצלחתי לברר מתושבי השכונה [שהוא שכונה מאוד מבוגרת] מל"ג בעומר לא נפטרו אנשים מהמחלה חוץ מכמה בודדים שבכל אופן היה בדרך למעלה.
ולגבי עצם המחלה לפי מה שמוכיחים שכל אלה שלא הלכו לבית חולים עברו את זה. ויש להם מערכת בריאות נפרדת שהוכיחו את עצמם. ויש גם טיפות מיוחדות שזה עוזר מאוד לכל חולי הקורונה.

ניקח לדוגמה חסידות תולדות אהרון ששם מתפללים בשבת רגילה יותר מאלף איש באופן צפוף שעות ארוכות וזה כולל טישים ואוכל ביחד [ואני לא מדבר על חגי תשרי שהתפללו שם יותר מאלפיים איש באופן צפוף ביותר ושמחות בית השואבה וכדומה]. ושם נפטרו רק 2 אנשים אחד מבוגר מאוד עם מחלות רקע קשות ועוד אחד בגיל ה60 וזה היה רק ממש בהתחלה שעוד שלחו לבית חולים.
וכן ביקרתי בבית המדרש תולדות אברהם יצחק שמהתחלה צחקו על הקורונה, וגם שם לא אבידות כאן בארץ. וכן סלונים פינסק ועוד הרבה קהילות קטנות וגדולות. וכפי מה שהבנתי בבית שמש פחות או יותר אותו דבר.
השאלה המתבקשת איך זה מסתדר עם המציאות הכואבת בבני ברק ששם רוב מקפידים וספגו אבידות קשות. איך אומרים באידיש מען האט געכאפט קלעפ און געגעסן די פאפולטע פיש.
ואני לא מדבר על הקנסות המיותרות ששם המשטרה לא מעיז להיכנס באיזור.

דברתי עם אחד שעובד עם אירגוני 'יד אברהם' 'חסדי עמרם' שמטפלים בחולי הקורונה באופן נפלא ביותר כל המקרים מתועדים במסמכים באופן הנפלא ביותר.

מספרים לא משקרים!

אני אישית מאוד סולידי מהם בהרבה נושאים. אבל קבל את האמת ממי שאומרו....

האם לא הגיע הזמן שניקח לעצמינו בידיים. במקום לסמוך על משרד הבריאות הכושלת שלנו שפישלה בגדול לכל אורך הדרך.
נקודה למחשבה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 15:59 לינק ישיר 

כבר רמזתי לפני שבועיים בפתיחת אשכול זה

שמדינת חלם הטמבלית שלנו גובלת בכמה מדינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 14:11 לינק ישיר 

לגבי הזקנים לא ראיתי שהם סגורים בבית. יש מלא מבוגרים בבתי כנסת. רק כפי שאמרו לי שכל מבוגר מקבל ערכה לקחת כל יום כמו ויטמין d ואבץ וכדומה. ולפי מה שטוענים שאין אחד שלקח הערכה ונעזר מקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 14:04 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:
מדינת מאה שערים

עקב שמחה משפחתית הייתי בירושלים מיום רביעי. יצא לי להסתובב הרבה בשכונת גאולה ומאה שערים. ממש מדינה עצמאית מכל הבחינות.
אין מסיכות. כל הבתי מדרשים מלאים כרגיל. החתונות והשמחות ממשיכות כרגיל באולמות השכונה. ואני לא מדבר על תלמודי תורה והישיבות שבכל התקופה המשיכו כרגיל.
ולגבי נתוני הקורונה כפי שהצלחתי לברר מתושבי השכונה [שהוא שכונה מאוד מבוגרת] מל"ג בעומר לא נפטרו אנשים מהמחלה חוץ מכמה בודדים שבכל אופן היה בדרך למעלה.
ולגבי עצם המחלה לפי מה שמוכיחים שכל אלה שלא הלכו לבית חולים עברו את זה. ויש להם מערכת בריאות נפרדת שהוכיחו את עצמם. ויש גם טיפות מיוחדות שזה עוזר מאוד לכל חולי הקורונה.

ניקח לדוגמה חסידות תולדות אהרון ששם מתפללים בשבת רגילה יותר מאלף איש באופן צפוף שעות ארוכות וזה כולל טישים ואוכל ביחד [ואני לא מדבר על חגי תשרי שהתפללו שם יותר מאלפיים איש באופן צפוף ביותר ושמחות בית השואבה וכדומה]. ושם נפטרו רק 2 אנשים אחד מבוגר מאוד עם מחלות רקע קשות ועוד אחד בגיל ה60 וזה היה רק ממש בהתחלה שעוד שלחו לבית חולים.
וכן ביקרתי בבית המדרש תולדות אברהם יצחק שמהתחלה צחקו על הקורונה, וגם שם לא אבידות כאן בארץ. וכן סלונים פינסק ועוד הרבה קהילות קטנות וגדולות. וכפי מה שהבנתי בבית שמש פחות או יותר אותו דבר.
השאלה המתבקשת איך זה מסתדר עם המציאות הכואבת בבני ברק ששם רוב מקפידים וספגו אבידות קשות. איך אומרים באידיש מען האט געכאפט קלעפ און געגעסן די פאפולטע פיש.

דברתי עם אחד שעובד עם אירגוני 'יד אברהם' 'חסדי עמרם' שמטפלים בחולי הקורונה באופן נפלא ביותר כל המקרים מתועדים במסמכים באופן הנפלא ביותר.

מספרים לא משקרים!

האם לא הגיע הזמן שניקח לעצמינו בידיים. במקום לסמוך על משרד הבריאות הכושלת שלנו שפישלה בגדול לכל אורך הדרך.
נקודה למחשבה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 14:01 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:

מספרים לא משקרים!

נקודה למחשבה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ליהווי ידוע לך, שישנן עוד מספר "מדינות" כאן בארץ הקודש (ולא רק בירושלים!), שב"ה החיים מתנהלים שם על מי מנוחות, ולא על פי הגחמות של פרוג'קטור כזה או אחר ולא על פי נתוני התשקורת וובוודאי שלא על פי מאוויי הרייטינג של כתבים פוחזים ("כיפות מיקרוסקופטיות"). כמובן שאי אפשר לפורטם. אפשר רק לקנאות בחיים הסדירים שלהם ולהמשיך להתפלל אל אבינו שבשמים.

תוקן על ידי רמת_אשכול ב- 25/10/2020 14:02:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 13:15 לינק ישיר 

אשכול מספר 5433 של אימפריית מכניבקא שקנו מניות לספק את הנואף מברוקלין!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 13:11 לינק ישיר 
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:
לפי עיריית ירושלים, נכון ל2017 בשכונת מאה שערים חיו 747 אנשים מעל גיל 60.
אז אם נניח שאם לא נזהרים אז כ60% מהאוכלוסייה הזו תידבק, ובקבוצת הגיל הזו מת אחד מכל 18 איש בערך.
אז לא היו אמורים למות יותר מ25 איש. בכל מקרה לא היינו אמורים לראות עשרות או מאות מתים.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 25/10/2020 13:17:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 13:03 לינק ישיר 

לפי עיריית ירושלים, נכון ל2017 בשכונת מאה שערים חיו 747 אנשים מעל גיל 60.
אז אם נניח שאם לא נזהרים אז כ60% מהאוכלוסייה הזו תידבק, ובקבוצת הגיל הזו מת אחד מכל 18 איש בערך.
אז לא היו אמורים למות יותר מ25 איש. בכל מקרה לא היינו אמורים לראות עשרות או מאות מתים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 13:02 לינק ישיר 

הרבי מתולדות אהרן זקן - הוא שומר? לא!
הרבי מתולדות אברהם יצחק זקן - הוא שומר? לא?

הכל באבע מעייסע'ס!
אף אחד שם לא שומר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:54 לינק ישיר 

הרמאים והשקרנים כאן בפורום זה אפילו ברמה כזו שאנשים ממיטת חוליים מסוגלים לכתוב בדיות ושאין מחלה כלל.
סורי. הפסקתי להאמין לכם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:45 לינק ישיר 
אלי_ו

מספרים בודאי שאינם משקרים.
אנשים משקרים ועוד איך, גם כשהם אומרים לך מספרים.

ואני חייב לשאול, איך בדיוק ״שומרים על הזקנים״?

נניח שהזקנים נמצאים בביתם.
האם אף אחד לא רואה אותם?
האם הם כלואים בבתיהם ולא נפגשים עם בני משפחותיהם בכלל?

אה, אני מבין, הנכדים מגיעים אליהם, אולי מדבקים, אבל שמים מסיכה.
אבל במקרה כזה, אם הנכדים מדבקים, גם עם המסיכה, הם שמים את סבא וסבתא בסכנה.

כשמאפשרים למחלה להתרוצץ בכל הסביבה הרעיון של ״לבודד את הזקנים הוא מאוד בעייתי״.

בוא ונניח שהזקנים נמצאים בבית האבות.
האם העובדים אינם חוזרים לביתם בסוף היום?
האם לא מגיעים מבקרים?
והדרא קושיא לדוכתא.

תוקן על ידי אלי_ו ב- 25/10/2020 12:48:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:34 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

יוחנןש כתב:

- את הזקנים שומרים במיוחד. מידיעה. [ובענין זה הבלזער חוטאים]

זה נקודה חשובה מאוד.

אם זה היה אמת

ראה מה שכתבתי למעלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:33 לינק ישיר 

חבל מאוד שמשרד הבריאות לא מפרסם נפטרים מתמותה כוללת (לא רק מקורונה) לפי ישובים ושכונות.
איך מצפים מהציבור שיציית להנחיות בלי שהם מביאים נתונים ברורים ושקופים לציבור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:29 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

- את הזקנים שומרים במיוחד. מידיעה. [ובענין זה הבלזער חוטאים]

זה נקודה חשובה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

תמניא_אפי כתב:

הרבנים שלהם לא פחות תלמידי חכמים מהרב מוצפי

אין ויכוח. אולי אפילו צדיקים. צדיקים אין פעלץ, כמו נח מפרשת השבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

תמניא_אפי כתב:
אל תיקח מהציבור את הפחד!!

זה הדבר היחיד שעוד נשאר להם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אמרנו בשבת:
לפניו נעבוד ביראה ופחד

הלוואי שנזכה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדינת מאה שערים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול