בית פורומים בחדרי חרדים

הדרדרות חמורה במצבו של הגרמ"ד סולובייצ'יק שליט"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2020 19:48 לינק ישיר 
הדרדרות חמורה במצבו של הגרמ"ד סולובייצ'יק שליט"א

יעקב מלמד ב'חדשות JDN': הידרדרות חמורה במצבו הרפואי של זקן ראשי הישיבות הגרמ''ד סולובייצי'ק שליט''א. הציבור נקרא לקרוע שערי שמים לרפואתו של הגאון רבי משולם דוד בן אלטע הנדל בתושח''י.

*לכל עדכוני 'המיטב' בטלגרם: t.me/hametav*

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 29/10/2020 19:48:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2020 18:57 לינק ישיר 

דאגה בעולם התורה: זקן ראשי הישיבות הגאון רבי משולם דוד סולובייצי'ק שליט''א הורדם והונשם במחלקת קורונה בערב שבת זאת לאחר שחלה הידרדרות חמורה במצבו הרפואי. הציבור נקרא לקרוע שערי שמים לרפואת ראש הישיבה הגאון רבי משולם דוד בן אלטע הנדל בתושח''י

בערב השבת חלה החמרה משמעותית במצבו של זקן ראשי הישיבות וראש ישיבת בריסק הגאון רבי משולם דוד סולובייצי'ק שליט"א המאושפז בבית החולים 'הדסה עין כרם' שבירושלים זאת לאחר שחלה בנגיף הקורונה.

ל'חדשות JDN' נודע כי דקות קודם כניסת השבת חלה החמרה והידרדרות במצבו של הגאון רבי משולם דוד סולובייצי'ק שליט"א ובעקבות כך הוא הורדם והונשם במחלקת קורונה שבבית החולים 'הדסה עין כרם' שבירושלים.

כזכור, לפני כשבוע וחצי חלה החמרה במצבו הרפואי של ראש ישיבת בריסק ובעקבות כך הוא פונה במצב קשה לבית החולים שם התגלה כי ראש הישיבה נדבק בנגיף הקורונה.

מקורביו מבקשים מהציבור די בכל אתר ואתר להרבות בתפילה ובתחנונים לרפואתו השלימה והמהירה של ראש הישיבה הגאון רבי משולם דוד בן אלטע הנדל בתוך שאר חולי ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 00:13 לינק ישיר 

הרופאים בטוחים שהתפילות עזרו, כי מה שהם עשו לא היה שווה כלום?

נשמע שהרופאים מתלוצצים עם זקן ראשי הישיבות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 20:48 לינק ישיר 

משה ויסברג:

בחסדי שמים חל במשך השבת שיפור במצבו של ראש ישיבת בריסק הגרמ"ד הלוי סולובייצ'יק. הרופאים אופטימיים ואומרים שברור שהתפילות של כל כלל ישראל עזרו. להמשיך לקרוע שערי שמים עבור רבי משולם דוד בן אלטע הנדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 01:10 לינק ישיר 

משה ויסברג @moshe_nayes
נמשכת הדאגה סביב מצבו של זקן ראשי הישיבות הגרמ"ד סולובייצ'יק בשעות האחרונות עבר ראש הישיבה בן ה- 99 בדיקת קורונה ונמצא חיובי לנגיף. המשיכו להתפלל לרפואת רבי משולם דוד בן אלטע הענדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 22:36 לינק ישיר 

יעקב מלמד: דאגה מקיר לקיר. בכיר הדיינים הספרדים הגר"צ בוארון בקריאה לציבור בדקות האחרונות: "על כל אחד ואחד לעזוב הכל ולעורר רחמי שמים מרובים בתפילות ותחנונים עבור זקן ראשי הישיבות משירי כנסת הגדולה מרן הגאון רבי משולם דוד סלוביציק לרפוא"ש".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 22:32 לינק ישיר 

הסקופים: הגר"ח קנייבסקי הורה לפרסם בשמו שעל כ"א להתפלל ולקרוע שערי שמים לרפואת ראש ישיבת בריסק רבי משולם דוד בן אלטע הנדל שהובהל לבי"ח במצב קשה ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 22:12 לינק ישיר 

הכרזה מטעם בד''צ ה'עדה החרדית' ברחובות ירושלים לקרוע שערי שמים לרפואת זקן ראשי הישיבות הגרמ''ד סולובייצי'ק.
https://twitter.com/yaakov_melamed/status/1321907077741236225

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 22:04 לינק ישיר 

סרטון

זקן ראשי הישיבות שריד לדור דעה הגאון רבי משולם דוד הלוי סולוביציק (99) מפונה כעת מביתו בשכונת גוש 80 בירושלים לבית החולים הדסה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 21:55 לינק ישיר 

ספר תורה שרוי בצער. הגרב''ש דויטש שליט''א הורה בדקות האחרונות על ביטול סדרי הלימוד בהיכלי הישיבות ותפילות רבים מתקיימות כעת בבתי מדרשות רבים לרפואתו השלימה של זקן ראשי הישיבות הגרמ''ד סולובייצי'ק שליט''א.

ראש הישיבה יפונה בדקות הקרובות לבית החולים. רופאים בכירים מאוד הוזעקו בדקות האחרונות למעונו והמליצו לפנותו לביה''ח. המשיכו להעתיר בתפילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 21:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 21:20 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:
מה שבטוח זה שלהגיד את כל התמניא_אפי וודאי יכול לעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

ידוע גם כסגולה לכוס תה שתתקרר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 21:17 לינק ישיר 

מה שבטוח זה שלהגיד את כל התמניא_אפי וודאי יכול לעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 21:15 לינק ישיר 

מצד שלישי - תורה מגנא ומצלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 21:15 לינק ישיר 

לפי ההברקות של החברה כאן, זה לא נראה לי סתם טיפות, אלא לגימה הגונה ממשקה בריסקאי חריף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2020 20:41 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

רפואה שלמה

מצד אחד, לא הצביע ג'
מצד שני, נטל את "טיפות הפלא N קורונה"

ואיפה "מצד_רביעי"?

נשלח מהאנדרואיד שלי

נראה לי שהפעם נדלג ישירות לתמניא...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הדרדרות חמורה במצבו של הגרמ"ד סולובייצ'יק שליט"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext