בית פורומים בחדרי חרדים

היתכן בימי הקורונה אדמו"ר משכיר ביהמ"ד במחיר מופקע???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2020 10:31 לינק ישיר 
היתכן בימי הקורונה אדמו"ר משכיר ביהמ"ד במחיר מופקע???

כבר נכתב על מנהלי מוסדות שמנצלים את מצוקת הקורונה וגובים מחיר מופקע ביותר על עריכת שמחות בחצרם, וכך יוצא שמחותנים נאלצים לשלם הון כפול ומכופל על חתונה למאה מוזמנים שעולה על מחיר של ארבע מאות מוזמנים באולם רגיל בימי שגרה, אבל מה יעשה הבן ולא יחטא, רבים ממנהלי המוסדות מוכרים כגנבים וכנצלנים על חשבון הציבור, 

אבל הפעם אני מדבר על אדמו"ר מבית שמש, שלעת עתה לא אנקוב בשמו, אבל אני מניח שהוא מודע למעללי אנשיו, המשכיר את בית הכנסת שלו לעריכת חתונות במחיר של 13,000 ש"ח לערב ! סכום שאיתו אפשר לשכור גם אולם בארמונות חן וגם בארמונות פרידמן, 

בשביל זה אתה רבי ? קיבלת קרקע בהקצאה, אתה לא משלם מיסים, תיקח 8000 ש"ח לערב, גם תרויח טוב, אתה מנצל את הנתון שאתה חוסה בצל סיקיריקים והמשטרה מפחדת להיכנס לשם, אתה משלם לפחות דמי חסות לאותם סיקיריקים? 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 15:53 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
מעריך שהתכוון לאדמור ששמו בר"ת ב.ש.ה. אבל אולי טועה והוא מנדב את בית מדרשו בחינם לטובת הכלל.

אמת ויציב, הר"ת הוא משרש 'בושה' על המחיר שהוא לוקח,, הוא לא מנדב שום בית מדרש בחינם לטובת הכלל, הוא סוחר בבית מדרשו,  אין שום ענין להלשין לעירייה ולמשטרה (בפרט שחותנו מחה בחריפות נגד המלשינים) זה בסך הכל יזיק למחותנים שהזמינו את הביהמ"ד לשבועות הקרובים וכבר שילמו מחיר מופקע מחוסר ברירה העיקר שתהיה כבר חתונה, אבל ה"רבי" הזה, כדאי שיתחשב ולא יפקיע שערים בעת מצוקה, 

למה יש לי הרגשה שיש לך משהו נגדו ללא קשר למחירים שהוא לוקח?
לא רוצה אל תקח אצלו חתונה
כבר כתבו פה שהוא לא מונח בכלל בעניני ביזנעס ואתה ממשיך ללכלך עליו
תסגור איתו בשקט את כל המריבות שיש לך
ארור מכה רעהו בסתר ואמר כל העם אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 12:54 לינק ישיר 

מבלי להיכנס לפרטים,
בכותרת, כנלענ"ד, היה צריך להוסיף "זהירות לשה"ר"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 12:33 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
השאלה עד כמה הרבי עצמו מונח בפרטים

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא מונח ראשו ורובו בתורה ועבודה ובעזרה לעדת אלפי חסידיו ומעריציו. אין לו מושג בצורת מטבע, ודאי שלא בסכום כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 12:31 לינק ישיר 

פיינרך כתב:
לא הייתי מגדיר זאת גנבים, זה עניין של ביקוש והיצע. יותר כמו ניצול הזדמנויות.
אם היו עושים את זה ליד ביתך, בטוח שהיית מגיב אחרת...
מדובר בגזל של רכוש ציבורי (גן העיר), פרטי (חניות של דיירים) וגזל שינה (רעש הרמקולים מעבר לעוצמה ושעות המקובלות)
פותח האשכול דיבר על בית כנסת פרטי בבית שמש ולא על גן עירוני / חניות פרטיות וכו'. במקרה שאתה מציין ללא ספק שזה גזל למהדרין מן המהדרין ומחותנים שלוקחים מקום כזה עדיף שיחתנו ברבנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 12:18 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אם היו עושים את זה ליד ביתך, בטוח שהיית מגיב אחרת...
מדובר בגזל של רכוש ציבורי (גן העיר), פרטי (חניות של דיירים) וגזל שינה (רעש הרמקולים מעבר לעוצמה ושעות המקובלות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 10:20 לינק ישיר 

השאלה עד כמה הרבי עצמו מונח בפרטים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 10:10 לינק ישיר 

כל אחד מנצל אפשרות להרויח ועל כך בדיוק אמרו אל תדון את האדם עד ש..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2020 00:17 לינק ישיר 
בונדמן

muki28 כתב:
מעריך שהתכוון לאדמור ששמו בר"ת ב.ש.ה. אבל אולי טועה והוא מנדב את בית מדרשו בחינם לטובת הכלל.

אמת ויציב, הר"ת הוא משרש 'בושה' על המחיר שהוא לוקח,, הוא לא מנדב שום בית מדרש בחינם לטובת הכלל, הוא סוחר בבית מדרשו,  אין שום ענין להלשין לעירייה ולמשטרה (בפרט שחותנו מחה בחריפות נגד המלשינים) זה בסך הכל יזיק למחותנים שהזמינו את הביהמ"ד לשבועות הקרובים וכבר שילמו מחיר מופקע מחוסר ברירה העיקר שתהיה כבר חתונה, אבל ה"רבי" הזה, כדאי שיתחשב ולא יפקיע שערים בעת מצוקה, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 23:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 23:03 לינק ישיר 

גנבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 22:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 21:41 לינק ישיר 

לה''ו. מיהו האדמו''ר? אנו במתח עצום.
שנייבאלג?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 21:09 לינק ישיר 

ע"י שהיו בהם דלטורין היו נופלין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 19:00 לינק ישיר 

טשכנוב ברמת שלמה בירושלים  בנין שקיבלו ממפעל הפיס עבור ישיבה,,,,ישיבה אין,,, אבל יש כל לילה חתונה במחיר של 20.000 ש"ח לאולם ריק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2020 09:40 לינק ישיר 
פלדלפי

בונדמן כתב:
כבר נכתב על מנהלי מוסדות שמנצלים את מצוקת הקורונה וגובים מחיר מופקע ביותר על עריכת שמחות בחצרם, וכך יוצא שמחותנים נאלצים לשלם הון כפול ומכופל על חתונה למאה מוזמנים שעולה על מחיר של ארבע מאות מוזמנים באולם רגיל בימי שגרה, אבל מה יעשה הבן ולא יחטא, רבים ממנהלי המוסדות מוכרים כגנבים וכנצלנים על חשבון הציבור, 

אבל הפעם אני מדבר על אדמו"ר מבית שמש, שלעת עתה לא אנקוב בשמו, אבל אני מניח שהוא מודע למעללי אנשיו, המשכיר את בית הכנסת שלו לעריכת חתונות במחיר של 13,000 ש"ח לערב ! סכום שאיתו אפשר לשכור גם אולם בארמונות חן וגם בארמונות פרידמן, 

בשביל זה אתה רבי ? קיבלת קרקע בהקצאה, אתה לא משלם מיסים, תיקח 8000 ש"ח לערב, גם תרויח טוב, אתה מנצל את הנתון שאתה חוסה בצל סיקיריקים והמשטרה מפחדת להיכנס לשם, אתה משלם לפחות דמי חסות לאותם סיקיריקים? 

אם זה קרקע בהקצאה אז תדווח ללשכה המשפטית בעיריה ... הם כבר יטפלו בו 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היתכן בימי הקורונה אדמו"ר משכיר ביהמ"ד במחיר מופקע???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext