|
|
| נשלח ב-6/11/2020 06:51 |
|
| |
אין לך תשובה? נתתי לך כמה אפשריות. אולי אעשה לך מבחר כמו מבחן אמריקאי, להקל עליך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 10:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 10:12 |
|
| |
ראיתי עיתון מלפני כמה ימים שבציבור החרדי יש ירידה ביחס לאוכלוסיות האחרות. אם הנתונים נגישים לכל אחד, איך זה יכול להיות שאחד אומר שיש עליה והשני אומר שיש ירידה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 11:48 |
|
| |
לא מצאתי שום נתון ספציפי למגזר החרדי, ולא מצאתי נתונים מספריים לפי יום שאפשר לצייר ממנו גרף בכלל. אם הם קיימים, אשמח להוריד אותם ולהוכיח שהנתונים שהובאו כאן בעמוד הראשון הם לא רק מעוותים, אלא גם מי שפירסם אותם היה יכול לדעת שהוא משחק עם המספרים לעשות ספין. ככה לא מנצחים את הקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 13:05 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  | לא מצאתי שום נתון ספציפי למגזר החרדי, ולא מצאתי נתונים מספריים לפי יום שאפשר לצייר ממנו גרף בכלל. אם הם קיימים, אשמח להוריד אותם ולהוכיח שהנתונים שהובאו כאן בעמוד הראשון הם לא רק מעוותים, אלא גם מי שפירסם אותם היה יכול לדעת שהוא משחק עם המספרים לעשות ספין. ככה לא מנצחים את הקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משרד הבריאות מפרסם טבלה לפי אזורים סטטיסטיים עם נתונים מצטברים של מאומתים, מאושפזים, ונפטרים לפי תאריך. (כשהמספר מתחת 15, לא מפורסם מספר מדויק, אבל אפשר לקבל עבור כל יום האם היה מאומתים חדשים וכן למאושפזים ולנפטרים) במשרד הפנים יש טבלת קלפיות וכל קלפי משויכת לאזור גאוגרפי סטטיסטי (אג"ס). ומכאן, למי שיש לו הידע בתחום, הדרך קצרה להוציא ניתוחים וגרפים.. מקווה שיהיה לי זמן פנוי, ואתחיל לפרסם פה נתונים מעניינים.
|
|
|
|
|