ממשל טראמפ: בחירות 2020 היו הכי מוגנות ובטוחות בהיסטוריה של אמריקה
בהודעה מסודרת.
נשלח ב-16/11/2020 20:32
a_smithee
סיירת_מרן כתב:
רק ב5 מדינות היה ובהיקף מאוד קטן ורק למי שנרשם מראש. עכשיו היה ב37 מדינות לפחות ושלחו לכולם בלי יוצא מהכלל טפסים להצבעה בדואר כך שמצוי שהגיעו טפסים של אנשים שעברו דירה וכד' וכל אחד עשה עם זה מה שרצה. אם הצבעה בדואר זה בטוח בואו נעשה את זה בארץ ונראה איך יגיבו כל השמאלנים שאומרים שזה מאוד בטוח
לא נכון, מקור: https://ballotpedia.org/Analysis_of_absentee/mail-in_voting,_2016-2018 ב-2016 3 מדינות שלחו טופס הצבעה בדואר לכל הבוחרים (ללא בקשה מצידם) 16 מדינות דרשו סיבה מוכרת להצבעה בדואר 30 מדינות שלחו טופס הצבעה לכל מי שביקש גם ללא סיבה ב-2018 מדינה אחת עברה מהקבוצה השלישית לראשונה
נשלח ב-16/11/2020 19:54
ב10 שנים האחרונות מאות מליוני הצבעות היו בדואר ויש מספיק דטא לראות שאין זיופים. מתוך מאות מליוני (ואף יותר) יש כחמש מאות מקרי זיוף. זה זניח.
אין להביא את הארץ כראיה. גם הצבעות יום הבחירות שונות וקלות יותר מהארץ. תרבות שונה.
נשלח ב-16/11/2020 18:19
רק ב5 מדינות היה ובהיקף מאוד קטן ורק למי שנרשם מראש. עכשיו היה ב37 מדינות לפחות ושלחו לכולם בלי יוצא מהכלל טפסים להצבעה בדואר כך שמצוי שהגיעו טפסים של אנשים שעברו דירה וכד' וכל אחד עשה עם זה מה שרצה. אם הצבעה בדואר זה בטוח בואו נעשה את זה בארץ ונראה איך יגיבו כל השמאלנים שאומרים שזה מאוד בטוח
נשלח ב-16/11/2020 17:14
נראה לי שזה נהוג יותר ממאה שישים שנה
נשלח ב-16/11/2020 08:03
בחירות בדואר בארה"ב לא התחילו עכשיו
נשלח ב-15/11/2020 20:33
אין מצב לבחירות בדואר ואין זיופים תדמיינו לכם כאן בארץ את האפשרות הזו
נשלח ב-15/11/2020 20:20
הספקנות שאתה מייצג יכולה להתקיים גם אחרי ה21 בינואר...אני פשוט רואה נכוחה מה הולך לקרות והרי אני כאילו כבר ב21 בינואר. וכמובן, השופטים, עורכי הדין (זכור, אמרתי לך מה עונים עורכי הדין. רק לדוגמא, השופט שואל את עו"ד האם אתה טוען שלא היו משקיפים בחדר הספחרה? לא אומר שהיו אפס אנשים...עונה בהתחמקות העו"ד. השופט ממשיך, אני שואל אותך כנציד בית המשפט- שזה איום שאומר אל תשחק משחקים- האם אתה טוען שלא היו משקיפים? היו! (תרגום לא מילה במילה) וכך בעוד דיונים במקומות אחרים.) והרשויות כולם, מאיזורי (county) ומדינתי עד פדרלי. אז למה להקשיב לאיזה אידיוט בתשקורת כשעורכי הדין עונים שאין להם כלום? האם קראת את הדיונים?
ביחוד שכלל זו לא הטענה. הטענה שהשמיע טראמפ אתמול שאכן הבחירות היו מוגנות ומעולות "חוץ" מהזיוף הדמוקרטי...
האם זה לא הזוי?
נשלח ב-15/11/2020 20:06
קלעפער כתב:
ואם אתה חושב שהספירה בג'ורג'יה תשנה משהו אתה מחזק את ההזיה.
כאמור, אני ספקן. דוקא כונתי היתה להפך, אם הספירה לא תשנה דבר זו תהיה ראיה *מסויימת* שהטענות הללו ריקות.
זכותו של טראמפ לבקש ספירה חוזרת ויש כנראה סיכוי כלשהו (קלוש מאוד) שהיא תשנה משהו (לכן מאפשרים אותה), כל מועמד היה מבקש את זה במצבו הבעיה עם טראמפ היא הטענה שיש זיוף בחירות רחב היקף ומאורגן ושזה הסיבה להפסד שלו - זה שקר מסוכן וחסר ביסוס
נשלח ב-15/11/2020 15:35
ואם אתה חושב שהספירה בג'ורג'יה תשנה משהו אתה מחזק את ההזיה.
נשלח ב-15/11/2020 15:35
פסקנות? אלו עובדות פשוטות. אני עוקב אחר טענות טראמפ ולא מוצא בהם כלום, ממילא בהפרש כזה גדול ומתוך הכרת העסק בארה"ב (אלו כבר בחירות רביעיות בשבילי) אני יכול לקבוע בפסקנות שכל מי שמדבר על היקף של זיוף או גליצ' מדבר שטויות, גם אם בדרך כלל מדבר בחכמה.
נשלח ב-15/11/2020 09:36
שמע, הוויכוח הזה עקר. לדעתי אני צרכן תקשורת נבון, אני לא קונה כל מה שמוכרים לי בגלל שזה מסתדר עם הרצונות שלי. אבל יש פער גדול מדי בין הגיחוך והפסקנות שלך וחבריך לדעה, של כותרת האשכול, של תקשורת ה"מיינסטרים" ועוד, ובין המידע הרב והמגוון שאני צורך בערוצים אחרים, כדי שאוכל לפטור הכל בטענות על 'פייק ניוז' ללא בדיקה.
לגבי דעת השופטים, מזמן היא לא קדושה אצלי, ובעיניי פסקנות היא תכונה מגונה הרבה יותר מספקנות.
בינתיים, אני ממתין לתוצאות הספירה החוזרת בג'ורגיה.
וגם לא היו גלי'צים. נבדק. מבורר שזה שקר. ובכל מקרה כשיש טעויות לא מכוונות הסבירות שיקרו דוקא לצד אחד לא סבירה.
נשלח ב-15/11/2020 02:09
לא נהפוך את הדיון לפרט השולי שניתן לומר שטראמפ "התריע" (זו הייתה הכנה ולא התרעה, וגם אם הייתה התרעה אינך נכנס לבחירות כשזה המצב, אתה נשיא ארה"ב אין לך מילה בג'ורג'יה הרפובליקנית? )
בכל מקרה הדיון מיותר, ביידן ניצח "פייר אנד סקווייר" וגם אם היו זיופים (לא היו!) הם לא היו בעשרות אלפי קולות בכל ארה"ב. והדבר הכי מוזר בכל ההזיה הזו (שמוזר שחכמים כמוך וכמו כבר היה הצטרפו לה ) שאנשי טראמפ לא העיזו להציע אותה לבית המשפט...
וגם אחת הדוגמאות שהתפרסמו, כולל ע"י טאקער קרלסון מפוקס נויז שיש אדם בשם בלקלוק שמת מזמן והצביע. מתברר שהיה זו רעייתו שקרוי בשם גברת ג'יימס בלקלוק כשם בעלה ומזה עשו ענין רב ועצום. קיצור מביך מביך. אם אתה מובך אני לא יודע, אני במקומך בטח כבר הייתי בורח מהאשכולות הללו...ולו מהטעם שלא יכללוני בחבריא קדישא של גיא בכור וטראמפ...
נשלח ב-14/11/2020 18:41
קלעפער כתב:
ועוד, את הטענות הללו משמיעים לפני הבחירות ולא לאחריהן...