נכון, אבל לא ב-100%, כמו שלהבדיל לפעמים ערבים "תשושי נפש" משום מה מנסים דווקא לרצוח יהודים (כנראה מחלת נפש מיוחדת), ככה גם (להבדיל שוב) בפלגים מסוימים מאוד "תשושי הנפש" שורפים בובות של חיילים, מתחבקים עם אחמדינג'אד וכיו"ב,
נשלח ב-26/11/2020 20:31
אלה שתולים בובות של בני אדם עושים זאת למרות היותם חרדים, לא בגלל היותם. בדיוק כמו שחילוני של"ע מאושפז במוסד לתשושי נפש זה לא בהכרח בגלל שהוא חילוני.
למה בכלל לענות? מישהו בכלל רואה כאן שאלה?? אז יש כאלו ששורפים דגל... מה אכפת לך? מפריע לך? הדגל הוא בן אדם? הוא בעל חיים? הוא רכוש שלך? גם כן "שאלה". עכשיו כ-ל החרדים צריכים לעמוד דום ולענות לאיזה חילוני מבוהם על שתיים למה יש איזה דוס שחור ששריפת הדגל עושה לו נעים... מצחיק.
אף אחד לא צריך "לעמוד דום" אבל חלק גדול מהחילונים מרגישים כששורפים דגל שמזלזלים במה שיקר להם, וודאי כשתולים בובות של חיילי צה"ל מתוך כפיות טובה... כשחלקם בטוחים בטעות שמדובר במיינסטרים החרדי זה גורם להם לרתיעה וביקורת גדולים על החרדים...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 26/11/2020 18:31:35
נשלח ב-26/11/2020 18:10
אני עכשיו עובד במוסד ומתלבש כמו חילוני.
כשהחרדים מתלוננים על מה שהחילונים עושים אני לא מרגיש אשם, וזה לא גורם לי לאי נוחות.
צד רביעי, גם אתה לא צריך להרגיש אי נוחות כשמדברים על חרדים.
למה בכלל לענות? מישהו בכלל רואה כאן שאלה?? אז יש כאלו ששורפים דגל... מה אכפת לך? מפריע לך? הדגל הוא בן אדם? הוא בעל חיים? הוא רכוש שלך? גם כן "שאלה". עכשיו כ-ל החרדים צריכים לעמוד דום ולענות לאיזה חילוני מבוהם על שתיים למה יש איזה דוס שחור ששריפת הדגל עושה לו נעים... מצחיק.
לילה טוב, נראה לי שכל אחד שברגע של חולשה נכנס לויכוח עם טוקבקיסטים ברשת, שמע תמיד את הטענה נגד "החרדים ששורפים דגלי ישראל" "בובות של חיילי צה"ל" וכיו"ב. נראה שעכשיו יש מענה ברור ופשוט גם עבור אותם בורים שלימודי הליב"ה המהוללים לא הפכו אותם למספיק חכמים בלשון המעטה... התשובה הולכת ככה, כל החילונים קשורים ללינק שאביא בהמשך, הרבה יותר ממה שכל החרדים 'קשורים לנטורי קרתא, הנה הלינק: