| נשלח ב-25/10/2020 20:06 |
|
| |
טיולים לאיחוד האמירויות.
אני מת לנסוע לאמירויות. כמוני יש מן הסתם עוד רבים שהתחרפנו מהקורונה ובא להם להתאוורר שם.
נא להביא לכאן עידכונים לגבי חבילות טיולים, מסעדות כשרות, מחירים, תאריכים, קברי אבות וכיוצ״ב מידעים חשובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 00:04 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 23:42 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | הוט טרנד.ככה אתה מחרב את החשק לנסוע? מאיר ברנשטיין בראיון לקו החרדי מדובאי סיפר שקרוב למאה יהודים חרדים עשו את השבת האחרונה בדובאי. הוא מספר שהיה אחלה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 21:38 |
|
| |
אין הרבה מה לראות שם,
חם שם מאוד מאוד,
יש שם מה לעשות עסקים.
יש שם המון סחר, אבל צריך להכיר את התרבות העיסקית שלהם.
אגב: זהירות רבה,
יש שם משטרה חזקה שאסור לעשות איתה שום חכמות
חייבים לפני שנוסעים לשם,
ללמוד טוב טוב, מה מותר ובעיקר מה אסור !
אם לא, זה נהיה מאוד מאוד לא נעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 21:24 |
|
| |
הוט טרנד.
ככה אתה מחרב את החשק לנסוע?
מאיר ברנשטיין בראיון לקו החרדי מדובאי סיפר שקרוב למאה יהודים חרדים עשו את השבת האחרונה בדובאי. הוא מספר שהיה אחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 20:58 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | טיולים לאיחוד האמירויות.
אני מת לנסוע לאמירויות. כמוני יש מן הסתם עוד רבים שהתחרפנו מהקורונה ובא להם להתאוורר שם.נא להביא לכאן עידכונים לגבי חבילות טיולים, מסעדות כשרות, מחירים, תאריכים, קברי אבות וכיוצ"ב מידעים חשובים. |
|
.
לה''ו. אם אתה מת לנסוע לשם, דבריך יכולים בהחלט לצאת אל הפועל. חבילות טיולים. אם אתה חושב שתתארח שם כמו בסירטונים של ימ''ז וכד', תמשיך לחשוב. מסעדות כשרות? יש קצת, תכין הרבההההההה כסף. קברי אבות? אם אתה מהכופרים שקוראים לישמעלים בני דודים, אז האבא של הסולטן זה הדבר הכי קרוב... מידע חשוב. אם יחשדו בך שגנבת אפי' סבון מהאמבטיה, תתחיל לחפש תותבת ביד 2, וד''ל. אם אי פעם בחייך כתבת משהו נגדם ונגד דתם, זו עבירה על החוק, ותאמין לי, הדבר האחרון שאתה רוצה, זה להיות בכלא שם. אם יחשדו בך בניאוף (אפי' אם רעייתך שתחי' תשהה עמך), כלא או תליה. אלכוהול? (גם יין פטישים לקידוש) רק במקומות המותרים, ולא, אל תסמוך על המילה של בעל המלון ''שזה בסדר''... השקעות? כנ''ל. בלי רשיון...
אם הרשימה החלקית הזו מתאימה לך, אל תשכח לשים מזוזה בלמבורגיני השכורה, צריך שמירה...
היה שלום חברי, היה נעים להכיר אותך.
נ.ב. עכשיו שכתבתי את זה, אני *בחיים* לא אוכל לטוס לשם ;-)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 25/10/2020 20:59:27
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 20:54 |
|
| |
אין שם כרגע משהו ברמת כשרות מהדרין,אלא אם אתה אוכל בכל בית חב"ד בעולם, שזה גם כן אומר שאתה לא אוכל מהדרין
|
|
|
|
|