| נשלח ב-2/12/2020 19:33 |
|
| |
מה האינטרס של יאיר שרקי להשמיץ את החרדים?
משום מה עושה רושם שכל יום כשיאיר שרקי מגיע הביתה מבית הספר ואמא שלו אינה בבית או שלא הכינה לו ארוחת צהריים טעימה, אז הוא מוציא את כעסו על החרדים.... אין לי הסבר אחר לאובססיה שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2020 11:57 |
|
| |
לשים את יואלי קרויס איש החסד, מול הכתבלב שיא הרוע.. עכשיו רואים איזה ניגוד יש, וכמה רשעות יש לכתב תקשורתי ממוצע
אפשר להבין את הלחץ של שרקי ומעסיקיו למצוא תחלואה בציבור החרדי, יש לכם מושג כמה מבוכה זה לחילונים לשמוע שהצחלואה אצל החרדים דווקא נמוכה הרבה יותר מהחילוני? אז נאחזים בכל בדיל מידע כטובע הנאחז בקש
ושרקי, תמיד יודע מה מעסיקיו רוצים, צריך הרבה תעצומות נפש לבוא לעבוד במקום טמא כמו שהוא נמצא בו ועדיין להישאר עם העקרונות שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2020 00:56 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
אני חושב שהסיקור של שרקי מקצועי, אובייקטיבי, ואינו נגוע בשנאה או אהבה. אני בז לאלו הסבורים שהתורה בכיס שלהם, והם היהודים האמיתיים וכל השאר שנוזלים. סוג של אבא שלי שוטר, וכולם שונאים אותי (מתאים לגילאי 3-6, זהירות מכיל חלקים קטנוניים)
|
|
צודק לגמרי !! מי שישן באבוס הסוסים שלא יתפלא שהוא קם עם פרעושים !! יאיר שרקי הוא כתב מקצועי ואוביקטיבי !! הוא מביא את תמונת מצב אמיתית הבעייה שיש אנשים בחברה החרדית שלא רואים את דבשת של עצמם ולא מוכנים להכיל את הבעיות והכשלים שיש בחברה החרדית !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2020 00:09 |
|
| |
האשכול נפתח בשאלה רטורית, למה שרקי שונא חרדים, אך לא הובאה כל ראיה הגיונית לביסוס הטענה נגד שרקי. הטענה של פותח האשכול הופרכה מיד ובצדק - שרקי קיבל מידע נכון וניתח אותו בפשטות; המסכן לא חשב על אפשרות שיואליש קרויס יתן תירוץ מפולפל כל כך לעובדות. מעבר לזה לא נמצאה כל ראיה טובה חוץ מהמון קרעכצן על זה ששונאים אותנו אוי אוי אוי... אז למי שזה עושה טוב, שיערב לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 22:36 |
|
| |
ילד כאפות יש לכם הזדמנות לקיים מצוות ואהבתם את הגר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 20:40 |
|
| |
ברוקלינאי
| מושגים כתב: |  |
לכאורה אתה נגד פרסום עברות ופשעים חמורים. אני חושב שהסתרה וטאטוא של עברות כאלו, משמיצים יותר את החרדים מאשר פרסומם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש קונסנזוס מקיר לקיר של כל ההנהגה החרדית - בכל הזמנים - נגד התפיסה שלך (עד כמה שאתה רואה מהבטאונים שלהם).
אז מה, אתה מבין טוב מהם באיזה אופן נכון בריא ומכובד יותר לחרדים להתנהל? מה טוב להם יותר?
לא מסתבר לי.
הם לא דוגלים בטאטוא, אבל הם בהחלט דוגלים בטפול בצנעא בעניינים כאלו ואחרים, יש הבדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 14:24 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | | אתה נגד פרסום |
|
למה נגד? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 14:21 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | | החרדים שונאים את המזרוחניקים |
|
לא כל החרדים. בעיקר מי שסובל מתסביך פרנואידי, שכולם רודפים אותו: מדינה ציונית, עירי'ה ציונית, שוטרים, נאצים, מזרוחניקים, ספרדים, רוסים, שכן שתפס חני'ה וכד'.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 14:15 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | החרדים שונאים את המזרוחניקים כי הם רודפים אותם על כל צעד ושעל. למזרוחניקים אין שום סיבה לשנוא חרדים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 14:14 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | אתה נגד פרסום |
|
למה נגד?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 14:11 |
|
| |
מצדרביעי
| מושגים כתב: |  | החרדים שונאים הרבה יותר את המזרחניקים מאשר ההיפך.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 03/12/2020 13:39:20 |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 13:51 |
|
| |
החרדים שונאים את המזרוחניקים כי הם רודפים אותם על כל צעד ושעל. למזרוחניקים אין שום סיבה לשנוא חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 13:39 |
|
| |
החרדים שונאים הרבה יותר את המזרחניקים מאשר ההיפך.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 03/12/2020 13:39:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 13:38 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | גם כאן באתר המתקרא חרדי מלא חדשות שמשמיצות חרדים: גנבים, רוצחים, אנסים. |
|
לכאורה אתה נגד פרסום עברות ופשעים חמורים. אני חושב שהסתרה וטאטוא של עברות כאלו, משמיצים יותר את החרדים מאשר פרסומם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 12:08 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | מזרוחניק קלאסי שונא חרדים. |
|
לה''ו. כבוד המומחה. אולי למען הציבור הקדש, ילמדנו איך לזהות מסרוחניק קלאסי? זה ממש, ''ונשמרתם''. ייש''כ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 11:42 |
|
| |
גם כאן באתר המתקרא חרדי מלא חדשות שמשמיצות חרדים: גנבים, רוצחים, אנסים.
|
|
|
|
|