| נשלח ב-30/11/2020 11:26 |
|
| |
המומחים מעיזים להמשיך לאיים בעוד אף תחזית שלהם לא התממשה
אם נסתכל אחורה מתחילת היוודע הדבר על נגיף שהתגלה בארץ סין הרחוקה, התחיל מסע הפחדה לא הגיוני, עם נבואות זעם וקשות לעיכול כאילו הנה בעוד כמה שבועות נספור עשרות אלפי מתים, בערים מרכזיות הוכנו מבעוד מועד מקררי ענק לאכסן את המתים, ובהמשך סגרו אותנו בלי שום התחשבות התנהגו בבכלל האזרחים בברוטליות ואכזריות לא מוכרת עד כה, ואז הגיע פסח ויום עצמאות ולג בעומר וחג השבועות וחופש הגדול וחגי תשרי, כשכל חג מלווה בהפחדות וגזירות משלו, והנה היום כמעט שנה ואין זכר לכל מה שסיפרו לנו, שום דבר לא קרה, חוץ משיסוי איש באחיו שזה לא קשור בשום צורה למגיפה לא קרה מאית האחוז ממה שכל המומחים למיניהם טענו, האיך ךהם מעיזים שוב עם האיומי סרק שלהם, מה מסתרר מאחורי כל זה? אני הקטן אין לי מושג קלוש מה קורה ובשביל מה כל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 00:31 |
|
| |
| סגנו_של כתב: |  |
ואני לתומי חשבתי שפותח האשכול מכוון לפרשנים שמדברים על אוטוטו בחירות מאז בחירות 2019 מועד א'..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 01:40 |
|
| |
| קסיו כתב: |  | המומחים מעיזים להמשיך לאיים בעוד אף תחזית שלהם לא התממשה
אם נסתכל אחורה מתחילת היוודע הדבר על נגיף שהתגלה בארץ סין הרחוקה, התחיל מסע הפחדה לא הגיוני, עם נבואות זעם וקשות לעיכול כאילו הנה בעוד כמה שבועות נספור עשרות אלפי מתים, בערים מרכזיות הוכנו מבעוד מועד מקררי ענק לאכסן את המתים, ובהמשך סגרו אותנו בלי שום התחשבות התנהגו בבכלל האזרחים בברוטליות ואכזריות לא מוכרת עד כה, ואז הגיע פסח ויום עצמאות ולג בעומר וחג השבועות וחופש הגדול וחגי תשרי, כשכל חג מלווה בהפחדות וגזירות משלו, והנה היום כמעט שנה ואין זכר לכל מה שסיפרו לנו, שום דבר לא קרה, חוץ משיסוי איש באחיו שזה לא קשור בשום צורה למגיפה לא קרה מאית האחוז ממה שכל המומחים למיניהם טענו, האיך ךהם מעיזים שוב עם האיומי סרק שלהם, מה מסתרר מאחורי כל זה? אני הקטן אין לי מושג קלוש מה קורה ובשביל מה כל זה. |
|
רוב התחלואה היא אצל הערבים מעל 62% !! יש 400 חולים קשה כולל כ180 מונשמים לערך . ולכן רואי השחורות האטומים וההזוים רוצים שבמסע הפחדות מרושע לעשות שוב סגר ?? בחנוכה ??, האם 85.000 עסקים שנסגרו ומליון מובטלים לא מספיקים להם ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 01:26 |
|
| |
hhaavv
| בונדמן כתב: |  | הרב יואב אלון היה מדען במכון וייצמן
|
|
אתה בטוח שכל צ'יזבט שמפורסם באתרים חרדיים אכן נכון? גוגל לא מכיר לא ד"ר ולא פרופסור בשם הזה במכון ווייצמן, מיטב חיפושיי גם לא חשפו פרסומים מדעיים מאדם כזה. אשתו היא אכן מדענית מכובדת, אבל לו טרם מצאתי סימוכין, ואני די מפקפק בנכונות התארים הללו. תקנו אותי אם אני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 00:32 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | בונדמן
מבלי להביע דיעה על החיסונים אם צריך לקחתם או לא, אבל ביתד של יום שלישי שעבר הם תקפו בחריפות את כל חובבי הקונספירציות למיניהם, כשבאחד המאמרים הם מצטטים את הרב אייכנשטיין ראש ישיבת יד אהרן שאמר שכל היושבי קרנות הללו הם דוברי הבלים וכיו"ב,
במחילה מכבוד תורתו של הראש ישיבה, הרב יואב אלון היה מדען במכון וייצמן בתחומים שאין להרב אייכנשטיין צל של מושג איך מאייתים אותם בכלל, עדיף שיתמקד בדברים שהוא מבין בהם, לפני שהוא מכתיר מדענים כיושבי קרנות,
תוקן על ידי בונדמן ב- 01/12/2020 00:11:33 |
|
מדען במכון ויצמן... מעניין, פתאום הרבנים לא יודעים ולא מבינים...רק המעדנים מבינים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2020 00:11 |
|
| |
בונדמן
מבלי להביע דיעה על החיסונים אם צריך לקחתם או לא, אבל ביתד של יום שלישי שעבר הם תקפו בחריפות את כל חובבי הקונספירציות למיניהם, כשבאחד המאמרים הם מצטטים את הרב אייכנשטיין ראש ישיבת יד אהרן שאמר שכל היושבי קרנות הללו הם דוברי הבלים וכיו"ב,
במחילה מכבוד תורתו של הראש ישיבה, הרב יואב אלון היה מדען במכון וייצמן בתחומים שאין להרב אייכנשטיין צל של מושג איך מאייתים אותם בכלל, עדיף שיתמקד בדברים שהוא מבין בהם, לפני שהוא מכתיר מדענים כיושבי קרנות,
תוקן על ידי בונדמן ב- 01/12/2020 00:11:33
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 20:42 |
|
| |
ואני לתומי חשבתי שפותח האשכול מכוון לפרשנים שמדברים על אוטוטו בחירות מאז בחירות 2019 מועד א'.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 19:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 18:32 |
|
| |
ילדי חיידר ובחורי ישיבה קטנה הצליחו להשתחל ולקבל אישור כתיבה בפורום???
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 13:54 |
|
| |
אם פותח האשכול היה שומר עוד קצת הוא וחבריו אז הוא היה יכול לפתוח אשכול כזה בכל יום ובאותיות קידוש לבנה . מה לעשות אבל הוא לא זכה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 13:45 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | גם אני חשבתי כך. השתוללתי בכיתה והרב'ה איים שאם לא אפסיק הוא ישלח אותי הביתה. הפסקתי והוא לא שלח. עכשיו הוא מעז להמשיך ולאיים בעוד שאף תחזית שלו לא התקיימה. רציתי לצאת בגשם ואמא שלי איימה שאם לא אקח מטריה אתרטב. לקחתי מטריה ולא התרטבתי. עכשיו היא מעזה להמשיך ולאיים בעוד שאף תחזית שלה לא התקיימה. זללתי בלי חשבון והרופא איים שאם לא אפסיק, הלב והסכרת ישתוללו. עשיתי דיאטה והם יציבים. עכשיו הוא מעז להמשיך ולאיים בעוד שאף תחזית שלו לא התקיימה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 12:26 |
|
| |
גם אני חשבתי כך. השתוללתי בכיתה והרב'ה איים שאם לא אפסיק הוא ישלח אותי הביתה. הפסקתי והוא לא שלח. עכשיו הוא מעז להמשיך ולאיים בעוד שאף תחזית שלו לא התקיימה. רציתי לצאת בגשם ואמא שלי איימה שאם לא אקח מטריה אתרטב. לקחתי מטריה ולא התרטבתי. עכשיו היא מעזה להמשיך ולאיים בעוד שאף תחזית שלה לא התקיימה. זללתי בלי חשבון והרופא איים שאם לא אפסיק, הלב והסכרת ישתוללו. עשיתי דיאטה והם יציבים. עכשיו הוא מעז להמשיך ולאיים בעוד שאף תחזית שלו לא התקיימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 12:14 |
|
| |
טרנד עולמי לאנרכיה באיצטלא של דאגה לציבור בלאק לייבס מאטר אנטיפה וכל שום וחניכה של השמאל הקיצוני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|