בית פורומים בחדרי חרדים

לא לחיסון בכפייה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2020 09:58 לינק ישיר 

ובלי קשר, אין מי שיסבר את אוזנו של ההזוי שכתב את הפוסט בראש האשכול, (זה שחושב שהוא מתאים להיות ראש ממשלה) וחבר כותביו\ניקיו\יועציו דכאן, שהוא, דעתו ודעתם מזמן לא רלוונטיים, ומעוררים גיחוך ורחמים במקרה הטוב, ורוגז מצד שני.
החלק היותר מרגיז הוא, הצורך שלהם להשרכיץ את השטויות שלהם בפורומים המכונים חרדים, כלכו לכם אל אשכולות מעשני הקנאביס, ומטורללי הימין, וחובבי קונספירציות השבבים של ביל גייטס, הם יאים לכם ואתם להם, יאללה תפסיקו לחפור, צריך להגיד במפורש,? פייגלין, והניקים שלו או שברשותו, יצאו מהאף, זה פשוט לא מעניין פה אף אחד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 10:05 לינק ישיר 

קודם כל לגבי יעילות, אם נחסן את אוכלוסיית הסיכון בלבד, אמנם לא נמגר את הוירוס, אבל הוא יהפך מוירוס קטלני שגורם לאלפי נפטרים בשנה, לאחד שיגרום להרבה הרבה פחות (בהנחה של 94% יעילות)

במצב התיאורטי, בו כולם מתחסנים, יחסכו גם מאות הנפטרים הפוטנציאלים.

לגבי אתיקה, יש מספר כלשהו שהחל ממנו זה כן סביר לחייב בחיסון (50% תמותה זה סביר?) השאלה היא מה המספר הזה. לתחושתי, הסיכון לצעירים לא מצדיק את זה, אבל לא יודע איך למדוד את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 10:53 לינק ישיר 
מצדרביעי

דבר_תורה כתב:
ובלי קשר, אין מי שיסבר את אוזנו של ההזוי שכתב את הפוסט בראש האשכול, (זה שחושב שהוא מתאים להיות ראש ממשלה) וחבר כותביו\ניקיו\יועציו דכאן, שהוא, דעתו ודעתם מזמן לא רלוונטיים, ומעוררים גיחוך ורחמים במקרה הטוב, ורוגז מצד שני.
החלק היותר מרגיז הוא, הצורך שלהם להשרכיץ את השטויות שלהם בפורומים המכונים חרדים, כלכו לכם אל אשכולות מעשני הקנאביס, ומטורללי הימין, וחובבי קונספירציות השבבים של ביל גייטס, הם יאים לכם ואתם להם, יאללה תפסיקו לחפור, צריך להגיד במפורש,? פייגלין, והניקים שלו או שברשותו, יצאו מהאף, זה פשוט לא מעניין פה אף אחד. 

רצוי לדבר בשם עצמך (אפרופו שיגעון גדלות), בכל מקרה, להגיד על מי שיש לו 150 אלף עוקבים בפייסבוק ש"דעתו לא מעניינת אף אחד" זה קצת מגוחך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 11:03 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:

קודם כל לגבי יעילות, אם נחסן את אוכלוסיית הסיכון בלבד, אמנם לא נמגר את הוירוס, אבל הוא יהפך מוירוס קטלני שגורם לאלפי נפטרים בשנה, לאחד שיגרום להרבה הרבה פחות (בהנחה של 94% יעילות)

לגבי אתיקה, יש מספר כלשהו שהחל ממנו זה כן סביר לחייב בחיסון (50% תמותה זה סביר?) השאלה היא מה המספר הזה. לתחושתי, הסיכון לצעירים לא מצדיק את זה, אבל לא יודע איך למדוד את זה.

איזה סיכון? קצת כאב ראש 4% וכאב קל באיזור החיסון 12%
כאב זה לא סיכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 11:25 לינק ישיר 

שיעשו שכל מי שיחסן את ילדיו, יקבל קצבת ילדים מוגדלת, ושלום על ישראל,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 11:26 לינק ישיר 

מושגים כתב:

כאב זה לא סיכון.

התכוונתי לסיכון מהוירוס, לא מהחיסון.

הוירוס לא מסוכן לצעירים ובריאים. בהנחה של 94% יעילות לחיסון, מספיק שאוכלוסיית הסיכון תתחסן, בלי שהצעירים יתחסנו בכלל, כדי לחתוך את נתוני התמותה בכמעט 94% (כמעט, בגלל שלא רק אוכלוסיית הסיכון נפטרת).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 11:35 לינק ישיר 

מושגים כתב:

עדייןבגלות כתב:

כאב זה לא סיכון.

אם אתה כל כך בטוח שאין סיכון, אז למה לדעתך לוקח שנים עד שמאשרים חיסון להפצה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 11:41 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

עדייןבגלות כתב:

כאב זה לא סיכון.

אם אתה כל כך בטוח שאין סיכון, אז למה לדעתך לוקח שנים עד שמאשרים חיסון להפצה?

דווקא בגלל זה אני כל כך בטוח בחיסון!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2020 23:59 לינק ישיר 

מושגים כתב:

עדייןבגלות כתב:

כאב זה לא סיכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בורות לשמה
הגוף הוא לא ממש משוואה מתמטית ידועה מראש
אין לדעת איזה השלכות ארוכות טווח עלולות להיות לחיסון מהסוג הרשלני והמהיר הזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2020 00:09 לינק ישיר 

מהיר כן, רשלני ממש לא.

אם אותו רופא שאני סומך עליו בכל ענין רפואי אחר, יאמר לי שהחיסון בטוח, אתחסן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2020 02:03 לינק ישיר 
דבר_תורה

מצדרביעי כתב:

רצוי לדבר בשם עצמך (אפרופו שיגעון גדלות), בכל מקרה, להגיד על מי שיש לו 150 אלף עוקבים בפייסבוק ש"דעתו לא מעניינת אף אחד" זה קצת מגוחך...

א. אני מקוה שהעוקבים שלו, הם לא כמו שלל הניקים שלו כאן.

ב. הבנת הנקרא היא תכונה בסיסית, כתבתי שהוא לא מענין  פ ה אף אחד, פורום של אנשים חרדים, שאת קולתינו אתם מנסים לקושש בטכניקות כל כך לא מתוחכמות ומגוחכות, שככל הנראה לא יצליח האיש ניקיו ושלוחיולתפוס אי פעם

סליחה על האמת הנוקבת, אבל רק חרדי מבטן ומלידה, או לכל הפחות מי שחונך באוירה חרדית, מבין כמה פאטתי ועלוב הניסיון להשיג את הקולות, או להביע כאן את דעותיו המשימות במקרה הטוב, מצחיקות במקרה היותר טוב ולפעמים אפילו מרגיזות.

אגב צדיק, מנין העוקבים בפיסבוק, לא קשור לשם ענין שכתבתי, מזיז לאנשים פה ממש כמו 75 אלף עוקבים שיש לאורן זריף, או מעל מאה אלף עוקבים שיש לרני רהב, ועוד ועוד, יצורים שהם מכונים (מצמש כמו הגורו שלך, פייגלין) בפי המון העם ליצנים, 

קאפיש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2020 08:26 לינק ישיר 

זו מדינה דמוקרטית, הכל מותר, עבודה זרה וגילוי עריות, שפיכות דמים גם בדרך, המתת חסד, התאבדות וכו'. לכן גם על חיסון שבו המחיר הוא אפסי לעומת התועלת לרבים - בדיני נפשות - הכפיה נחשבת לא מתאימה. מה לנו החרדים ול'דמוקרטיה' זו?

ואגב, גם לי נמאס מהגיגיו של אותו שוטה, בינתיים כל מה שהוא כותב הוא תמיד חינוך לערכים חילוניים, בין אם הוא צודק בהם בין אם לאו. אבל את זה אני מוכן להקריב עבור הדמוקרטיה.. שיכתוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2020 08:34 לינק ישיר 

מי שיקח את החיסון יעלה על ה"תיבת נח" .
מי שלא, ישאר בחוץ,ידביק איש רעהו ותעלו בסערה השמימה . למי איכפת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 22/11/2020 08:34:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2020 08:59 לינק ישיר 

חיסון העדר יקדים את החיסון.

מעשה ידיו מבלין אותו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2020 10:27 לינק ישיר 

באיטליה המחוז שסבל הכי הרבה בגל הראשון הוא זה שיש בו גם עכשיו הכי הרבה תחלואה, בניו יורק השכונות החרדיות עמדו במוקד המגפה בגל הראשון ועכשיו, בני ברק והאזורים החרדיים כיכבו בשני הגלים בארץ, כנראה שלא כל כך קל להגיע לחיסוניות עדר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא לחיסון בכפייה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.