בית פורומים בחדרי חרדים

רופאים מאשימים: ''חולי קורונה בבית החולים וולפסון הוזנחו - ומתו'' (לא מעיתון המחנה החרדי)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2020 19:09 לינק ישיר 

מלפפוןמתוק כתב:

מצדרביעי כתב:
יש אלפים שעברו את הקורונה ורוצים להתנדב לבית חולים כדאי לעזור לחולים. והבית חולים לא מרשה להם. ואין לזה שום סיבה מוצדקת....

נשלח מהאנדרואיד שלי

אפשר מקור?
אני דווקא שמעתי שרוב בתי החולים משוועים לעוד כוח אדם גם של מתנדבים...

מכיר ארגון חסידי בירושלים שארגן עשרות מתנדבים (עם נוגדנים וכו' וכו') והם סורבו.
מה שכואב הוא, כי בסוף זה יתפוצץ, ואיזה כתב חילוני יעשה מכך "חשיפה", אבל בינתיים ימותו (לא חלילה" ירצחו") עוד הרבה חולים מבדידות ואי טיפול ניאות בכלל מלחמת הכבוד הלזו!

והצדיקים דאתרא הדין ישתו בצמא ויאמינו לכל הבל פה שיוצא מכתבלב חילוני, אבל אם זה חרדי יתלו בו בוקי סריקי ולא יאמינו אפילו מילה אחת.

מסכנים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2020 09:58 לינק ישיר 
מצדרביעי

שמערעלע כתב:

אני, ביחד עם קבוצה של כ-10 איש, פנינו כמה פעמים לבתי החולים בירושלים, (גם דרך ארגונים).
הם אומרים שכרגע יש להם מספיק.

את זה ניסיתם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2020 11:14 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

אני, ביחד עם קבוצה של כ-10 איש, פנינו כמה פעמים לבתי החולים בירושלים, (גם דרך ארגונים).
הם אומרים שכרגע יש להם מספיק.
את זה ניסיתם?

אתה יכול להסביר את שאלתך?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רופאים מאשימים: ''חולי קורונה בבית החולים וולפסון הוזנחו - ומתו'' (לא מעיתון המחנה החרדי)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.