| נשלח ב-23/11/2020 07:19 |
|
| |
הגבאי אליעזר וינד חטף על הראש חבלז
כן אני דן את הרבי לכף זכות בכל נושא הקורונה הוא פשוט לא שולט על עצמו אני כמו הרבה מחברי חיתנתי בן והזמנתי תור להיכנס לקודש לרבי מבעלזא שליט״א עם בני החתן נ״י כמובן שההמתנה להיכנס זה דבר רגיל הרבי חזר מניחום אבלים באשדוד אצל בני האדמו״ר מפיצבורג שאני ועוד עשרים מחותנים ממתינים בחדר קבלת קהל הגבאי אליעזר וינד הכניס את כולנו לחדר אני למזלי הייתי החמישי בתור רק שדרכה רגלי בכניסה פשוט הרבי התחיל לצעוק על אליעזר וינד ביקשתי רק שלוש חתנים תוציא את כולם רק שלוש מה אתה מביא לי פה עשרים בקבוקי יין ומטבעות ושוב צועק לרגע חשבתי שניכנסתי למחלקה סגורה אבל התחלתי להבין שהרבי כבר לא שולט על מעשיו ר״ל מדובר ביהודי עייף שכבר אין לו כוח לכלום מצב הנפשי שלו קשה פשוט עייף מהחיים אבל בחוץ החסידים אמרו לי זה כל יום הצעקות והעצבים מי יודע מה הרבי רואה בשמיים ואנחנו לא יודעים ניזכרתי במורי ורבי הראש ישיבה ז״ל שאמר שרבי יזרוק שטרימל לגובה החסידים יתפסו ויצעקו גזירה בשמיים והליטאי פשוט יביא פסיכיאטר שאולזון
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 00:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 00:24 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | mail כתב: |  | מה העניין להתנפל על שאולזון, אפשר לנתח אותו ענינית כמו שעושה הניק החביב "איש חשוב", השאלה אם האדמו"ר נהיה חסר סבלנות ברמה כזאת שהוא מאבד את העשתונות, או שזה סתם השמצה בסגנון הידוע של שאולזון, לא קשור אם הוא אנס או מוסר שיעור בדף היומי. פשוט להתייחס עניינית. |
|
"החביב"
|
|
זה בסדר, גם אתה "חביב" עלי..
ותודה mail
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 19:13 |
|
| |
המנוול הזה הוא מוקצה מחמת מיאוס בכל העולם, ורק כאן מדברים ממנו ולא מתביישים אפילו לצטט אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 19:10 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
תגידו, אתם עוד מתייחסים לשאולזונה???
|
|
אכן בושה וחרפה. מי שרוצה לנסות ובדרך אגב לחסל חשבון, למשל עם השכן/נה שלו (במיוחד אם הוא חסיד סדיגורה או אנטי פינטו....) יכול לעשות זאת לנכון בכל רגע דרך השירותים הציבורי של שאולזון פוי. גועל נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 18:59 |
|
| |
| mail כתב: |  | מה העניין להתנפל על שאולזון, אפשר לנתח אותו ענינית כמו שעושה הניק החביב "איש חשוב", השאלה אם האדמו"ר נהיה חסר סבלנות ברמה כזאת שהוא מאבד את העשתונות, או שזה סתם השמצה בסגנון הידוע של שאולזון, לא קשור אם הוא אנס או מוסר שיעור בדף היומי. פשוט להתייחס עניינית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 18:48 |
|
| |
מה העניין להתנפל על שאולזון, אפשר לנתח אותו ענינית כמו שעושה הניק החביב "איש חשוב", השאלה אם האדמו"ר נהיה חסר סבלנות ברמה כזאת שהוא מאבד את העשתונות, או שזה סתם השמצה בסגנון הידוע של שאולזון, לא קשור אם הוא אנס או מוסר שיעור בדף היומי. פשוט להתייחס עניינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 17:57 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | לפני כשנה שאולזון הביא סרטון שרואים איך הרבי בפנים זועפות מעיף מראשו את המגבעת ומטיח אותה על השולחן. |
|
נו, ומה היה בסוף? התברר שזה סרטון מזויף? |
|
אני יכול לספר מה שבעלזער חסיד הסביר לי על הסרטון עם השטריימל, זה שניגש לתת את היד היה זקוק לישועה כי היה חשוך ילדים, והרבי פעל בשבילו במעשה הזה ישועה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 17:50 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | פעם הביאו כאן צילומים מהספר שכתבה הפילגש הגויה ששאולזון אנס אותה, שם היא מספר על מעשיו הטובים. אולי כדאי להעלות אותם שוב כאן כדי שהדור הצעיר יראה באיזה מנוול מדובר.
|
|
לא בא להגן על שאולזון זכותו יגון ואנחה. אבל בדיון על רמה צריך להביא סימוכין, שאולזון אנס?! האם זה הוכח? הוא נעצר? נחקר? ישב בכלא? לספר סיפורים כל אחד יכול, *גם שאולזון יודע לספר סיפורים, ראיתי את זה כשסיקר אירועים בויזניץ ראיתי את הפרשנות המעוותת האינטרסנטית והחד צדדית שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 17:22 |
|
| |
תגידו, אתם עוד מתייחסים לשאולזונה???
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 15:46 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | לפני כשנה שאולזון הביא סרטון שרואים איך הרבי בפנים זועפות מעיף מראשו את המגבעת ומטיח אותה על השולחן. |
|
נו, ומה היה בסוף? התברר שזה סרטון מזויף?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 15:08 |
|
| |
20 חתנים במכה אחת, כל האדמורי"ם והגבאים היו רוצים את הבעיות האלו, אזעלכע צרות פאר אלע ערות
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 14:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 14:18 |
|
| |
פעם הביאו כאן צילומים מהספר שכתבה הפילגש הגויה ששאולזון אנס אותה, שם היא מספר על מעשיו הטובים. אולי כדאי להעלות אותם שוב כאן כדי שהדור הצעיר יראה באיזה מנוול מדובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 13:46 |
|
| |
לפני כשנה שאולזון הביא סרטון שרואים איך הרבי בפנים זועפות מעיף מראשו את המגבעת ומטיח אותה על השולחן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 13:32 |
|
| |
התשפוכת הארסית, יום אחרי יום ולאורך תקופה ארוכה, של שאולזון על הינוקא מסדיגורא , עוברת כל גבול! החד צדדיות זועקת לשמיים. מצד אחד להשחיר את הינוקא ומצד שני להאדיר את מש"י. כל פיפס של מש"י מצולם ומתועד לחיוב.... ממש הגזמה. כי: 'אוהב כסף לא ישבע כסף' . למש"י ולרבנית לא חסר כסף.
|
|
|
|
|