בית פורומים בחדרי חרדים

סיכוים אפסיים לגל שלישי בירושלים אם החסידים ילבשו מסכות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/10/2020 16:06 לינק ישיר 

בעצם גם אם לא.
כמאמר החכם י-ם הוא י-ם בגלל שאין ים בי-ם, ואם אין ים גלים מנין?

לפני שבוע ראיתי כותרת בשבועון חילוני עם הכותרת הבומבסטית "90% סיכוי לגל שלישי בירושלים". הבנתי שתמניא לס שלנו הוא ממש לא ציפור בודד, עד כדי כך שהעיתון היה צריך לבשר לכולם שהקורונה בירושלים עוד לא נעלם לחלוטין.

השבוע ראיתי עוד סוג של נבואה, וזה מטעם סמנכ"ל משרד הבריאות, שאם 80% מהציבור ילבשו מסיכות לא יהיה צורך בסגר, כאילו הוא יודע להסביר מה היה כאן בחודשיים האחרונים עד כדי כך שהוא יודע לנבא מה יהיה. שויין, עוד חכם אחד כמו לס.

אז אם אתם מאמינים לו, שיבושם לכם. ואם לא, גם טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 11:02 לינק ישיר 

וחסידים הם רובא דעולם?
אין ספק שמסכות מצילות חיים, ואם רוב האנשים החליטו לעשות את זה חובה גם על החסידים לנהוג ככה. אבל מכאן ועד להשמיץ את החסידים כאילו רק בגללם יש קורונה רחוקה הדרך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 18:16 לינק ישיר 

מישהו הצליח להבין משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2020 16:15 לינק ישיר 

מתחרפן כתב:

בעצם גם אם לא.
כמאמר החכם י-ם הוא י-ם בגלל שאין ים בי-ם, ואם אין ים גלים מנין?

לפני שבוע ראיתי כותרת בשבועון חילוני עם הכותרת הבומבסטית "90% סיכוי לגל שלישי בירושלים". הבנתי שתמניא לס שלנו הוא ממש לא ציפור בודד, עד כדי כך שהעיתון היה צריך לבשר לכולם שהקורונה בירושלים עוד לא נעלם לחלוטין.

השבוע ראיתי עוד סוג של נבואה, וזה מטעם סמנכ"ל משרד הבריאות, שאם 80% מהציבור ילבשו מסיכות לא יהיה צורך בסגר, כאילו הוא יודע להסביר מה היה כאן בחודשיים האחרונים עד כדי כך שהוא יודע לנבא מה יהיה. שויין, עוד חכם אחד כמו לס.

אז אם אתם מאמינים לו, שיבושם לכם. ואם לא, גם טוב.

בחודשיים האחרונים הלבישו מסיכות רק מן ה'שפה ולחוץ' תרת"מ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סיכוים אפסיים לגל שלישי בירושלים אם החסידים ילבשו מסכות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext