| נשלח ב-27/11/2020 10:31 |
|
| |
היתכן בימי הקורונה אדמו"ר משכיר ביהמ"ד במחיר מופקע???
כבר נכתב על מנהלי מוסדות שמנצלים את מצוקת הקורונה וגובים מחיר מופקע ביותר על עריכת שמחות בחצרם, וכך יוצא שמחותנים נאלצים לשלם הון כפול ומכופל על חתונה למאה מוזמנים שעולה על מחיר של ארבע מאות מוזמנים באולם רגיל בימי שגרה, אבל מה יעשה הבן ולא יחטא, רבים ממנהלי המוסדות מוכרים כגנבים וכנצלנים על חשבון הציבור,
אבל הפעם אני מדבר על אדמו"ר מבית שמש, שלעת עתה לא אנקוב בשמו, אבל אני מניח שהוא מודע למעללי אנשיו, המשכיר את בית הכנסת שלו לעריכת חתונות במחיר של 13,000 ש"ח לערב ! סכום שאיתו אפשר לשכור גם אולם בארמונות חן וגם בארמונות פרידמן,
בשביל זה אתה רבי ? קיבלת קרקע בהקצאה, אתה לא משלם מיסים, תיקח 8000 ש"ח לערב, גם תרויח טוב, אתה מנצל את הנתון שאתה חוסה בצל סיקיריקים והמשטרה מפחדת להיכנס לשם, אתה משלם לפחות דמי חסות לאותם סיקיריקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 15:53 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מעריך שהתכוון לאדמור ששמו בר"ת ב.ש.ה. אבל אולי טועה והוא מנדב את בית מדרשו בחינם לטובת הכלל.
אמת ויציב, הר"ת הוא משרש 'בושה' על המחיר שהוא לוקח,, הוא לא מנדב שום בית מדרש בחינם לטובת הכלל, הוא סוחר בבית מדרשו, אין שום ענין להלשין לעירייה ולמשטרה (בפרט שחותנו מחה בחריפות נגד המלשינים) זה בסך הכל יזיק למחותנים שהזמינו את הביהמ"ד לשבועות הקרובים וכבר שילמו מחיר מופקע מחוסר ברירה העיקר שתהיה כבר חתונה, אבל ה"רבי" הזה, כדאי שיתחשב ולא יפקיע שערים בעת מצוקה, |
|
למה יש לי הרגשה שיש לך משהו נגדו ללא קשר למחירים שהוא לוקח? לא רוצה אל תקח אצלו חתונה כבר כתבו פה שהוא לא מונח בכלל בעניני ביזנעס ואתה ממשיך ללכלך עליו תסגור איתו בשקט את כל המריבות שיש לך ארור מכה רעהו בסתר ואמר כל העם אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 12:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 12:33 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | |
|
הוא מונח ראשו ורובו בתורה ועבודה ובעזרה לעדת אלפי חסידיו ומעריציו. אין לו מושג בצורת מטבע, ודאי שלא בסכום כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 12:31 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | לא הייתי מגדיר זאת גנבים, זה עניין של ביקוש והיצע. יותר כמו ניצול הזדמנויות. אם היו עושים את זה ליד ביתך, בטוח שהיית מגיב אחרת... מדובר בגזל של רכוש ציבורי (גן העיר), פרטי (חניות של דיירים) וגזל שינה (רעש הרמקולים מעבר לעוצמה ושעות המקובלות) |
|
פותח האשכול דיבר על בית כנסת פרטי בבית שמש ולא על גן עירוני / חניות פרטיות וכו'. במקרה שאתה מציין ללא ספק שזה גזל למהדרין מן המהדרין ומחותנים שלוקחים מקום כזה עדיף שיחתנו ברבנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 12:18 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | לא הייתי מגדיר זאת גנבים, זה עניין של ביקוש והיצע. יותר כמו ניצול הזדמנויות. |
|
אם היו עושים את זה ליד ביתך, בטוח שהיית מגיב אחרת... מדובר בגזל של רכוש ציבורי (גן העיר), פרטי (חניות של דיירים) וגזל שינה (רעש הרמקולים מעבר לעוצמה ושעות המקובלות)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 10:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 10:10 |
|
| |
כל אחד מנצל אפשרות להרויח ועל כך בדיוק אמרו אל תדון את האדם עד ש..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 00:17 |
|
| |
בונדמן
| muki28 כתב: |  | | מעריך שהתכוון לאדמור ששמו בר"ת ב.ש.ה. אבל אולי טועה והוא מנדב את בית מדרשו בחינם לטובת הכלל. |
|
אמת ויציב, הר"ת הוא משרש 'בושה' על המחיר שהוא לוקח,, הוא לא מנדב שום בית מדרש בחינם לטובת הכלל, הוא סוחר בבית מדרשו, אין שום ענין להלשין לעירייה ולמשטרה (בפרט שחותנו מחה בחריפות נגד המלשינים) זה בסך הכל יזיק למחותנים שהזמינו את הביהמ"ד לשבועות הקרובים וכבר שילמו מחיר מופקע מחוסר ברירה העיקר שתהיה כבר חתונה, אבל ה"רבי" הזה, כדאי שיתחשב ולא יפקיע שערים בעת מצוקה,
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 23:16 |
|
| |
לא הייתי מגדיר זאת גנבים, זה עניין של ביקוש והיצע. יותר כמו ניצול הזדמנויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 23:03 |
|
| |
גנבים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 22:17 |
|
| |
מעריך שהתכוון לאדמור ששמו בר"ת ב.ש.ה. אבל אולי טועה והוא מנדב את בית מדרשו בחינם לטובת הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 21:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 21:09 |
|
| |
ע"י שהיו בהם דלטורין היו נופלין
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 19:00 |
|
| |
טשכנוב ברמת שלמה בירושלים בנין שקיבלו ממפעל הפיס עבור ישיבה,,,,ישיבה אין,,, אבל יש כל לילה חתונה במחיר של 20.000 ש"ח לאולם ריק
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 09:40 |
|
| |
פלדלפי
| בונדמן כתב: |  | כבר נכתב על מנהלי מוסדות שמנצלים את מצוקת הקורונה וגובים מחיר מופקע ביותר על עריכת שמחות בחצרם, וכך יוצא שמחותנים נאלצים לשלם הון כפול ומכופל על חתונה למאה מוזמנים שעולה על מחיר של ארבע מאות מוזמנים באולם רגיל בימי שגרה, אבל מה יעשה הבן ולא יחטא, רבים ממנהלי המוסדות מוכרים כגנבים וכנצלנים על חשבון הציבור,
אבל הפעם אני מדבר על אדמו"ר מבית שמש, שלעת עתה לא אנקוב בשמו, אבל אני מניח שהוא מודע למעללי אנשיו, המשכיר את בית הכנסת שלו לעריכת חתונות במחיר של 13,000 ש"ח לערב ! סכום שאיתו אפשר לשכור גם אולם בארמונות חן וגם בארמונות פרידמן,
בשביל זה אתה רבי ? קיבלת קרקע בהקצאה, אתה לא משלם מיסים, תיקח 8000 ש"ח לערב, גם תרויח טוב, אתה מנצל את הנתון שאתה חוסה בצל סיקיריקים והמשטרה מפחדת להיכנס לשם, אתה משלם לפחות דמי חסות לאותם סיקיריקים? |
|
אם זה קרקע בהקצאה אז תדווח ללשכה המשפטית בעיריה ... הם כבר יטפלו בו
|
|
|
|
|