| נשלח ב-4/11/2020 11:12 |
|
| |
הסקרים לא טועים! הם משקרים!
שמעון ריקלין: "כבר כעת ברור. שמדובר בטעות של התקשורת והסקרים באמריקה. טראמפ לא הובס ולא היה קרוב לכך. למעשה הוא אפילו הגדיל את נצחונו במדינות מסויימות. צר לי. לא מאמין שהם לא ראו את זה. דיברו על פייק ניוז ורוסיה. והם היו הפייק ניוז הכי גדול ביצירת רושם מוטעה כדי לדחוף את ביידן לנצח. פשוט שקרנים".
עמית סגל: "תעשיית הסקרים סיימה את תפקידה. אנשים לא עונים מה שהם מצביעים. מרחק הסקרים מהבחירות עצמם. מכוני הסקרים שטעו פחות הם אלו שצעדו גם לפי רשתות החברתיות". רזי ברקאי: ״לא יהיה לנו תוצאות ביומיים הקרובים. טראמפ ישקיע את כל המערכת המשפטית לעצור את ההצבעות הכפולות, שם רובם מצביעי ביידן״.
עידן קוולר מארה״ב: ״כישלון ענק של הסוקרים פה, הכישלון הגדול שלהם זה בפלורידה. הטענה של הסוקרים: הרפובליקנים משקרים לכל הסוקרים״ . קונסול ישראל בניו יורק לשעבר דני דיין: "אם יסתבר שהסוקרים טעו בויסקונסין, מישיגן ובפנסילבניה, הביטוי 'יום הכיפורים של הסוקרים' הוא כבר קלישאה - אבל זה יהיה מביך במיוחד בגלל החשיבות של הבחירות האלה".
תוקן על ידי חצינזק ב- 04/11/2020 11:17:55
תוקן על ידי חצינזק ב- 04/11/2020 11:18:13
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 18:42 |
|
| |
הסקרים הפעם יצאו גדולים - פנסולבניה מישיגן ועוד מעוזים של רפובלקנים בעד ביידן פלוס חמישה מליון קולות יותר מטרומפ תפסיקו לקשקש ההולכים בחושך ורואים מה שליבם חפץ
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 01:14 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | החבר'ה האלה מנתצים בארה"ב אנדרטאות בדיוק כמו פעילי דאע"ש. מה זה בשבילם לזייף בחירות? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את ניתוץ האנדרטאות היה אפשר אולי לתרץ בקיצוניים, במופרעים שאינם מייצגים את הדמוקרט המתורבת והמהוגן, אבל אני מדבר על האנשים למעלה, על ראשי ההנהגה.
איך אמרה ננסי פלוסי (יו"ר בית הנבחרים הדמוקרטית) על בנית החומה עם מקסיקו?
"זה לא מוסרי"!
כלומר - זוהי אינה "דעה פוליטית" לגיטימית שחולקת עלי, אלא זהו "רוע" שצריך להתנגד לו בכל דרך אפשרית.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2020 22:43 |
|
| |
הבעיה האמריקאית היא לא השמאל. הימין המרכזי שלא מזהה את המגמות האנרכיסטיות של השמאל, וממשיך לשמור על כללי המשחק הפוליטי, גם כשבשמאל מתרחבת ההשפעה של הגורמים הקיצוניים ביותר, אלו התומכים בבוזזי חנויות ומפירי סדר, אלו שנכנעים לסחיטת הבריונים ומסירים אנדרטאות של גדולי האומה האמריקאית. היחידי שהבין את השפה החדשה של השמאל, והשיב לו באותה מטבע היה הנשיא [לשעבר] דונאלד טראמפ. אך חבריו למפלגה מן הסתם יתנו לו כתף קרה במאבקו נגד הטרור הפרוגרסיבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2020 22:27 |
|
| |
החבר'ה האלה מנתצים בארה"ב אנדרטאות בדיוק כמו פעילי דאע"ש. מה זה בשבילם לזייף בחירות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2020 22:16 |
|
| |
אינני חוקר, ואינני יודע מה קרה/קורה שם בפועל עם הסקרים ועם הבחירות.
דבר אחד אני יכול לומר:
עד כמה שאני מכיר את השמאל - הוא תופס את טראמפ לא כ"יריב פוליטי", אלא כ"אויב", כ"רוע" (כיון שאינו מוכן להגדיר עצמו כפמיניסט), וכך גם את ביבי (כיון שהינו בן ברית פוליטי של החרדים - שאינם פמיניסטים במובן המקובל), כיון שזה מלחמה ברוע - מותר הרבה הרבה דברים לעשות, הייתי אומר - הכל.
אם הסקרים, והבחירות - זויפו בפועל? אינני יודע, אבל ברור לי שהם מסוגלים לזייף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2020 11:25 |
|
| |
ידע שור קונהו וחמור אבוס. האבוס של הסקרים זו התקשורת, וזו בארה"ב כמו בישראל נשלטת ברובה ע"י האינקוויזיציה הליברלואידית של ה"דמוקרטים". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|