בית פורומים בחדרי חרדים

מה הסיפור עם ליצמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2020 19:44 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

פסתםנחמד כתב:
אויויויויו מסכנים... אתם מדברים כאילו כל היום החכים בשטיבלך ובבית קפה,
תפנימו, תכלב אין על הפוליטיקאים החרדים... החילונים היו מתים שיהיו להם כאל פוליטקאים שדואגים לציבור השולחים שלהם... אבל אתם תכינו חמוצים... זה טוב...

נשלח מהאנדרואיד שלי

החכי"ם החרדים אכן עובדים קשה, אבל לכאורה בעיקר לטובת ה"מויסדות" ושאר המימסד (למעט פינדרוס), עיין ערך ה"קנסות" למוסדות החינוך החרדיים שנתינתם וביטולם היו "באין כאחת" לעומת הקנסות של המון העם שיכול כמובן להיחנק אתם...

טובת המויסדעס (כמו שאתה קורא לזה) הוא טובת הציבור.
הקנסות של המוסדות היו נופלים על הציבור בסופו של דבר.

ההבדל היחיד, זה שבקנסות של יחיד, אנשים יכולים לעמוד בהם, אם זה 500 שקלים או 1000 שקלים.

המוסדות לא יכולים לעמוד בקנסות של 25,000 שקלים, ולכן עם כל הכבוד, זה יותר חשוב מהקנסות של היחידים.

להורים יותר חשוב שהמוסדות יפעלו כתיקונם מאשר פה ושם לשלם קנס של כמה מאות שקלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 20:30 לינק ישיר 

הריקבון אינו מתחיל בחברי הכנסת החרדים, אלא באלה שמחליטים להכליל אותם ברשימה לכנסת, כך, שתוצאה אחרת אינה סבירה בעליל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 20:44 לינק ישיר 

למר תמניא, אני מדבר על הקנסות של 5 אלף שגם הם בוטלו ברגע נתינתם, 5 אלף לחלק להרבה הורים זה הרבה יותר מאשר 500 לאדם קשה יום שיצא שנייה החוצה לראות את הגשם בלי מסיכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 20:46 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

למר תמניא, אני מדבר על הקנסות של 5 אלף שגם הם בוטלו ברגע נתינתם, 5 אלף לחלק להרבה הורים זה הרבה יותר מאשר 500 לאדם קשה יום שיצא שנייה החוצה לראות את הגשם בלי מסיכה...

אתה צודק אבל אין מה לעשות.

המויסדעס הן טובת הכלל והיחיד נדחה מפניהם.

אם יש משהו בעייתי במוסדות זה צורת החיים ורכבי השרד של המנהלים, אבל גם על זה אין מה לעשות. כל זמן שהמוסד מתופעל זה שווה גם את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 23:40 לינק ישיר 

בעלי המוסדות נהנים מגביית שכר לימוד ענק בטענת גזירות לפיד ומאידך מתקציב ענק בטענת ביטול גזירות לפיד בממשלת נתיהו, החכי"ם והעסקנים מפרכסין אלו את אלו, ואנו ההורים סופגים את כל הרפש, ובבוא היום נצביע ונקיים את הקול קורא, כי כך הצטוינו, וחבל שהחכי"ם מנצלים את רצוננו הטוב לשמוע בקול דברי חכמים לצרכיהם האישיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה הסיפור עם ליצמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.