| נשלח ב-23/11/2020 00:03 |
|
| |
מקבל ע"ע בל"נ לפתוח אשכול על אולמרט לעיתים קרובות
תראו. האיש שבר לי את הלב.
אדם שמוכן לספוג כל כך הרבה קללות, העיקר שידברו עליו ויאייתו את שמו.
כשרואים את זה, מבינים את ההלכה של "סוס לרכב עליו".
אני חושב שראוי לעשות חסד עם אותו זקן אשמאי אומלל, ולפתוח עליו אשכולות מדי פעם.
רק לישראל פריי מגיע?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 12:49 |
|
| |
hhaavv
| ניוטרל כתב: |  | | קרצטיונא כתב: |  | אגב, צמרמורת עוברת כשאני חושב שחולה נפש ועבריין זה היה ראש ממשלתנו.... |
|
אבל הוא מינה את דניאל פרידמן, שהחל לנדנד את הפצ"ץ...
|
|
דניאל פרידמן היה ממקימי שינוי הידועה לשימצה וטען שהוא בעד הגבלת כוחו של בג"ץ בכל התחומים מלבד בתחום הדת, בו לדעתו כן ראוי שבג"ץ יגביל את החוקים הדתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 22:09 |
|
| |
ממש לא ראוי ולא נכון. ר' צבי פרידמן הוא ת"ח ויר"ש, וזה שקבוצת מחרחרי מדון עושה עליו סיבוב,לא מצדיק לבזותו.
אתה יכול מצידי לפתוח על מנהל ישיבת פוניבז, אם תרצה, אבל אתה יכול לגבות ממנו תשלום עבור זה, אז בשבילך חבל שתעשה את זה בחינם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 20:47 |
|
| |
אם תתמיד בזה, אני אשתדל גם לפתוח על הפ"ץ...(הרב צבי פרידמן)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 15:48 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | אולמרד פשוט רואה בעיני רוחו איך ביבי הולך להביא אותו לארץ דקה לפני הבחירות ועיניו כלות.
לא. לא מזה עיניו כלות.
עיניו כלות מזה שראש ממשלה ישראלי אחד ישב בכלא,וכולם הנידו בראשם ואמרו "טוב, פושע, שישב בכלא" (חוץ כמובן מכל חבריו לבית ידיעות אחרונות +בן כספית שמיררו בבכי, אבל זה לא ממש עניין את מישהו חוץ מהכותבים עצמם)
וכנגד ראש ממשלה אחר מוגש כתב אישום,שלוש (עוד מעט ארבע) מערכות בחירות, הפגנות מכל הכיוונים, קרע בעם שמכניס את רצח רבין בכיס הקטן.
מה יעשה הילד ולא יצא לו העיניים???..
תוקן על ידי אויויוי ב- 23/11/2020 09:07:34 |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 13:54 |
|
| |
| קרצטיונא כתב: |  | אגב, צמרמורת עוברת כשאני חושב שחולה נפש ועבריין זה היה ראש ממשלתנו.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 09:02 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | אולמרד פשוט רואה בעיני רוחו איך ביבי הולך להביא אותו לארץ דקה לפני הבחירות ועיניו כלות. |
|
לא. לא מזה עיניו כלות.
עיניו כלות מזה שראש ממשלה ישראלי אחד ישב בכלא,וכולם הנידו בראשם ואמרו "טוב, פושע, שישב בכלא" (חוץ כמובן מכל חבריו לבית ידיעות אחרונות +בן כספית שמיררו בבכי, אבל זה לא ממש עניין את מישהו חוץ מהכותבים עצמם)
וכנגד ראש ממשלה אחר מוגש כתב אישום,שלוש (עוד מעט ארבע) מערכות בחירות, הפגנות מכל הכיוונים, קרע בעם שמכניס את רצח רבין בכיס הקטן.
מה יעשה הילד ולא יצא לו העיניים???..
תוקן על ידי אויויוי ב- 23/11/2020 09:07:34
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 08:58 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
הבעיה שאולמרט לא נכנס לבחדרי . פריי כן . ואפילו יש לו פה ניק יחצני שבעזרתו הוא פותח על עצמו אשכולות (; נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז שמישהו ייצור קשר עם אולמרט ויגלה לו את בחדרי.מה הבעיה. זה יכול לשנות לו את החיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 05:59 |
|
| |
אולמרד פשוט רואה בעיני רוחו איך ביבי הולך להביא אותו לארץ דקה לפני הבחירות ועיניו כלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 01:45 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | מקבל ע"ע בל"נ לפתוח אשכול על אולמרט לעיתים קרובות
תראו. האיש שבר לי את הלב.
אדם שמוכן לספוג כל כך הרבה קללות, העיקר שידברו עליו ויאייתו את שמו.
כשרואים את זה, מבינים את ההלכה של "סוס לרכב עליו".
אני חושב שראוי לעשות חסד עם אותו זקן אשמאי אומלל, ולפתוח עליו אשכולות מדי פעם.
רק לישראל פריי מגיע? |
|
הבעיה שאולמרט לא נכנס לבחדרי . פריי כן . ואפילו יש לו פה ניק יחצני שבעזרתו הוא פותח על עצמו אשכולות (; נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 01:36 |
|
| |
אגב, צמרמורת עוברת כשאני חושב שחולה נפש ועבריין זה היה ראש ממשלתנו....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 01:35 |
|
| |
רעיון יפה לחסד של אמת, לארגן כל יום מנת צומי לחולי נפש הזקוקים לה.
אולמרט, ישראל פריי, דב הלברטל
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול