האם הנכתב בכתבה שהתפלל בר"ה בפא"י חסדא ושם נדבק זה אמת?
בבני ברק היה מתפלל לעיתים בבית המדרש 'להורות נתן' ע"ש הגה"צ רבי נתן גשטטנר זצ"ל אב"ד קרית אגודת ישראל בבני ברק. מכריו מספרים ל'בחדרי חרדים' כי היה אדם שקט וצנוע. תמיד התיישב בצד וברח מן הכבוד.
האם הנכתב בכתבה שהתפלל בר"ה בפא"י חסדא ושם נדבק זה אמת?
בבני ברק היה מתפלל לעיתים בבית המדרש 'להורות נתן' ע"ש הגה"צ רבי נתן גשטטנר זצ"ל אב"ד קרית אגודת ישראל בבני ברק. מכריו מספרים ל'בחדרי חרדים' כי היה אדם שקט וצנוע. תמיד התיישב בצד וברח מן הכבוד.
הוא נדבק ברחוב עזרא פינת חזון איש בפס השלישי של המעבר חצייה
ממש מצחיק.. מה שמסקרן אותי האם כל ההדחקה והסילוף בכתבות זה אג'נדה ומי עומד מאחוריה.
לא יודע, ואין לי שום בעיה להגיד שהוא נפטר מקורונה.
אם מישהו או משהו מצחיק, זה האשליה שניתן לוודא איפה או מתי מישהו נדבק. אתם לא יודעים כמה שיניים יש לכם בפה, ואתם מתיימרים לדעת בדיוק איפה ומתי מי הדביק את מי.
המציאות היא שבקהילות החסידיות יש כמעט פי 3 נפטרים מקורונה לעומת שאר החרדים. בקרוב (תלוי בזמן הפנוי שיהיה לי כדי לסיים את הפרוייקט) אפרסם את הנתונים המלאים המבוססים על כל שמות הנספים במגיפה שפורסמו בתקשורת.
חריף, למה? למה להכניס את כולם בכזה מתח וסטרס?.... מקוה שלא מחקת איזה עשרים נפטרים/ות - שאני אישית מכיר - שבית החולים דווח עליהם כ"קרבנות" קורונה למרות שהמשפחות מכחישות וטוענות שמעולם לא בדקו אותם בקורונה, וחלקם אפילו לא דרך על מפתן מחלקות אלו... ועוד מקווה, שבמקביל אתה מנהל רשימות החוגים של קרבנות הקורונה הנושרים, שלדאבוננו ממלאים את ברזלי רחובותינו... ועוד מקווה, שבגל השלישי (והסגר השלישי בחנוכה!) לא תהיה כל כך משועמם.