בית פורומים בחדרי חרדים

בעלי בית"ר ירושלים עלה למעונו של שר התורה וקיבל את ברכתו לעסקת השותפות עם השייח מדובאיי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2020 21:57 לינק ישיר 
בעלי בית"ר ירושלים עלה למעונו של שר התורה וקיבל את ברכתו לעסקת השותפות עם השייח מדובאיי

עולם הספורט עוקב אחרי העסקה המסתמנת בין שייחים מאיחוד האמירויות לבעלי קבוצת בית"ר ירושלים, שעלה הערב למעונו של שר התורה כדי לקבל את ברכתו • תיעוד (ספורט)

עולם הספורט גועש בשבועות האחרונים בעקבות המגעים שמנהל איש העסקים משה חוגג להכנסת שותפים לקבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים שבבעלותו.

היום (רביעי) הגיע משה חוגג לבני ברק לביתו של מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי, רגע לפני הטיסה לדובאי לסגירת העסקה.

ל'כיכר השבת' נודע, כי משה חוגג ביקש את ברכת מרן הגר"ח להכנסת שותפים מדובאי, לאחר שהדגיש כי התנאי לסגירת העסקה הוא המשך שמירת השבת שהנהיג חוגג במועדון, הוא קיבל את ברכת מרן.

משה חוגג הקרוב לדת, מניח תפילין, מתפלל ולובש ציצית מידי יום ואף מקפיד לשמור שבת.

עוד נודע ל'כיכר השבת', כי חוגג נוהג לפקוד את בית מרן הגר"ח קנייבסקי מעת לעת, להתייעץ ולהתברך לפני החלטות גדולות, וכך גם נהג במקרה זה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 22:34 לינק ישיר 

אל תשליך את בעיותיך על אחרים, זה לא יקדם אותך לשום מקום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 22:32 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הדיבוק כתב:
רבי יהודה הנשיא היה מכבד עשירים. תקרא קצת "מעלת העושר" בספר מעלות המידות, כבר בשורה הראשונה כתוב שם העניין הזה שהעושר מרבה רעים. האמן לי שבכל מקום העשירים פריבילגים, וזה גם קצת מוצדק. (אא"כ אתה חושד שיענקוש מתחנף לחוגג כדי שיסייע ליישום הימוריו בטוטו; חשש כזה די הולם אותך). ולגבי הדיאלוג שניהלת עם הניק השני שלך על איך ולמה סוגרים לר' חיים את הגמרא, גם אתה יודע שיש שעות קבלת קהל שבהם הרב לא לומד אלא משוחח עם הבאים, גם הרבי מה"מ כשהוא מחלק דולרים הוא לא עם גמרא, ואני יכול להישבע לך שב20 שנה האחרונות אף אחד לא סגר לו את הגמרא לפני חלוקת הדולרים.

אם ר' חיים בדרגה גבוהה יותר מהקב"ה, אז בהחלט הגיוני שאריה קניבסקי הוא כעין רבי יהודה הנשיא

באשר להזיותיך, זה נראה תוצר ישיר של מצוקה וחוסר יכולת להתמודד בצורה עניינית עם הבושות שאתם עושים לר' חיים.

בזעות ההקפצה ניסיתי לקרוא שוב את דבריך, אני קורא עוד פעם ועוד פעם ולא יודע מה להגיב. ממש "טענו בחיטים והודה לו בזכר קדשו".... אולי יש איזו רמה של בקיאות שניתן להבין בה מה שכתבת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 22:08 לינק ישיר 

"חדשות 13": המשטרה תמליץ על כתב אישום בתיק משה חוגג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2021 10:39 לינק ישיר 

חוגג מי שחוגג אחרון : הקבוצה לא נמכרה כי הרבנים אמרו שיש במכירת הקבוצה לערבי משום לא תחנם ולא תכרות עמהם ברית. השבוע הוא נעצר בחשד שהוא אמר-בקול רם ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד וזה לא היה ביום כיפור .ה' ירחם

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/11/2021 10:51:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 18:10 לינק ישיר 

מה יצא בסוף מהעסקה?

בלי קשר לזה, היום הותר לפרסום שמשה חוגג עצור בפרשיות חמורות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 23:56 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
רבי יהודה הנשיא היה מכבד עשירים. תקרא קצת "מעלת העושר" בספר מעלות המידות, כבר בשורה הראשונה כתוב שם העניין הזה שהעושר מרבה רעים. האמן לי שבכל מקום העשירים פריבילגים, וזה גם קצת מוצדק. (אא"כ אתה חושד שיענקוש מתחנף לחוגג כדי שיסייע ליישום הימוריו בטוטו; חשש כזה די הולם אותך). ולגבי הדיאלוג שניהלת עם הניק השני שלך על איך ולמה סוגרים לר' חיים את הגמרא, גם אתה יודע שיש שעות קבלת קהל שבהם הרב לא לומד אלא משוחח עם הבאים, גם הרבי מה"מ כשהוא מחלק דולרים הוא לא עם גמרא, ואני יכול להישבע לך שב20 שנה האחרונות אף אחד לא סגר לו את הגמרא לפני חלוקת הדולרים.

אם ר' חיים בדרגה גבוהה יותר מהקב"ה, אז בהחלט הגיוני שאריה קניבסקי הוא כעין רבי יהודה הנשיא

באשר להזיותיך, זה נראה תוצר ישיר של מצוקה וחוסר יכולת להתמודד בצורה עניינית עם הבושות שאתם עושים לר' חיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 23:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 23:40 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מי אמר לך שנהדף בגלל שרווליו הקצרים? אולי היה שם משהו אחר?

זה מה שהיה שם
ראיתי את התיעוד, וזה גם מה שאריה אמר לאותו בחור אומלל שיצא בבושת פנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 23:37 לינק ישיר 

מי אמר לך שנהדף בגלל שרווליו הקצרים? אולי היה שם משהו אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 22:32 לינק ישיר 

ברוקלינאי כתב:
הסגנון שנכתב פה כמה פעמים על ההקשר בין ר' חיים וכסף הזכיר לי את הדר שטירמר.

האמת כואבת, אהה?

לא משנה איך תעוותו את זה, הביקורת היא לא על ר' חיים, ר' חיים לא נהנה מהכסף הזה ולא מבין בזה בכלל.

שמא תרצה גם לנסות להסביר את ההבדלים ביחס בין האישים בתמונות הבאות?

שניהם ללא שרוולים ארוכים
האחד נהדף בבושת פנים לעיני כולם רק כי היה ללא שרוולים ארוכים, השני זוכה לכבוד גדול
בשתי התמונות זה אותו ר' חיים, ובשתי התמונות זה אותו הנכד.

.

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 22:23 לינק ישיר 

הסגנון שנכתב פה כמה פעמים על ההקשר בין ר' חיים וכסף הזכיר לי את הדר שטירמר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 19:45 לינק ישיר 

אני מאמין באמונה שלמה שהכל יהיה בסדר
וכפי שאמר יו"ר דגל התורה "אנחנו מאמינים שלא תצא תקלה תחת ידי גדול הדור"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 18:23 לינק ישיר 
כנראה שהשייח' רוצה גם להתברך, ורק אח''כ לתת מזוmoney

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 18:12 לינק ישיר 
העברת מחצית מזכויות בית''ר ירושלים לשיח' בן ח'ליפה: מחר אמורה להתקיים הועדה, אבל ח'ליפה לא עונה כבר שבוע

האתר של השיח' נסגר, אנשי הקשר שלו נעלמו ("אל תסבכו אותי, עניתי על מה שאני יודע") וגם הוא עצמו פתאום ניתק מגע למשך שבוע. הוועדה להעברת זכויות אמורה להחליט מחר האם לאשר את עסקת המכירה של בית"ר לבן ח'ליפה. אישור בתנאים הקיימים עלול להוביל לפארסה אחת גדולה.

ביום חמישי אמור השיח' חמד בן ח'ליפה לעמוד בזום מול הוועדה להעברת זכויות, בתקווה להפוך רשמית לבעלים של 50% מבית"ר ירושלים. עד כה בוהקות נורות האזהרה סביב העסקה והשיח' עצמו, נורות שמחייבות את הוועדה לעשות חקירה מקיפה ויסודית לפני שהיא מאשרת אותה.

לא סוד הוא שיש הרבה סימני שאלה סביב בן ח'ליפה - החלפת השם, העובדה שאף עיתונאי אמירתי לא הוזמן למסיבת העיתונאים ולא רשאי לכתוב על העסקה, אתר האינטרנט של השיח', אליו הופנו העיתונאים עלי ידי המועדון, פשוט נעלם ביום בו הוגשו המסמכים לבקרת התקציבים, לקראת הפגישה בוועדה להעברת זכויות ועוד. אגב, לא נהוג לסגור אתר עסקי, שמהווה את הפנים של האדם והעסק, בגלל איומים, כך שתחושת הבעייתיות גוברת.

לכל אלה אפשר להוסיף לכל אלה את מהירות הבזק בה בוצעה עסקה של מאות מיליונים, כזאת שהתקיימה מהר יותר ממכירת רכב בין שני אנשים פרטיים. גם לאחר החתימה נקבעה פגישת דירקטוריון בין הצדדים, ב-14 בדצמבר, ישיבה שלא התקיימה עד היום. במהלך השבועיים וחצי האחרונים היה גם שבוע שבו השיח' ואנשיו נעלמו לבית"ר, לאחר מכן נטען כי מדובר באביו של השיח' או אחד מבני המשפחה שהיה חולה ולכן היה עיכוב בהעברת המסמכים הדרושים לוועדה. לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שאת המסמכים הללו לא אמור לספק השיח', אלא קשת של אנשים סביבו שמטפלים לו בכל הנושאים הללו, כיאה לאיש עסקים מיליארדר.

ואם נגענו בפמליה שעוטפת, או אמורה לעטוף, את בן ח'ליפה, נציין עוד כי היו לו שני מקורבים, עימם היינו בקשר עם תחילת השיחות ולקראת מסיבת העיתונאים שבישרה על חתימת העסקה. אחריה השניים נעלמו. אחד אמר בשיחה האחרונה כי "עניתי על מה שאני יודע, אל תסבכו אותי מעבר לכך", ואילו השני נעלם לגמרי, מספר הטלפון לא קיים יותר, כאילו נעלם מעל פני האדמה.

יותר מדי דברים התגלו בתקופה מאוד קצרה על מנת להבין שרב הנסתר על הגלוי. הנסתר הזה הוא בדיוק מה שהוועדה להעברת זכויות צריכה לבדוק היטב ולחשוף אותו לציבור. לא מספיק להסתכל על מסמכים, להסתמך על בדיקה קצרה בת יומיים, לחתום בפגישת זום עם השיח' ולאשר. הסיפור הרבה יותר מורכב. ייתכן שבגלל הסיטואציה הרגישה הוועדה צריכה להיעזר במוסדות המדינה כדי לרדת לעומק הדברים.

ככל שבן ח'ליפה הוא אכן השותף האמיתי וגם ההצהרות הכלכליות שלו נבדקו בקפידה וכספים יינתנו לחליטה - אהלן וסהלן, אך אם ראג' סאהני, שלקח חלק בכל הפגישות ובחתימה, או אדם אחר בעל ממון עומד מאחוריו, זה כבר סיפור אחר לגמרי. ברגע שבן אדם הוא הפנים ומאחוריו עומד אדם אחר מסיבות לא ברורות, הוועדה להעברת זכויות מחויבת לרדת לעומק הדברים ולקבל החלטה רק לאחר שיש לה את כל המידע האמיתי מולה.

האחריות של הוועדה היא קודם כל כלפי מאות אלפי אוהדי בית"ר ירושלים ברחבי הארץ, שרובם פשוט עומדים מהצד ולא מבינים מה הולך כאן. אלה שהתנגדו לעסקה מרגישים את הנפילה שבדרך ושמחים, ואילו אלה שתמכו בחוגג ובעסקה לקחו צעד אחורה ומרגישים שקורים כאן יותר מדי דברים שלא עובדים לטובת בית"ר ירושלים ועתידה. כדי לפתור את הסוגייה הזאת, הוועדה להעברת זכויות צריכה לעשות עבודה יסודית וחקירה מקיפה על מנת לקבל את כל הפרטים לפני אישורו של השיח' כשותף בבית"ר.

אם היא לא תעשה את זה והדברים יתגלו בהמשך, זאת תהיה פארסה נוספת ובושה אחת גדולה עבור ההתאחדות לכדורגל.

מקור:
https://sports.walla.co.il/item/3408382

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2020 14:58 לינק ישיר 

שמעתי שרב הסלבס (הרב מרדכי חסידים) בלחץ

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בעלי בית"ר ירושלים עלה למעונו של שר התורה וקיבל את ברכתו לעסקת השותפות עם השייח מדובאיי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext