בית הדין התיר לשולי רנד לשאת את צופית גרנט, ולהשאיר את מיכל ...
בצעד חריג ביותר, התיר בית הדין הרבני לזמר וליוצר שולי רנד לשאת אישה שניה. אשתו הראשונה של רנד נשארת עגונה וללא כל זכויות. הנהלת בתי הדין הרבניים: "הנפגע מהחלטות בית הדין רשאי לערער לפני בית הדין הרבני הגדול" ---
בצעד חריג ביותר ובניגוד מהנורמה ההלכתית המקובלת, התיר בית הדין הרבני לזמר וליוצר שולי רנד לשאת לאישה שניה את אשת הטלוויזיה צופית גרנט. אשתו הראשונה של רנד, מיכל, תישאר נכון לעכשיו עגונה וללא ללא אפשרות להינשא לגבר נוסף.
מהנהלת בתי הדין הרבניים נמסר בתגובה לפרסום ב'חדשות כיפה': "הנהלת בתי הדין אינה מגיבה על ידיעות שיש בהן הפרה של צנעת הפרט, בין אם הידיעות נכונות ובין אם לאו. הנפגע מהחלטות בית הדין רשאי לערער לפני בית הדין הרבני הגדול".
לפני כשנה חשף רנד כי הוא סובל מהתעללויות מצד אשתו לשעבר, מיכל. "במשך חודשים ארוכים מנסים למשוך אותי למדמנת מי האפסיים של הפייסבוק", כתב בזמנו רנד. "בתחילה על ידי פרודתי, אחר כך הצטרף אחיה ששבר אפילו את שיאיו המפורסמים המדהימים והמרהיבים בכפיות טובה סדרתית, להשתלחות חסרת הרסן ולבסוף חבר אליהם ועלה על כולנה ראש העמותה המסתורית להגינות משפטית, שלא אמלא תאוותו ואזכיר את שמו בשום שדה ציבורי".
"מה לא נאמר עלי? עבריין מסוכן, מתעלל פיזית, מתעלל כלכלית, החונק מבוסטון, מפקיר ילדים בלא פת לחם, נרמז שאני חזיר גדול, חזיר קטן, מחלל שם שמיים אשר בעקבותיו צי של בלשים פרטיים, הומלץ לי להסיר תיכף ומיד את הזקן שלי ויפה שעה אחת קודם. סופר על חוקרי להב 433, חוקרי השב"כ, היחידה לבירור פשעים חמורים שהתגייסו כולם לשים סוף וקץ לעוולות שאני מעולל, ויגאלו את העם היושב בציון ממכתי הרעה אחת ולתמיד".
בראיון ל"מאקו" שנערך לפני יותר משנה, התייחסה מיכל רנד לזוגיות הבעייתית שלה עם שולי. "אני לא טלית שכולה תכלת. יש לי המון בעיות בתור אדם, בתור אשה, בתור אמא, בתור חוזרת בתשובה. אני מנסה לעבוד על הפגמים בי. הייתה תקופה שניסיתי לא לענות. לקבל את הכל. כל מה ששולי הטיח בי, לא לענות לו. זה היה גרוע. דרכו עלי, לא כיבדו אותי. בואי נאמר ששנינו הגענו למקומות לא טובים. אני יכולה לזכור מקרים שהתנפצה קערת פירות או נזרק איזה ספר. כמה פעמים אפשר להוריד ראש ולהגיד שזה גשם. זה היה לגונן על עצמי".
מה כבר אדם בגילו צריך? ילדים להוליד או לחנך?כבר אין. תאווה? הצטננה. כסף? לא זו הבעיה. הוא היה צריך חברה טובה. מקווה שמצא. מזל טוב.
נשלח ב-10/11/2021 15:57
יוחנןש כתב:
אמש הם התחתנו סופית, ענבי הרב וענבי החילוניה. דבר נאה (?) ומתקבל (?).
למי שמוטרד משאלות יסודיות של איסורי תורה שחייבים להיות בבית מורכב כזה, הנה העניין היסודי של 'טהרת המשפחה' אין כאן. כי הכלה המהוללה בת נ"ח שנים, וכבר אבד עליה כלח הנעורים.
אמש הם התחתנו סופית, ענבי הרב וענבי החילוניה. דבר נאה (?) ומתקבל (?).
למי שמוטרד משאלות יסודיות של איסורי תורה שחייבים להיות בבית מורכב כזה, הנה העניין היסודי של 'טהרת המשפחה' אין כאן. כי הכלה המהוללה בת נ"ח שנים, וכבר אבד עליה כלח הנעורים.
נשלח ב-4/10/2021 03:14
שרית560 כתבה:
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו
יוחנןש כתב:
הסיפור הזה מחזק את ההבנה בגודל החיוב לחיות ב'גטו' של חרדים לדבר ה', כדי להתבדל לגמרי מהרוח החילונית, כי ככל שאתה מתקרב אליהם, כאילו 'להשפיע עליהם', אתה יותר מושפע מאשר משפיע. ואתה מתקרב אליהם לגמרי לגמרי לגמרי. עד כדי..
ואת ההבנה, בגודל החיוב להתפלל, שלא יהיו לנו צרות מבית, ובתי ישראל יתנהלו על מי מנוחות, ולא נעבור את הנסיונות האישיים והמרים שהוא עבר, מאשת-מפלצת. ומגודל בדידותו ומסכנותו הצודקת. הגיע עד לקשר לא ראוי עם אישה המפורקת מעול תורה. לעולם יתפלל אדם קודם ש
קשר לא ראוי ???האם אתה מה היתה מערכת בקשר זוגי אף אחד לא יודע מה היתה מכערת היחסים בן בני הזוג . ומה הוא הקשר בן שולי רנד וצופית גדנט .
אני קןראת כאן את ההודעות התגובות שמכפישות את שולי רנד מבלי שהכותבים מודעים לאישיותה המורכבת של פרודתו ונסיבות שהובילו לחתונה ולגבי התנהלות שלה כל השנים . ולא יודעים מהו הרקע שלה !! חבל מאוד שהכפשות האלו נכתבות בצורה מזלזלת ובלי לדעת את כל האמת !! ומבלי להכיר את הנפשות הפועלות !!
הסיפור הזה מחזק את ההבנה בגודל החיוב לחיות ב'גטו' של חרדים לדבר ה', כדי להתבדל לגמרי מהרוח החילונית, כי ככל שאתה מתקרב אליהם, כאילו 'להשפיע עליהם', אתה יותר מושפע מאשר משפיע. ואתה מתקרב אליהם לגמרי לגמרי לגמרי. עד כדי..
ואת ההבנה, בגודל החיוב להתפלל, שלא יהיו לנו צרות מבית, ובתי ישראל יתנהלו על מי מנוחות, ולא נעבור את הנסיונות האישיים והמרים שהוא עבר, מאשת-מפלצת. ומגודל בדידותו ומסכנותו הצודקת. הגיע עד לקשר לא ראוי עם אישה המפורקת מעול תורה. לעולם יתפלל אדם קודם ש
קשר לא ראוי ???האם אתה מה היתה מערכת בקשר זוגי אף אחד לא יודע מה היתה מכערת היחסים בן בני הזוג . ומה הוא הקשר בן שולי רנד וצופית גדנט .
בקיצור, הוא שב 'בתשובה', וכעבור עשר שנים הוא שב לבמה החילונית, וכעבור עוד חמש עשרה שנה הוא שב לחיק אישה חילונית. והם כבר 'בקשר מתוקשר שנה שלימה', מה מהות הקשר הזה? * כמובן, על פי סיפורו הוא מסכן ואכן 'עגון', והכל צודק, אך הפירסום הגלוי על דרך החתחתים שהוא עובר, ממחנה למחנה, מחיק לחיק, אמור להרתיע אותנו. ולהצביע על הבעיה החמורה מבחינה יהודית.
יושב לו בנאדם באינטרנט המשוקץ ומטיל דופי בבנאדם ששילם דם ודמים כדי להתקרב אל התורה. אין מילים.
חרדים פח. חג סוכות אלפים באו לשמוע את הזנאי מופיע, שידורים חיים ויחצנות. על פיפסים קטנים, הוצאתם בני אדם מהקהילה. אבל הוא קדוש מלאך השם. חרפה ובזיון לכם.
גם אני שותף לדעתה של ליאתליאת. התנהלותו של שולי רנד, רגל פה ורגל שם, צורמת. אורי זוהר שהיה אושיית תרבות רבת השפעה, השאיר מאחוריו את כל העשייה שלו כאשר חזר בתשובה.
נשלח ב-30/9/2021 19:32
ומנין לכם שלא קידשה ?
נשלח ב-30/9/2021 17:52
אפשר לקרב מבלי להתערבב . יש לנו משפיעים גדולים שעושים נפשות ומדקדקים על קלה כבחמורה . יודע צדיק נפש בהמתו ולכן מי שמכיר בעצמו שעלול ליפול שב ואל תעשה עדיף . אינני יודעת אם היא אשת מפלצת או אם הוא איש מפלצתי . אני שמעתי שהוא הפיץ בתקשורת הקלטות של ויכוחים ביניהם ומפיץ את בזיונה ואין זה אלא שפיכת דמים ממש כך שמסכן הוא לא .לעולם אין לדעת מה עובר בין בני זוג .
נשלח ב-30/9/2021 17:31
נשלח ב-30/9/2021 17:21
מצדרביעי כתב:
לליאת:
יש משהו בדברייך, ונראה ששולי דווקא מרוויח מהנטייה החרדית "לא לדבר על דברים כאלו" יותר מידי...
אני מבינה , אבל יש לא לדבר על דברים כאלו ויש לתת לבן-אדם במה רחבה .
יהודי אחר שהיה מכריז על זוגיות כזו בריש גלי מן הסתם שכבר היו מוציאים עליו פשקווילים ו/או מנדים אותו .
נשלח ב-30/9/2021 16:58
לליאת:
יש משהו בדברייך, ונראה ששולי דווקא מרוויח מהנטייה החרדית "לא לדבר על דברים כאלו" יותר מידי...