| נשלח ב-9/11/2020 01:10 |
|
| |
העדר החרדי יצא לשופינג
מה שעשה היום כל עם ישראל עשה גם הציבור החרדי, רק כמו בכל גלי התחלואה בהרבה יותר צפיפות ודוחס. אם אחרי היציאה ההמונית לקניות היום לא נראה עליה תלולה בתחלואה החרדית ,אפשר יהיה להכריז שיש חיסון עדר חרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 07:52 |
|
| |
אם אחרי ההתערבבות הענקית של כל החרדים בבתי הכנסת בימים נוראים, ר"ה יוכ"פ סוכות ושמחת תורה, כולל הקפות שניות, לא הביאה לתחלואה מטורפת, כנראה ש"נגמר הקורונה" אצל החרדים.. היתה מעט תחלואה, אפילו מעט מאוד ביחס לגל הראשון או השני, אבל כאין וכאפס לעומת מה שלכאורה היה מצופה בעקבות הצפיפות הגדולה בטישים ובתפילות בחגים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 08:50 |
|
| |
העדר החרדי? כנראה שלא ראית אתמול את רחוב יפו בירושלים ואת החנויות העמוסות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 11:19 |
|
| |
*מק''ק*, איש חשוב (בעיני עצמו), ובנש''ק שנמצאים *בחל''ת*, מספרים מעייסעס נוירואים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 11:45 |
|
| |
פלדלפי
| משגיחבשער כתב: |  | מה שעשה היום כל עם ישראל עשה גם הציבור החרדי, רק כמו בכל גלי התחלואה בהרבה יותר צפיפות ודוחס. אם אחרי היציאה ההמונית לקניות היום לא נראה עליה תלולה בתחלואה החרדית ,אפשר יהיה להכריז שיש חיסון עדר חרדי
|
|
כנראה שאין לך ילדים קטנים או שאתה לא קונה להם בגדים....
עדר חרדי ? אתה מוזמן לראות מה הולך בחניות הילדים גודלים והבגדים קטנים ... הנעלים נקרעות.. והחורף כבר כאן ואין לנו ברירה אלא לצאת הבמונינו ולצבוא על החניות אבל בל נשכח איך הגענו למצב הזה !! בגלל אותם חרדים\אדמורים אגואיסטים שלא היו מוכנים לשים מסיכה או לוותר על החתונה של הנכד ... ואותם לא תראה היום עומדים שעה בתור כי אצלם הכל היה פתוח...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 11:58 |
|
| |
וב"ה אצלם הכל התנהל ומתנהל כרגיל. לומדים תורה ועובדים (כן, גם עובדים!) ונשארים שפויים ובריאים גופנית ונפשית. כן יעזור ה' הלאה גם אצלכם
תוקן על ידי רמת_אשכול ב- 09/11/2020 11:58:39
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 12:20 |
|
| |
אם לא הפורום הזה, כבר מזמן הייתי שוכח מהקורונה. חוץ מכמה וויכוחים עקרים בין הניקים פה, הקורונה מבחינתי כבר מזמן לא קיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 12:34 |
|
| |
מרוב שמסיכות זה פאסה, אני רוב הזמן שוכח לקחת מסיכה כשאני נוסע
| תמניא_אפי כתב: |  |
אם לא הפורום הזה, כבר מזמן הייתי שוכח מהקורונה. חוץ מכמה וויכוחים עקרים בין הניקים פה, הקורונה מבחינתי כבר מזמן לא קיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לה''ו. אתה כ''כ צודק. במקום מגורי, מי שרוצה מתפלל במנייני חצר, בית כנסת שמקפידים, או שלא . המשטרה כאן רואה פיזית ממטר את רובם בלי מסכות כלל, על הסנטר, וממשיכים. מדי כמה שבועות מגיעים שוטרים סמויים למרכזי הקניות דופקים כמה דוח''ות, ותוך דקה כולם מעודכנים לבוא עם מסיכות, והם עוזבים לאחר שעה, כי כבר אין למי לתת.
נ.ב. כמו יום העצמאות, מי שחוגג, הם המסרוחניקים והסיקריקים. כל השאר? ממשיכים הלאה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 09/11/2020 12:36:00
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 14:32 |
|
| |
צר לי שלא הובנתי כהלכה ,הכותרת עדר מתייחסת לסיפא של הדברים שיש לציבור החרדי בסיעתא דשמיא חיסון עדר שהולך ומוכח בימים אלה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 15:43 |
|
| |
אם אנחנו עדר אז ביבי הוא הפר המרביע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 18:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 18:51 |
|
| |
| מתחרפן כתב: |  | אם אנחנו עדר אז ביבי הוא הפר המרביע. |
|
בדיוק. הוא דופק את העם, בשביל שנהיה עבדים מודרנים. אחפש פוסט שכתבתי לגבי מאמע רוחל ושני בניה, וההבדל...
***********************************************************hot_trנשלח ב-5/7/2020 17:58ההבדל בין יוסף (הצדיק) המשביר, לבנימין (הרשע) המשברלה''ו. יוסף הצדיק, אגר ב7 השנים הטובות בר, עד כי אין מספר.בנימין הרשע עודד ב7 השנים ''הטובות'' לקחת הלוואות ע''ג הלוואות.יוסף הצדיק בתחילת הרעב מכר זרע ואוכל תמורת כסף.בנימין הרשע, הורה לבנקים ''להקפיא'' החזר הלוואות, ולתת עוד הלוואות ללא כיסוי.אצל יוסף הצדיק העם בא כשנגמר הכסף, והוא נתן להם עוד זרעים, כדי שיאכלו, וחלק הלך לפרעה.אצל בנימין הרשע העם בא כשנגמר הכסף, והוא סוגר אותם בבתים, וסוגר את פרנסתם, בעוד המיסים ממשיכים.יוסף הצדיק: העם מכרו את שדותיהם, ושוב נתן להם לעבוד, וחלק לפרעה.בנימין הרשע: העם מחזיר ליסינג ומתחילים למכור את הבתים שקנו בהלוואות הנ''ל, ועדיין חייבים ריביות.אצל יוסף העם כבר מכר עצמו לעבדים, והוא המשיך לתת להם בר, ולכהנים נתן את לחם חוקם, כי זה היה המנהג במצריים.אצל ביבי העם משועבד לבנקים ועדיין לא ניתן להם זרע לזרוע, והחוק של בלפור (בלופר בלע''ז) ''שהכהנים'' (ח''כים, שרים, טייקונים, מגזר ציבורי מנופח) מקבלים את כל הלחם, אבל העם? מההההה, מההההה, מההההה. כבשים למשחטות.יוסף נקרא אב-רך (אב בתורה, רך בשנים).ביבי נקרא קי-סר (כי סר חינו).רחל אמנו. שני בנים נולדו לך יוסף ובנימין. שניהם צדיקים.בשם עם ישראל, אני הקטן מתנצל ששמו של הרשע, מועתק מבנך הצדיק.ומנצל את הרגע, שתשפכי שיחך ודמעותייך לפני בורא עולם, שנחדש ימינו כקדם.hot_tr®©נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 09/11/2020 18:53:40
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 00:45 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | מה שעשה היום כל עם ישראל עשה גם הציבור החרדי, רק כמו בכל גלי התחלואה בהרבה יותר צפיפות ודוחס. אם אחרי היציאה ההמונית לקניות היום לא נראה עליה תלולה בתחלואה החרדית ,אפשר יהיה להכריז שיש חיסון עדר חרדי
|
|
כדי להשיג חסינות עדר, צריך שיהיה סדר גודל של 70% שעברו את הנגיף. וגם אז, זה יחזיק מעמד לכמה חודשים ספורים. בקיצור, זה לא סביר שיש לנו כרגע חסינות עדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 00:47 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אם לא הפורום הזה, כבר מזמן הייתי שוכח מהקורונה. חוץ מכמה וויכוחים עקרים בין הניקים פה, הקורונה מבחינתי כבר מזמן לא קיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איזה נס שאתה נכנס לפורום הזה. אחרת, מבחינתך הוא לא היה קיים.
|
|
|
|
|