נשלח ב-13/11/2020 14:16
התפתחות צינון יום אחרי תוצאות בדיקה שלילית יומיים אחרי הבדיקה, יום אחרי תוצאה שלילית, מתחיל יובש בגרון שהופך לצינון, נזלת, כאבים כלליים וקצת שיעול וכאב גרון קל. יכול להיות קורונה ובבדיקה היה בדגירה עדיין, או שבבדיקה יומיים קודם היו אמורים לגלות?
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-16/11/2020 17:10
מלכתדיגער כתב: אךטובוחסד כתב: רודףסמלים כתב: למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק????? למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק?????
רצינו ללכת לשבת לחמותי אחרי כמעט שנה והסכמתי רק אחרי שאעשה בדיקה.. אז עשיתי ועכשיו אני בלבטים אם ללכת…
הבדיקה לא עוזרת, אתה יכול להדביק גם אם יצאת שלילי
נשלח ב-16/11/2020 11:20
אךטובוחסד כתב: רודףסמלים כתב: למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק????? למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק?????
רצינו ללכת לשבת לחמותי אחרי כמעט שנה והסכמתי רק אחרי שאעשה בדיקה.. אז עשיתי ועכשיו אני בלבטים אם ללכת…
נשלח ב-14/11/2020 23:48
חריף_ומקשה כתב: תמניא_אפי כתב: תשאל את אלון מאסק.
עשה ביום שישי ארבע בדיקות קורונה.
בשתיים יצא חיובי ובשתיים שלילי.
לך תבין
נשלח מהאנדרואיד שלי
רק שכחת לציין שהוא לא עשה בדיקות PCR רגילות. אלא עשה "בדיקות מהירות" שאמינותם נמוכה.
נשלח ב-14/11/2020 23:26
תמניא_אפי כתב: תשאל את אלון מאסק.
לך תבין
נשלח מהאנדרואיד שלי
רק שכחת לציין שהוא לא עשה בדיקות PCR רגילות. אלא עשה "בדיקות מהירות" שאמינותם נמוכה.
נשלח ב-14/11/2020 20:53
אךטובוחסד כתב: התפתחות צינון יום אחרי תוצאות בדיקה שלילית יומיים אחרי הבדיקה, יום אחרי תוצאה שלילית, מתחיל יובש בגרון שהופך לצינון, נזלת, כאבים כלליים וקצת שיעול וכאב גרון קל. יכול להיות קורונה ובבדיקה היה בדגירה עדיין, או שבבדיקה יומיים קודם היו אמורים לגלות?
נשלח ב-14/11/2020 20:52
תמניא_אפי כתב: תשאל את אלון מאסק. עשה ביום שישי ארבע בדיקות קורונה. בשתיים יצא חיובי ובשתיים שלילי. לך תבין
ולכן, המסקנה היא?
שהבדיקות לא שוות כלום?
גם טראמפ טוען שהדמוקרטים גנבו את הבחירות...
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-14/11/2020 20:50
לא הכל קורונה.
יש צינון.
ויש אלרגיות עונתיות.
אני מאד סבלתי מתקופות מעבר, עד שפניתי לאלרגולוגית בקופה, שמצאה את הגורמים לאלרגיות (עצים ואבק) רשמה לי תרסיס סטרונז, והוראות לניקוי תמידי של הבית מאבק. ויחד עם טלפסט/פקסופנאדין שכבר נטלתי בעבר. הבעיה נפתרה בס"ד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-14/11/2020 20:48
תשאל את אלון מאסק.
לך תבין
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-14/11/2020 20:39
ברכת_החמה כתב:
למרות שזה יום אחרי בדיקה שלילי, ונזלת, שבכל האתרים שבדקתי, טוענים שזה לא תסמין קורונה אלא צינון?
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-14/11/2020 20:34
נשלח ב-14/11/2020 18:57
אולי נדבקת בוירוס החמות, נפוץ מאוד אצל גברים נשואים.. (אתה אולי במקרה החתן החוצפניאק של רמות צאלמר?)
נשלח ב-13/11/2020 15:21
רודףסמלים כתב: למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק????? למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק?????
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-13/11/2020 14:59
למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק?????
למהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמההיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדקלמהלהיבדק?????
נשלח מהאנדרואיד שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 1 2 סך הכל 2 דפים.
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.