| נשלח ב-9/11/2020 06:23 |
|
| |
בוא נדבר גלויות: טראמפ הוא טיפש הכי גדול שהיה אי פעם נשיא ארה״ב
בוא נדבר גלויות: טראמפ הוא טיפש הכי גדול שהיה אי פעם נשיא ארה״ב, הוא כזה טיפש שהוא אפילו לא יודע שהוא טיפש.אני מבין שזה קל לישראל לנצל אותו אז זה נוח לכם, אבל הנזק שהוא עושה לדמוקריה חמור מאד.
תוקן על ידי moshe718 ב- 09/11/2020 06:23:48
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 18:05 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | טראמפ אינו טיפש אבל הוא בהחלט נשיא מסוג מאוד שונה. הוא מדבר בצורה בוטה, הוא נוטה להגזים.
כשכותבים שאדם ״גרם נזק לדמוקרטיה״ כדאי להסביר גם איך בדיוק הוא גרם לנזק.
ממה שאני רואה, הוא עשה כמה דברים טובים כמו למשל תכנית המס שלו ששיפרה את הכלכלה האמריקאית. ההתנהלות שלו מול הקורונה לא היתה מהמשובחות אבל מצד שני עיקר האחריות דוקא על מושלי המדינות ופחות עליו.
מה שבמיוחד שמתי לב זה לשנאה כלפיו מצד הדמוקרטים. השנאה היוקדת הזאת היתה עוד לפני שהוא נבחר, הם הפכו אותו לסוג של היטלר.
זה בעיני הסכנה הגדולה יותר לדמוקרטיה. כי בדמוקרטיה הרעיון הוא שהיום אני מקבל את הבחירה שלך ומחר אתה את שלי. ברגע שאני עושה דה לגיטימציה לאדם שאתה בחרת, בעצם ערערתי על הרעיון הדמוקרטי. |
|
דוקא, מוכרחים לומר שהתנהלותו בענין הקורונה, אולי אפשר לכנותה כחסרת אחריות, אבל היא בהחלט מראה שהאיש פועל עם כיוון ולא מתוך רגשות, הכיוון שלו מאד ברור, הוא הבין מהרגע הראשון שסגרים הם מכה אנושה לכלכלה, וכאמריקאי, אצלו הערך הראשון והחשוב מכל הוא הכסף, ולמען הכסף הוא יקריב הכל, ואולי בעינינו זה לא נכון, אבל זו עמדתו, והוא פעל ופועל לפי זה, כי לדעתו אסור לייצר אוירה של םאניקה, ומסיכות תורמות לא מעט לעידוד הפאניקה, מלבד זאת, ברור שהוא אדם מאד שחצן, שבטוח בעצמתו של האדם, ולהבנתו, חייב שבהקדם יהיה חיסון יעיל, והוא באמת משוכנע בזה, וכן הלאה על זה הדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 17:43 |
|
| |
טראמפ אינו טיפש אבל הוא בהחלט נשיא מסוג מאוד שונה. הוא מדבר בצורה בוטה, הוא נוטה להגזים.
כשכותבים שאדם ״גרם נזק לדמוקרטיה״ כדאי להסביר גם איך בדיוק הוא גרם לנזק.
ממה שאני רואה, הוא עשה כמה דברים טובים כמו למשל תכנית המס שלו ששיפרה את הכלכלה האמריקאית. ההתנהלות שלו מול הקורונה לא היתה מהמשובחות אבל מצד שני עיקר האחריות דוקא על מושלי המדינות ופחות עליו.
מה שבמיוחד שמתי לב זה לשנאה כלפיו מצד הדמוקרטים. השנאה היוקדת הזאת היתה עוד לפני שהוא נבחר, הם הפכו אותו לסוג של היטלר.
זה בעיני הסכנה הגדולה יותר לדמוקרטיה. כי בדמוקרטיה הרעיון הוא שהיום אני מקבל את הבחירה שלך ומחר אתה את שלי. ברגע שאני עושה דה לגיטימציה לאדם שאתה בחרת, בעצם ערערתי על הרעיון הדמוקרטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 15:26 |
|
| |
והדבר הכי טפשי הוא! שאנשים שכחו, שמי שמינה אותו. הוא בורא העולם, שעליו אמרנו בימים נוראים. ה מ מ ל י ך מלכים ו ל ו המלוכה! ואם הוא מינה אותו. אז היו סיבות טובות לזאת! (רובשקין ועוד.) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 23:55 |
|
| |
מצחיק שאנשים שלא עשו כלום בחיים שלהם מחלקים ציונים ותארים לכאלה, שעם כל הביקורת, הגיעו לאן שהגיעו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 23:43 |
|
| |
hhaavv
| שבטמישור כתב: |  | | ולמרות שהוא הוציא לפועל את "חזונו" של פרס והביא שלום עם כמה מדינות הוא נשאר שנוא על השמאל הרדיקלי. ללמדך.... |
|
"חזונו של פרס"? ה"טיפש" עשה שלום, רח"ל, בלי לוותר דבר לערבים. ברור שהוא הוא נשאר שנוא על השמאל הרדיקלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 23:37 |
|
| |
ולמרות שהוא הוציא לפועל את "חזונו" של פרס והביא שלום עם כמה מדינות הוא נשאר שנוא על השמאל הרדיקלי. ללמדך....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 19:29 |
|
| |
טראמפ היה כזה טיפש, שלא גרם לאף מלחמה,
ובכל מה שפעל הוא רק עשה שלום !
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 13:04 |
|
| |
מדהים כמה אנשים יכולים להיות טיפשים (לא טראמפ) ועוד לפרסם את זה ברבים (כאן). ראיה חד ממדית לגמרי, בלי הבנה היסטורית, בלי אופק הרחוק מקצה האף.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 11:06 |
|
| |
פלדלפי
| moshe718 כתב: |  | בוא נדבר גלויות: טראמפ הוא טיפש הכי גדול שהיה אי פעם נשיא ארה״ב, הוא כזה טיפש שהוא אפילו לא יודע שהוא טיפש.אני מבין שזה קל לישראל לנצל אותו אז זה נוח לכם, אבל הנזק שהוא עושה לדמוקריה חמור מאד.
|
|
בוקר טוב ..... הגיע הזמן להתפקח .... טרמפ הוא איש גס ולגרי ושקרן !!! והחרדים מעריצים אותו יותר מר' חיים הוא כ"כ טיפש שהוא הפסיד לחתיכת צנון... הוא הנשיא הרביעי בכל תולדות האומה שלא נבחר לקדנציה שניה וזה כשהוא מתמודד מול מועמד חסר כל כריזמה
האם זה כ"כ גרוע להיות טיפש? לא! אחרי הרבה שנים של פוליטיקאים מנומסים שגרמו לאמריקה להיות הפראיר של העולם ואז בא אחד משוגע וביטל את הכל.. וזה עשה ממש טוב לכלכלה האמריקאית לדוג' זה שהסינים מכרים בזול זה לא רק בגלל הכוח עבודה אלא גם בגלל שהיו שולחים בדואר בחינם על חשבון משלם המיסים האמריקאי וברגע שביטלו את זה פתאום נהיה שווה לייצר בארה"ב מה שגרם לפתיחת מפעלים ומקומות עבודה
השאלה הגדולה שהישראלים צריכים לשאול את עצמם איך הם החמיצו את הנשיא הכי אוהד לישראל - אם נתניהו היה מכריז שאריאל היא בירת ישראל והוא מקים את המשכן בשילה הנשיא היה מאשר ... אבל נתניהו הוא האחרון שיעשה איזה משהו ימני השגרירות לא עברה בגלל ישראל להפך כולם כאן התריעו שזה יגרום לטרור ... השגרירות עברה בגלל שטרמפ רצה לתת את זה לבוחרים הנוצרים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 10:48 |
|
| |
טראמפ אכן טיפש גדול ואיש עסקים די בינוני שקיבל את כספו מאביו ודי הפסיד אותו. לנו כישראלים הוא היה טוב, לאמריקה פחות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 10:01 |
|
| |
הטיפש עזר לכלכלה האמריקאית הרבה יותר מאשר החכם שקדם לו. וזה בלי קשר לישראל. אבל ה0מאל המונע משנאה עצמית עזה לעולם לא יודה בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 09:26 |
|
| |
ממש לא נכון. דווקא ההתנהגות הכאילו "ילדותית" שלו היא זו שגרמה לו לעשות את הדברים הנכונים ולאבחן בין טוב לרע בלי מכבסות מילים. הסינים מרמים אותנו ? בהסכמי סחר הכל לרעתנו ? אז משנים הכל מהיסוד הוא הדבר הכי טוב שהיה לעולם. עולם ששבוי מאחורי מכבסת מילים הם יכולים לשנוא אותך אבל בגלל שזה לא יפה להגיד כזה דבר הם יסתירו אבל השנאה נשארת שם. אצל טראמפ הכל על השולחן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 09:23 |
|
| |
לא הייתי אומר שטראמפ טיפש, אך ברור שהוא לא נורמטיבי, ויעש שיקראו לזה משוגע, אבל הנס הגדול שהוא משלנו אז אנחנו מרויחים מהשגעונות.
תתאר לך שהיו היה נגדנו????
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 08:03 |
|
| |
זה בסדר... למדינת ישראל יש נשיא שהוא אלוף הטיפשים בעולם, ודווקא נושאי דגל הדמוקרטיה מבסוטים ממנו עד הגג. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|