למה מכל הקווים שבאים מערים אחרות הזיקו רק לתושבי בת ים שמגיעים לבני ברק ורוצים להגיע למרכז העיר או לאיזור האולמות שיצטרכו ללכת מהתחנה החדשה בגשם ובקור בשמש ובחום?
הפשע הכי גדול: בעבר היה תחנה מתחת לבית שלי עם אוטובוס ישיר עד לבית של חמותי. לימים עברתי דירה וגם היא. דרשתי ממשרד התחבורה שיזיזו את התחנות בהתאם, אבל אנטישמיים שכמותם מתעלמים מצורך אלמנטרי שכזה, ואני צריך להיטלטל עד לתחנה בין עירונית!!! אם מישהו חושב שבבחירות הבאות אני אצביע ל... - הוא טועה בגדול! בשביל מה שלחנו אותם לכנסת ולממשלה???
נשלח ב-4/11/2020 16:14
ואגב, בעבר 400 היה עובר ברחוב ירושלים! והיום? מי שגר באיזור העיריה/בן זכאי דסלר! צריך להיטלטל עד לתחנה, לאוטובוס לירושלים...
למה מכל הקווים שבאים מערים אחרות הזיקו רק לתושבי בת ים שמגיעים לבני ברק ורוצים להגיע למרכז העיר או לאיזור האולמות שיצטרכו ללכת מהתחנה החדשה בגשם ובקור בשמש ובחום?
נשלח ב-31/10/2020 21:37
מי יודע למה נגעו במסלול של קו 140 ? למה הוציאו אותו ממרכז העיר מאיזור חזון איש נחמיה ויזניץ והשאירו אותו ליסוע רק לאורך רחוב השומר ?
נשלח ב-30/10/2020 13:54
בושה ....................... ולמה לא סוגרים את כל בני ברק מכל הכניסות שאין יוצא ואין בא על מנת שלא ישמש מעבר אל רמת גן וממנה?????????? אפילו בדיחה זה לא יכול להיות, מה זה שונה מכל הכניסות לעיר??????????? זה הדבר היחיד שעל באמת יכל לעזור מבחינה תחבורתית, אני שמעתי שברחוב הרב לנדא גרים כמה בעלי ממון מקושרים, שניפנפו עם פסק של הסטייפלאר לפני מאה שנה שלא לפתוח פתח מהצד ההוא. אבל זה בכלל לא רלוונטי התקופה ההיא להיום. בושה לאינטליגנצייה של האנשים לצטט את זה בכלל. העשירים רוצים רחוב שקט ושמחירי הדירות שלהם יעלו זה הכל .................. מדובר בפשע בל יכופר. ושלא יתלו באילנות גבוהים
תם_יושב כתב:
למה רחוב הרב לנדא נשאר סגור ?
חכמי חלם
כי כך מבקש ר' חיים קנייבסקי, כבר שנים רבות, ע"מ שהרחוב הזה לא ישמש מעבר אל רמת גן וממנה.
תוקן על ידי תם_יושב ב- 29/10/2020 17:25:28
נשלח ב-30/10/2020 12:48
ובכלל. קו 401 עוצר בחזור בר' עקיבא ליד שובע! ואחר כך גן ורשה! ואין לו תחנה ליד רפאלי. ואילו בהלוך כן יש תחנה ממול רפאלי...
לא מספיק שרבי עקיבא פקוק אז כעת גם רחוב סוקולוב יהיה פקק אחד גדול. למי אכפת? ומי החכם שהחליט להחליף את המיניבוס של קו 8 באוטובוס רגיל ושכל העיר תהיה פקק אחד גדול? גאון! חשבתי שרוצים לבנות תחנה מרכזית בבני ברק. חלם.