| נשלח ב-7/11/2020 21:36 |
|
| |
נתניהו איננו טראמפ
את טראמפ אפשר לסכם במשפט אחד: איש עסקים מפולפל, שקנה את השלטון בכסף (בצורה חוקית כמובן), וברטוריקה. נתניהו זה סיפור אחר לחלוטין. כמובן, יש לו סייעתא דשמיא מיוחדת. -אינטלקטואל, בעל תארים בכלכלה ובמדעי המדינה, -לוחם מצטיין, -פוליטיקאי וותיק ומשופשף שגדל מלמטה ועלה בזכות עצמו. -בעל הישגים כבירים בכלכלה, בביטחון, -וכן, אפילו בקורונה הוא הקדים את על העולם. -בעל קשרים מציינים עם כל מנהיגי העולם החופשי. את טראמפ שונאים בגלל הוולגריות. (ברמה הלאומית הוא היה מצויין לישראל, ברמה האישית לא הייתי משתדך איתו...) את נתניהו שונאים, ומקנאים בו בגלל הצלחותיו. לבנימין אמר ידיד ה' ישכון לבטח עליו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 21:41 |
|
| |
רבי חנניא בן עקשיא אומר רצה הקב"ה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:00 |
|
| |
יתגדל ויתקדש שמיה רבא. על ישראל ועל רבנן... הוא ברחמיו יעשה שלום.. ואמרו אמן מעריב א צענטער נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:02 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | את טראמפ אפשר לסכם במשפט אחד: איש עסקים מפולפל, שקנה את השלטון בכסף (בצורה חוקית כמובן), וברטוריקה. נתניהו זה סיפור אחר לחלוטין. כמובן, יש לו סייעתא דשמיא מיוחדת. -אינטלקטואל, בעל תארים בכלכלה ובמדעי המדינה, -לוחם מצטיין, -פוליטיקאי וותיק ומשופשף שגדל מלמטה ועלה בזכות עצמו. -בעל הישגים כבירים בכלכלה, בביטחון, -וכן, אפילו בקורונה הוא הקדים את על העולם. -בעל קשרים מציינים עם כל מנהיגי העולם החופשי. את טראמפ שונאים בגלל הוולגריות. (ברמה הלאומית הוא היה מצויין לישראל, ברמה האישית לא הייתי משתדך איתו...) את נתניהו שונאים, ומקנאים בו בגלל הצלחותיו. לבנימין אמר ידיד ה' ישכון לבטח עליו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מסכים לגמרי!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:04 |
|
| |
אף אחד לא שונא את טראמפ בגלל הוולגאריות, עדינות זה מצרך נדיר היום. מי ששונא אותו זה אלה שאת פרצופם האמתי הוא חשף, לאחר שקרע מהם את המסכה - נכון בוולגריות - אבל שיטה אחרת לא עובדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:12 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אף אחד לא שונא את טראמפ בגלל הוולגאריות, עדינות זה מצרך נדיר היום. מי ששונא אותו זה אלה שאת פרצופם האמתי הוא חשף, לאחר שקרע מהם את המסכה - נכון בוולגריות - אבל שיטה אחרת לא עובדת. |
|
טראמפ היא דמות צבעונית שניערה את אמריקה, ועובדה שחצי מאמריקה בחרה בו. ההשתוללות שלו מהרגע שהמצביע האחרון שלשל את הצבעתו לקלפי, מראה משהו על האישיות הנרקסיסטית שלו. לא אתפלא אם אשמע ששלח יד בנפשו אחרי הכרעת בית המשפט שבודאי לא תהיה לטובתו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:16 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | אף אחד לא שונא את טראמפ בגלל הוולגאריות, עדינות זה מצרך נדיר היום. מי ששונא אותו זה אלה שאת פרצופם האמתי הוא חשף, לאחר שקרע מהם את המסכה - נכון בוולגריות - אבל שיטה אחרת לא עובדת. |
|
טראמפ היא דמות צבעונית שניערה את אמריקה, ועובדה שחצי מאמריקה בחרה בו. ההשתוללות שלו מהרגע שהמצביע האחרון שלשל את הצבעתו לקלפי, מראה משהו על האישיות הנרקסיסטית שלו. לא אתפלא אם אשמע ששלח יד בנפשו אחרי הכרעת בית המשפט שבודאי לא תהיה לטובתו.
|
|
לא הייתי ממהר לקבוע שבית המשפט לא ילך איתו יש לו לא מעט טענות טובות ובגדול יש לו שלוש מינויים שלו ורוב של 6 מתוך 9 לשופטים רפובליקנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:22 |
|
| |
נצחון שלו בבית המשפט תסריט הזוי ביותר. טוענים שהדמוקרטים זייפו את הבחירות, הרפובליקנים לא זייפו גם? הם צדיקים גדולים? התוצאה של הבחירות כוללות גם את 'הזיופים' משתי הצדדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:53 |
|
| |
פום_פאקערט
| מושגים כתב: |  | | (ברמה הלאומית הוא היה מצויין לישראל, ברמה האישית לא הייתי משתדך איתו...)
|
|
ועם ביבי כן? הצחקת אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 23:37 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | את טראמפ אפשר לסכם במשפט אחד: איש עסקים מפולפל, שקנה את השלטון בכסף (בצורה חוקית כמובן), וברטוריקה. נתניהו זה סיפור אחר לחלוטין. כמובן, יש לו סייעתא דשמיא מיוחדת. -אינטלקטואל, בעל תארים בכלכלה ובמדעי המדינה, -לוחם מצטיין, -פוליטיקאי וותיק ומשופשף שגדל מלמטה ועלה בזכות עצמו. -בעל הישגים כבירים בכלכלה, בביטחון, -וכן, אפילו בקורונה הוא הקדים את על העולם. -בעל קשרים מציינים עם כל מנהיגי העולם החופשי. את טראמפ שונאים בגלל הוולגריות. (ברמה הלאומית הוא היה מצויין לישראל, ברמה האישית לא הייתי משתדך איתו...) את נתניהו שונאים, ומקנאים בו בגלל הצלחותיו. לבנימין אמר ידיד ה' ישכון לבטח עליו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 23:40 |
|
| |
| פום_פאקערט כתב: |  | פום_פאקערט
| מושגים כתב: |  | | (ברמה הלאומית הוא היה מצויין לישראל, ברמה האישית לא הייתי משתדך איתו...)
|
|
ועם ביבי כן? הצחקת אותי... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 23:41 |
|
| |
גם זו של טראמפ.