| נשלח ב-28/11/2020 19:05 |
|
| |
חיסול דרמטי- אבי תוכנית הגרעין האיראני חוסל
בראיון עם שר ההגנה האירני הוא מסר פרטים חדשים על אופן חיסול מדען הגרעין מוחסן פח'ריזאדה. על פי דברי הגורם הבכיר זוג מתנקשים פתחו באש לעבר שיירת הרכבים בה נכח "אבי תוכנית הגרעין" ופצעו אותו אנוש. מהשתלשלות האירועים כפי שגולל השר האירני, כ-20 שניות לאחר תחילת הירי אירע פיצוץ ברכב בתופת בקרבת המקום. בשלב זה לא ברור אם הירי נמשך אחרי הפיצוץ, והחשודים נמלטו מהמקום. סוכנות הידיעות "מהר" מדווחת כי באירוע נהרגו גם שישה ממלוויו של הבכיר. פח'ריזאדה פונה במסוק אל בית החולים בבירה טהרן, שם נאלצו הצוותים הרפואיים לקבוע את מותו. כוחות הביטחון האירנים סגרו את הכביש בו אירע ההתנקשות לתנועה בניסיון לאתר את מבצעי החיסול.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 14:16 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
טמטום! במקום לרוצץ את ראשי הנחש. גדעו את ידו!!!  |
|
לה''ו. גם הקב''ה, גדע את רגליו של הנחש מאז עץ הדעת, ולא את ראשו... ואת, כדי שיאכל עפר, ויצטרך לזחול על הגחון.
|
|
|
|
לה''ו. זה בטוח . כידוע המימרא: ''כל פרסי, נחש ארסי''! נ.ב. כמובן הגויים, ולא חלילה יהודים מגולת פרס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 11:13 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
טמטום! במקום לרוצץ את ראשי הנחש. גדעו את ידו!!!  |
|
לה''ו. גם הקב''ה, גדע את רגליו של הנחש מאז עץ הדעת, ולא את ראשו... ואת, כדי שיאכל עפר, ויצטרך לזחול על הגחון. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 14:37 |
|
| |
|
|
לה''ו. גם הקב''ה, גדע את רגליו של הנחש מאז עץ הדעת, ולא את ראשו... ואת, כדי שיאכל עפר, ויצטרך לזחול על הגחון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 14:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 11:31 |
|
| |
| שדה9 כתב: |  | | כן יאבדו כל אויבך השם |
|
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 07:41 |
|
| |
איך מישהו כתב טוקבק בישראל היום? "אכן שבוע קשה. קודם מראדונה ועכשיו הפרסי הזה" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 07:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 06:54 |